![]() |
Citiraj:
Baš kako Brko kaže - pogledaj Sonya....... :kafa: |
Lenovo vibe p1m ili huawei honor 4c?
|
Lenovo p70
Isplati li se uzeti lenovo p70 za 1650kn? Sto je sa softverskim problemima i bugovima na lolipopu? Jesu li ti problemi rijeseni adekvatnim zakrpama? Zapeo mi za oko i ozbiljno razmisljam o kupnji ali me strah tih softwer problema. Ima li kakva druga opcija ili preporuka za drugi android best by do 1700 kn...
Hvala |
1700 novo ili polovno?
Ako je polovno, ima dosta G3 3/32 starih mjesec dana sa skoro full garom. I ima Marshmallow. U svakom slučaju bolji mob nego taj Lenovo. |
Citiraj:
|
Problem je taj da mislim kupit karticom na rate do 1700 kn....kesa nemam trenutno. Tog kineza nema na nabavi i jeftinije.hr a i premasuje budzet. Kakva mu je podrska u rh? Ima li drugih alternativa? Sta je na kraju s lenovo 70?ne valja?
|
Citiraj:
|
|
I od svih njih je Lenovo P70 bolji.posebno od G3 S koji ima gigu RAM-a i 8gb ROMa..
|
Uzmi Xiaomi MI 5 PRO
|
Uzeo sam p70... Mob je izvanredan, fluidan besprijekorno... Za svaki slučaj neću nadogradivat na lolipop.
|
Trenutno koristim Samsung Galaxy Young S6310 s kojim sam u potpunosti zadovoljan. :)
Samo sad radi posla moram imati dva broja, a malo đubre nema dual SIM. Što da nabavim da: - nije lošije od ovog što imam - ima dual sim opciju - android OS Na mobitelu čitam mail, forum, od aplikacija koristim whatsapp i m-banking app. E da, i zovem. :D |
Uzmi bilo šta sa 1gb rama (ili više) i bitće brže i bolje od ovoga - npr lg L90 Dual sim ili imaš masu kineza danas...
|
Koji smartphone bi bio neki best buy u rangu do 500kn ?
Iskljucivo novo iz ducana nazalost. |
Doogee X5 je 49kn preko. Odličan za te novce, nov iz trgovine. Iako istina, trgovina je sranje.
http://www.edigital.hr/pametni-telef...&partner=10001 Druga opcija je ovaj Vivax. Ekran je mali, no trebao bi raditi relativno ok. Garancija je bar pouzdana. http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=VIVAX+Fun+S4012 Za kraj, Lumia 435. Windows će raditi sasvim ok na tom hardveru. Ako OS i nedostatak/nefunkcionalnost pojedinih aplikacija nije problem, sam mobitel će raditi bolje od Androida za te novce. http://www.nabava.net/mobiteli__100/...-8gb__10670201 |
Ja bi najradije Lumiu, ali nažalost ovih par aplikacija koje koristim nema na Windowsima. :(
Čini mi se da ću i ja po Doogie. Malo sam guglao, i do prvog LG-a/Samsunga s takvim hardverom treba nadoplatiti 500-600 kuna. To su praktično dva Duđia... Vrlo sam sunjičav prema tom kineskom brendu, ali ipak.. daju dvije godine garancije.. How bad can it be? :D |
Doogee je shit mozda jedino valencia 2 y100 pro ili x5 pro koji ima 2gb rama ostalo sve je ajme prijatelj mi ima radi mu sve dobro jedino nesto s aliexpressa za te pare
|
A što bi trebalo očekivat od moba za 60 EURa? Da ima Galaxy S/A kameru :D ?
|
Citiraj:
ajd malo tocku, zarez i ostalu ekipu koristi, ovo je bolno :beer: |
Pisem sa moba pa ide sve na brzinu.
|
Svejedno si daj malo truda u tipkanju, ako želiš i misliš kvalitetno komunicirati sa forumaškim kolegama ;)
|
Što uzeti do 2500kn? Dobra kamera i fluidnost se očekuje...tu upada:
-iPhone 5s za 2500kn(NOVO) -Samsung A5 2016 2200kn (novo).... Što još preporučate za razmatrati? |
Za tu se lovu nađe i S6 na oglasniku koji pojede A5 u svakom pogledu.
Od navedenih, iako nisam ljubitelj, radije bi uzeo iP. |
Coconut, pazi šta pričaš... :D A5 2016 nije isto što i onaj A5 prije njega. Taj A5 i stari A5 su nebo i zemlja. S6 je bolji od A5 2016 ali ne toliko kako ti opisuješ. Taj A5 recimo ima poprilično bolju autonomiju baterije a kamera nije puno slabija od S6.
A i mob je ljepši nego S6 tako da ima on svojih vrlina. Ima ga kolegica s posla i vrlo je dobar mobitel. Radije bi kupio A5 2016 novog za 2200 nego S6 polovnog za 2500, IMHO. Za iP5s nebi dao 1000 kn a kamoli 2500 ;) ali to sam samo ja. |
Citiraj:
I zbilja, potrudi se malo koristiti interpunkcijske znakove, pa nisi na normi da moraš napisati poruku u 10 sekundi. |
Citiraj:
Zašteka na sekundu kod multitaskinga vjerojatno zbog ram-a ali rijetko. |
heh... novi a5 za 50 60 evra vise ili s5 u dobrom stanju... ili nesto trece ...
|
Ja bi novi a5 uzeo
|
Citiraj:
|
Ispod 2 soma, cca 1800...ima li bolje za te pare...
|
Novi A5 2016 ili novi stari A5? :) Ako je ovo prvo onda bi to trebalo bit jako dobar posao ako je ovo drugo onda ne. Mada mene najviše zanima kako stoji usporedba kamere S5 vs A5 2016.
|
Nije loša na A5, možda zericu slabija od S5
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?...&idPhone2=7789 |
Na kraju je umjesto Duđija stigao Huawei Y6 Dual Sim.
Citiraj:
Nadam se da ću biti zadovoljan. :D |
Citiraj:
|
Ajmo ljudstvo - I need yer help.
U potrazi za novim mobitelusom (stari LG P350 odlazi u vječna lovišta nakon 5 godina :D ) Mobitel treba za standard korištenje - šavrljanje po internetu (fejcbuk / jubito / etc.), okidanje pokoje fotkice (a da ne izgleda k'o iz 1999.) i sl. u rangu od 2.5 do 3k krznenih. (eventualno koji iznad) Gledam taj A5 i sviđa mi se - ima nešto bolje u tom cijenovnom rangu? |
Novo:
2000 - A5 2016 2500 - LG G4 3000 - nemoj tolke novce bacat na mob |
Citiraj:
Thank you my dear lady. Citiraj:
A i ja ti mobitele mjenjam tak, svakih 5 godina, pa rekoh, čak ako se i potrefi da tol'ko zucnem za novi (a to je bolna granica), ne bi bilo baš ni takav problem :) |
A5 2016, ono što sam vidio, jako jako dobar all around mobitel. Ono, David Beckham. Nema ni jednu vrhunsku karakteristiku ali je odličan mob. Odličan dizajn, odličan ekran, jako dobra baterija, jako dobra kamera sa OISom. Za 2000 bi osobno njega uzeo.
G4 je već šlapa ali je i flagship. |
Citiraj:
Samo nigde ga nisam našel za manje od skoro 3 soma :D Citiraj:
|
Citiraj:
Šlapa... tacna... zaobljen... koža. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |