![]() |
Nisam bas pratio, kak to da je Perez bio izgleda konstantno brzi od Maxa?
|
priča se da su maxu namjestili auto sutra za kišu, naštimali wing i sve da ide bolje kroz kišu
velim, sve je rumor, nemora bit |
Prognoza kaze da ce biti kisa sutra
|
pljušti, oće dame startat uopce? :D
|
Ne znam kaj sraćakaju sa tim odgodama starta, pa odgađaju ga kao da najmanje sjekire, tuča i tornado dolazi za par krugova
|
Citiraj:
|
nadam se samo da debili neće ponivit SPA, jer onda treba svaki fan F1 otkazat pretplate i prestat gledat taj cirkus
|
Citiraj:
|
kad je zadnji put uopce bila utrka s kisom?
|
Rekli bi sve sami "gajbaši", sva sreća ne plaćam masne pare za gledanje. Al da ovo nema smisla...
|
vise mi je do toga sto gubim dragocjeno vrijeme gledajuci u nista, to je bilo bezobrazno u spa, a i danas ide tim putem
|
Ovo je tvrdo za gledat, ovo samo talijani mogu izvest... nerealno...
|
Poslovična Ferrarijeva šlampavost :nono:
|
I sad kad su sve očistili ide crvena zastava…
|
Citiraj:
Verstapen ima neku kaznu? |
Pa ja bi ferkanu radio bolju taktiku. Ovo stvarno nisu istine....
|
I sad jos na hardu... pa do kad?
|
Do kraja je bilo manje od 45 min, krugovi traju dulje od minute, a medium traje 40-ak krugova, u Ferrariju očito nemaju ni neki Casio da izračunaju na brzinu to.
|
Koje zanošenje na izlazu iz tunela, dobro se izvukao.
|
Tolko o šutanje stare kante pereza...
|
F1 sezona 2022
Koje je danas opravdanje za Hamiltonovo 8. mjesto, pored Russellovog 5.?
Onaj “investigate” dok je kmečao iza Ocona me nasmijao do suza. Onda još divebomba u prvi zavoj i tu Ocona kazne s 5 sekundi. Komedija. Ferrari usrao praktički dobivenu utrku. Na trenutke me ovogodišnji bolid podsjeća na 90-e u periodu Alesi\Berger |
navodno nisu imali struje na semaforima za upaliti start :D
|
Ferrariju nadogradnje rade, izgledaju opet naj brži, ali moraju oni nekaj shebat, ova današnja taktika je teška svinjarija.
Jadan Lec, prošla utrka ubjedljivo vodstvo i onda bezvezni kvar, danas ubjedljivo vodstvo i kretenizam ekipe. |
Citiraj:
Nis, danas bio sporiji, kvalificirao se iza i to je to. Tesko za povjerovati, ali nismo svi opcinjeni time da moramo dizati u nebesa ili abnormalno pljuvati po nekom vozacu bez obzira na to sto se desi, kao sto si ti prosli puta odlucio da je katastrofa kad je imao bolji pace od Russella, i cijeli tim je bio sretan da bolid radi. Sama cinjenica da to ocekujes dovoljno govori :) |
Citiraj:
A Ferrari ovim tempom treba jedno 5 sekundi čiste prednosti da nadoknadi sve greške s pitwalla |
pa imao je 6 sek prije prvog pitstopa :roller:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal je (po mom skromnom misljenju) emotivno nezreo i nestabilan, sa gomilom nerjesenih kompleksa iz djetinjstva, koji sada izlaze iz njega? Da Jel zasluzeno upisan u povijest F1? Da Hoce li biti boljih i brzih vozaca od njega? Hoce Jel Hamilton nesposoban vozac koji je vozio najbrze bolide u kojima bi i cimpanza bila prva? NE! Hoce li Russell jednog dana biti F1 prvak? Ocekujemo da da jer je top vozac. Ne kuzim sta nije jasno. Ima nas koji ga ne podnosimo kao covjeka, ali ic se sprdat s njim kao vozacem F1 je ko da se sprdas sa Neymarom nogometasem samo zato jer je uzeo pare koje su mu ponudjene, a ne zasluzuje, zato jer se valjda po podu, tulumari... i ne znam sta. Ali pricat da Neymar ne valja i govorit da je mali Gavi bolji od njega na temelju par tekmi, nema smisla. Pogotovo jer voze bolide koji su u razvoju. Krajem sezone i iduce sezone mozemo donosit neke pametnije zakljucke. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Citiraj:
|
F1 sezona 2022
Nigdje nisam napisao da je loš vozač. Spletom okolnosti i kad se brojke pogledaju, najbolji je.
Činjenica je da i dalje očekuje da mu se ljudi miču sa staze, pizdi kad se to ne dogodi, izaziva sudare i traži kazne. Iako kuka kad drugi agresivno voze, to ga ne sprječava da traži tuđu krivicu kad sam zajebe. Mogao bi se ugledati na Gaslya u Monacu. Ništa manje frustrirajuće nije bilo ni njemu u istoj situaciji, pa nije divljao na team radio. Sralo se po Maxu prošle sezone da je ovakav i onakav nakon borbi s Hamiltonom ali u borbama s Leclercom vidim da je sve korektno s obje strane. Sralo se po Maxu i na prošloj utrci kad je urlao na tim zbog DRS-a. Jučer Charles divlja, nikome ništa. Kužim da hejtate malog, ali budite objektivniji. Usporedba s Neymarom nema smisla. Ako ovdje najboljim smatramo onog s najviše pobjeda/prvenstava što je zasluženo Hamilton, kako možeš najboljim nogometašem smatrati pajaca koji od bitnih stvari ima osvojenu jednu jedinu ligu prvaka. |
checo potpisao RB do 2024.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a za ovo kukanje Hamiltona što pišeš, to nema veze s njegovim vozačkim sposobnostima, nego s njegovom osobnošću, za koju će se mnogi složiti da nije baš na najvišem nivou, svoje mišljenje oko toga sam već napisao. Poanta je samo da ne možemo sad svaku trku, sezonu u kojoj je odvožena trećina sezone, i to prijelazne sezone u kojoj se bolidi još formiraju i testiraju, uključujući i power unite koji će biti lockani do 2026... ne možemo sad već pričati o Russell vs Hamilton i tko je bolji na temelju ovog infa do sada |
|
Nastavno na onaj video imitacije koji sam ranije postao, vozaci RB i Ferraria su ga takoder pogledali :roller:
https://twitter.com/redbullracing/st...25634249146368 |
Nekako je došlo opuštenije, a i zabavnije vrijeme u F1. Nisam gledao F1 godinama, počeo sredinom prošle sezone. Def. je + povretak ferarria, a i merc se za sada bar maknuo s trona.
|
|
https://www.f1manijak.com/magazin
kul timestamp magazina fizičko izdanje https://youtu.be/WzcGihJNR1E?t=55 |
Citiraj:
Džordž Rasel, Sebastian Fetel, Juki Cunoda, MaksFerstapen kad vidim ovo, nema sanse da cu citati. Kak nekog shvatiti ozbiljno kada ne znam da se imena pisu onako kako su u originalu... strasno! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |