![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S901B using Tapatalk |
Citiraj:
Slobodno napiši... nek ostane tu zapisano :-) A jel ima šanse i za ovaj novi model koji sad daju? |
Evo video da ne pišem.
Provjereno radi na CHOTT0102 (taj model ja imam), a ne vidim zašto ne bi radilo na bilo kojem boxu. https://youtu.be/OEktL1wGAyA?si=oL5C2YetG8UmmQGR Ima i tekstualnih uputa na ovom linku, a pišu i ideje za neke druge funkcije. https://forum.benchmark.rs/threads/e...0#post-5936881 |
Jel pitao tko Telemach da pošalju android APK file tako da se app može ručno instalirat na android uređaj bez ograničenja?
|
Primjetio sam da su osjetno poboljšali bitrate na svim kanalima tako da je sad slika prilično bolja. Isto tako, eurosport 4k napokon više nije prilagođen hdru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel netko ima info jel će uvrstiti privremeno i novi HRT 4K kanal za prijenos Olimpijade?
OTA će ići testni 4K signal, HDR, bitrate cca 24Mbit... LINK |
Citiraj:
|
Meni je kvaliteta slike na HRT2 OK, na nekim drugim kanalima je bolja, ali daleko od toga da je smeće, ili da pikselizira ili da zašteka.
|
Također, HRT2 super slika, nešto malo lošija od DVB-T verzije, ali ništa značajno.
|
Stigao HRT 4k na EON TV, pozicija/kanal br. 15 :)
Ps. Jel vama telka prepoznaje HDR signal automatski? Koristim android app na Sony Google TV-u i prije mi je prepoznao Eurosport 4K HDR. Danas sam primjetio da niti Eurosport niti HRT 4K ne prepoznje kao HDR signal. Disney, Netflix i sl. Servisi skuzi kad je HDR ali EON Tv app vise ne. U sobi imam neki Philips spojen na antenu i tamo automatski ukljuci HDR kada prebacim na HRT 4K :/ Edit: provjerio sam upravo, Eurosport 4K mi opet prebacuje na HDR automatski, ali HRT UHD nulla bodova :( |
HRT na EON nije u HDRu...
|
Meni Eurosport 4K niti ne aktivira HDR na tvu. A bas se kuzi razlika naspram Eurosport HD, slika je zagasitija na 4K jer ne pali HDR. Kako zasto, nemam pojma :/
|
Citiraj:
E sad, jel to ES pustio HDR feed sa olimpijade (bio je neki live ženski nogomet) ili mi s eopet sve vratilo na staro i HDR radi kak spada - ko će ga znati :) Šteta što nisu pustili isti signal ko na običnoj anteni; HDR, 25Mbit bitrate + 50p nije za baciti ;) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Hej ljudovi, danas sam dobio Eon sat tv, model uredjaja CHSAT01
Problem je da kad mjenjam programe , daljinski mi takodjer vrti postavke od zvucnika ( Logitech Z5500), takodjer daljinski od Z5500 salta po eon boxu... jel mogu kaj napravit da se to ne desava? :( TNX! |
Citiraj:
To se događa jer daljinski za EON koristi iste "šifre" kao i ovaj od Z5500, samo za različite funkcije. |
Mojim starcima daljinski od total tv-a mijenja boju svjetla na plafonjeri u dnevnom. Zamisli taj (light) show :)
|
o boze.. znaci narucio sam tv dobrih mjesec dana prije europskog prvenstva, sad sam tek dobio, da bi imao ovo veselje sa daljincima..
a nista, hvala ekipa :) |
Citiraj:
Edit: ipak je tu, ali je vidljiv samo na tv-u, ne i na web playeru. |
Citiraj:
Eventualno da pitaš službu za korisnike imaju li kakav drugi prijemnik. |
PIN za roditeljsku zaštitu je neki difoltni ili moram zvat službu za korisnike?
|
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Tnx, ali probat cu tek za vikend, to mi je na viksi u bregima.
|
1234 je i kod mene ,šteta da se neda permanentno maknuti
|
Čitao sam na brzinu tu u EON postu prije nego sam uzimao Telemach Trio. No nisam nigdje vidio ili samo preskočio da je netko rekao da EON kasni u odnosu na A1 i T-com 30ak sekundi stream.
|
Citiraj:
Ako se koriste novije platforme od A1 ili HT-a, znači aplikacije za TV ili Android box-evi, tada si na istome. A sve mi se više čini kako će klasičan MAXtv i A1 TV lagano ići u zaborav i da će i oni komplet preći kao i EON na TV app ili Android box Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
pozdrav,
jel ja to ne vidim dobro ili su oni ukinuli onih 30 dana besplatno za eon tv. prošli tjedan sam gledao i bilo je tih 30 dana besplatno + 50% popusta ako se kupuje eon tv box...sada vidim samo popust na box a 30 dana besplatno izgleda nestalo... kako ste zadovoljni sa boxom (vi koji ga imate) u smislu brzine promjene kanala i općenito sa tv uslugom, kvaliteta slike, eventualno trzanje i sl. hvala |
instaliraj lidl aplikaciju, mislim da je i dalje aktualna pogodnost 3mj za 1kn, odnosno za 0.13e.
|
u premium paketu(1gb) imam 2 box-a sad već 8 mjeseci ,trzanja nema prebacivanje programa je trenutno ,kvaliteta slike je solidna ,komparirajuči a1 recivere koje sam prije imao po svemu telemahovi boxevi bolje rade,restart/reset nisam imao potrebe nijednom napraviti,dok je na reciverima trebalo bar jednom tjedno,jedina mana po meni je da imaju nelicencirane androide pa nije moguće baš sve na njih instalirati(naprimjer netflix),daljinski je solidan- ukratko zadovoljan.
|
Citiraj:
sta se dobije neki kod ili kako? otkad eon ima arene? |
Citiraj:
|
Citiraj:
nedavno je bila opcija na njihovoj stranici da si mogao uz box dobiti 50% popusta na samu cijenu boxa (što i dalje stoji) ali je bila opcija da si mogao uzati besplatno na 30 dana i to bez UO...a to su sada izgleda uklonili |
da, uz ugovor, ali s obzirom što sve nude i za koje smiješne novce (12.90e), ugovor nije neki problem.
arena je na eonu dodana nedavno, početkom travnja i do rujna je u cijeni paketa, nakon toga će je dodatno naplaćivati. u lidl aplikaciji ideš na više, ponuda partnera i direktno preko tog linka se uzme ugovor na 24mj s 3mj po 0.13e za full paket (samo tv). |
Bok, ima li netko da si je u zadnjih mjesec dana kreirao EON račun? Samostalan paket?
Prvo sam napravio račun na ženu, nakon zadnjeg koraka u registraciji bio sam redirectan na screen da je failalo, nit sam zaprimio nikakav mail niti nista, kada sam se natrag htio registrirati piše da email već postoji, javim se na podršku i aktiviraju mi ručno tv, radilo je 5 minuta i krepalo, na moj eon portal kada kliknem na gumb "Pretplati se" loading se vrti u beskonačnost, javio sam im se i rekli da su upit prosljedili kolegama i nakon toga mi se nitko ne javlja. Ok, napravim novi EON na sebe, ovaj put sve uredno prođe, međutim ne radi login na mojeon portal i ne mogu aktivirati tv, zovem, aktiviraju mi tv ručno, kažu da će eon portal proraditi kroz par dana, evo već prošao tjedan dana - ništa, također čekam da mi se jave tehničari. Da li ima tko slične probleme ? Već mislim da sam lud |
imaju stalno te probleme jer im sistem pun bugova, zato se i moglo koristit free godinama, teski mulci tamo rade
https://telemach.hr/account/signin probaj ovdje uci ako moj eon neradi |
Hvala, probao sam već ranije, ali ovdje piše da taj mail uopće ne postoji
|
Citiraj:
Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |