![]() |
Ne gledam. Zašto?
Sent from Mobara |
Tri penala nije sudio, daje zute ko na traci bezveze, ne prati igru, ne sudi ocite nesportske prekrsaje talijana i sl.
A tekma je jos i gora :) |
Oćeš reći da Taljanima drži svijeću? Dobro da ne gledam... nadam se da će Švedi barem jednog uvaljat pa nek se ovi znoje.
Sent from Mobara |
KME :D
|
E, tako. Neka malo i ove sisice koje igraju bunker osjete kako je to igrati protiv bunkera. Bas mi je drago. Jebite se Grci i Talijani. :D
|
Nemojte se čuditi što je Italija ispala. Jednostavno nema igrače. Totti je za ove još uvijek gospodar galaksije.
|
Gledao zadnjih 15 minuta. Našli su kom će ubacivati u 16-erac konstantno
|
Citiraj:
|
Od 300 miljuna taljana na svijetu i njihovih navijača diljem svijeta, žao mi je samo jednog čovjeka - Buffona. Za ostalih 299.999.999 ljudi sam u biti jako sretan :D
Sent from Mobara |
Dijelim tvoje emocije :)
Kad pogledam ove Talijane (a i Šveđane ruku na srce), nisu naši tako ni loši :D |
Gledao tekmu zbog rezultata, zna se zašto: ispadanje Talijana poguralo naše u drugu jakosnu skupinu. Naši ne mogu igrati toliko loše kao što su igrali Talijani. O Šveđanima se ne može ništa reći jer to nije bio nogomet. Veći dio utakmice, a cijelo drugo poluvreme, ne samo švedski igrač nego ni lopta nije prešla na talijansku stranu terena.
O sucu: kod nas nema tako lošeg ili korumpiranog suca kao što je bio ovaj Španjolac. Na primjer daje žuti jer ga Šveđanin upozorava na igranje rukom Talijana; ili sudi Talijanu ruku da ne bi Šveđanima faul (penal); što se penala tiče bilo ih je četiri (nedosuđenih). |
Citiraj:
U potpunosti se slažem oko Talijana samo mi Buffona žao(i to baš jako,plakao je ko malo dijete polije tekme),čovjek ne zaslužuje da se oprosti od repke uz takve papke od trenera i suigrača(bitno da su fizure postojane 90min),I sad poslije ovih tekmi ispada da su nositelji lošiji od nenositelja(osim u našem slučaju)Irci nepravedno sudačkom odlukom izbačeni,Švedi prošli,drugi Irci na korak od prolaza. Citiraj:
|
Ma igraju da :) omašio sam. Mislio sam da igraju Peru i Australija :D
Onda Honduras i Peru :D Sent from Mobara |
Ma kako samo nije zaključana tema XD kvalificirali smo se, šta se ima više tu za reći :D treba odmoriti do ljeta :D :beer:
|
A da, ovo zaključati i kad početkom prosinca definiraju grupe, onda napraviti temu svj prv 2018 pa drvlje i kamenje :)
|
Može, nema problema. Objavim grupe i renameam temu kad počne. ;)
Sent from Mobara |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |