![]() |
Nista. Box.
Krelci ga pozvali i izasao iza ove dvojice. |
Citiraj:
Kakva komedija na kraju :D |
Ništa. Pozvali ga u boks bezveze ali nisu dobro izračunali vrijeme pa je Hamilton završio treći..
Edit: pretekao me Nino.. Uuuuuuuf.. Hamm je isfrustriran.. |
Znaci, ipak je bilo bar malo uzbudljivo. A ja konj zaspao negdje na pola utrke i prije 10-ak minuta se probudio. :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Najveci bog. Posjetio me na Webbera i Valenciu 10 :) |
@Brko
ne navijam niti ja za Hamiltona, ali je ovo danas blesavo bilo od strane Mercedesa jer sjebes covjeku dva mjesta na stazi gdje je prestizanje moguce ako ovaj ispred ostane bez 25% snage. uglavnom - nema prestizanja. sto se same utrke tice, veci dio sam prespavao / prekunjao jer je pelinkovac nekako morao izaci iz tijela, a cini mi se da je spavanje najbolji nacin :). probudio sam se na najzanimljivije trenutke i odgledao posljednjih 10tak krugova, ali svejedno, najljepsi trenutci utrke su mi bili gledanje i slinjenje nad princezom. zena je avion i formula u jednome, uf........ i da, zanimljivo sto nitko ne komentira vracanje mjesta Kvyatu od strane Rikija? u cemu je tu bilo stos, e Rus, ajd propusti Ozija naprijed, brzi je. Ozi se voza po stazi gdje nikako ne mozes prestizati do posljednjeg kruga. e Ozi, ajd ti vrati Rusu mjesto koje ti je prepustio jer nisi napravio nista. Ozi u valjda 500 metara usporava 25 sekundi valjda i zavrsava iza Rusa :). momcadske naredbe......... ili sam krivo skuzio? |
Citiraj:
btw :) Cheeky :eek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lewis Hamilton admits both he and Mercedes made the call to pit
Ipak nije sve Merc kriv... @Burko Strava bila i ostala :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Drugi put mozda bude obrnuto.
Da je neka druga utrka u pitanju, Hamilton bi sa onim svjezim gumama vratio prvo mjesto. |
Jel to na kraju još bila i zanimljiva utrka? Još uvijek bojkotiram F1 :)
|
Koliko je Maldonado ovaj put izdržao? :)
|
Malo curila mu hidraulika i počele mu kočnice otkazivat pa je moro odustat (nekih 10ak krugova max ako i tolko)
|
Pozitivno je što su ograde ostale čitave :)
|
Sad je McLaren krenuo, nagodinu smo prvaci :) , napit ćemo se krvi svima i još pred kraj sezone dilat sa tokenima ko Brko sa adapterima.
|
Citiraj:
inace, zajeb je bio zajednicki koliko vidim, malo vise od boksa jer su oni dali zadnju da se udje u box. a i koji je ovaj novak gnjus, kako je gustao cijelo vrijeme. jos kaze da alonso sigurno ne bi usao tada u boks... ...glock glock glocka glock... |
Citiraj:
Šta se dešava sa drugom, nije odavno spominjao Fetelka? |
That was close... Zna san da je falio krivinu, ali nisan vidio live sta se desilo. |
Imao je srece nakon odlicnog izvlacenja bolida koji je vec bio u ogradi. Kimi je odlicno izvukao situaciju sa svojim Ferrarijem 2008., ali je onda naletio na Sutila i aj ca volin te :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Steta za obojicu tad. Ali ipak je tata odvezao kako treba iako je syebao gumu u Tabacu kad je dodirnuo ogradu i pokazao da je u tom trenutku najjaci.
Bitno da je Massinjo odmah imao piruetu iako je startao s polea. :D A danas dijeli lekcije o voznji... :D |
Citiraj:
Citiraj:
Dodao bih i 2005 :)
Ovi i dalje razvaljuju :D :D |
Novak panjina nije imao pojma o Glocku. Sve ostale televezije su od pocetka tog kruga spominjale Glocka.
Ja sam isto tad nasjeo na Novaka. Panj:😄 |
Citiraj:
Samo da mogu platiti i legalno dobiti Sky kod nas... :fiju: |
Citiraj:
|
|
Pa Montoya i Maldonado se nikad nisu sretali na stazi koliko ja znam :)
|
Citiraj:
Anyway Kanada za par dana, Massa ljubi zid opet :D |
Samo da ne poljubi zid prvaka. To je uvreda za sve prvake :D
|
ima neko stream koji ne šteka ?
|
Citiraj:
a6192e7122c79a02346f674f7f9d964e713f8194 Acestream radi bez problema vec par utrka |
Maldonado radi peezdarije na q1 😆
|
Počeo show, Alonso ispred Vettela i Masse za 15. mjesto...koje kino...
|
propustija san uvod i start....sta je bilo Dugmetu ? uopce ga nema na kvalama..
|
Citiraj:
I ma kakav Ferrari, Lotus rastura...ko bi reko Evo kaže Vettel elektronika gecrkt...pravi Fiat, nema šta... |
Amo ljudi stream da radi. Zadnji put je otisa monitor, danas ce cili komp letit vanka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:25. |