![]()  | 

Budimo realni, ovo može samo na jedan način završiti...Bayern Bayern :) 
	Što je Robbenu, jel dobro? Propustio je par prilika za opaliti po golu iz svojih poznatih pozicija i DODAO je suigraču :lol2:  | 

Šta je ovaj Oscar uspio fulat..golman na podu, sam, i puca u Neuera.. 
	 | 

Ramires pokosi Gotzea (direkt u gležanj) i onda se čudi zašto karton :roller: 
	 | 

Sad će Chelsea pobijediti. 
	 | 

Bravo Hazard! :) 
	 | 

Ajmo Kelso.Neuer car :D 
	 | 

No, pa šta sam ja rekao? 
	 | 

Koja sljuca Hazarda, strasan igrac, strasan 
	 | 

Koja gajba Hazarda! :respekt: 
	 | 

Stavio sam dvije minute prije gola 50kn na Chelsea za dobitnika produžetaka. xD Da barem ostane ovako. :D 
	 | 

Bude, sad će još jedan gol uvaliti ;) 
	svi imaju loptu ali nitko se ne usudi puknut  | 

Hahaha koja reakcija ovog navijača Chealseaja kad je Boateng ruknul na sredinu tribine :D 
	 | 

'bemti kolko šokova proživljavam, stisli ih ali nikako da uvale :D 
	Kako je Neuer izletio i udario loptu, isti superman :D  | 

Jelda?? 
	Nikad nisam volio nogomet al u zadnji par dana navijam i uzivam ko nikad. Ajme ovaj drugii produzetak imao sam valjda 20 mini infarkta. Ajme ne vjerujem sta Cech vadi iz gola. Ajme.  | 

Kako se Mou unio u ovo, čovjek je ostavio srce kao i cijeli Chelsea! Čech  je legendaran! 
	 | 

Ispravak, nikad nisam volio ovaj hrvatski amaterski nogomet. Ovo sto ovi likovi izvode je čudo. U zadnje vrijeme mogu pogledat i Dinamo i Rijeku, ostalo je sve tak... 
	Edit: ma nabijem Manđu... :D Vec sam mogo pipat pare...  | 

Koje namještanje ovo nije normalno, pa je*emu sve mu je*em 
	 | 

Ohohohohoh :D 
	 | 

Ne vjerujem... Ne vjerujem!! 
	 | 

Nepotrebni produžetak, namještanje, maaaaaaaaah 
	 | 

Napeta utakmica pravo. 
	Po čemu je ovo namještanje :D, zato što Chelsea nije pobjedio?  | 

Neznam logike onog produžetka.. no nema veze al' da je napeta je napeta je*la majku svoju 
	luiz ima top u nogama  | 

edit mod briši 
	 | 

Kakvi šokovi! :D 
	Svaka čast Bayernu! :)  | 

Lukaku, pa svaka ti čast 
	tekma nad tekmama  | 

Citiraj: 

| 

Ukralo? 
	 | 

Ali točno sam znao da će on sjebat. Još kaže stari, evo u desni kut, neuer brani i on pred udarac stane. K'o da je duha vidio 
	 | 

Dap, ali eto. To je Mourinhova greška. Jer on ga je pitao ako je spreman i ako može pucat, i dečko je rekao da.. Sad će ga ovo proganjat, svaki penal će bit prpa 
	 | 

Haha, hoće hoće.. Osim ako mu ne sjedne sada koja u krilo :D :D  pa zaboravi na sve u tren oka 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

http://www.abload.de/img/img_0181uxyb8.jpg i onda se čudi 2 minute zašto je samo dobio 2. žuti ali da, ja si moram popit jednu jer ne vidim dobro, ti i navijanje za Bayern, ovo mora da je neki san :D:D Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Jesi ti uopće gledao ili samo pratio livescore ? :roller: čuj zatvarao i nije im dao da prdnu, igrali su bunkericu na kontre, ništa drugo još kad razmislim da je flopčina Rafhina bio u igri, ma de :rolleyes: Ulaskom Martineza u igru okreće se vjetar u igri, Martinez mesari, neda da igrači čelskog prolaze Po čemu su to trebali pobjediti ? :stoopid: 1-1 nakon 90 minuta, 2-2 nakon 120 gdje tu so oni trebali pobjediti :stoopid:  | 

pratio sam na gol.hr-u tekstualni prijenos.. no, pa gledao sam  
	da, ali zato je bajern trčao da uzmu loptu u svoje noge i da igraju tika taku i ovi su ih ubijali i nisu im dali loptu dok poslje nije došlo pred kraj i bilo branjenje prednosti.. well, čelzi je po mojem mišljenju, ali to je samo moje mišljenje, trebao pobijediti, zaslužili su igrom i srcem koje su ostavili na terenu.. 2:2 nakon 120 + 1min sudačke, guz samo takav :) no dobro nema veze  | 

Citiraj: 

dok neka ekipa nema loptu, uvijek trče za njom da je uzmu, bio to Bayern, Milan, Real, Juve, Barca, MUFC, Titty, Zenit ili Porto :D ajde ajde, kužim ja to, teško je rivalima nekad čestitat na pobjedi, bilo je i meni teško kad ste osvojili double 2011-12, ali ne burkaj se više :kafa:  | 

Neki ne trče, belive me.. nisi shvatio što sam htio reči..  
	nije teško, ali ja ostajem pri svome da ona nadoknada nije bila potrebna ..  | 

Citiraj: 

kakva nadoknada ?  | 

sudačka nadoknada, ona minuta nakon 120 minuta.. 
	 | 

Citiraj: 

Al je bar došao na svoje, čelzi taj antinogomet igra već par godina. :)  | 

Nije valjda Mourinho, legenda, "D spešl van" izgubio trofej? :D 
	A jbt i to se moralo dogodit, gubili su ih i veći treneri, počesto s puno većim budžetima od njegovog. :p  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |