![]() |
hihi ma svejedno je, imam jedno pitanje.
Još prije 10-ak dana dobio sam planet 28 polja:fuming: ... ipak sam išao graditi na njemu (seljak) i sad kad sam ga popunio želim ga uništiti. 1. kako? 2. mogo li vratiti resurse koje sam uložio u industriju :rolleyes: |
Za uništiti planet klikneš na naziv planeta u gornjem lijevom kutu. Imaš opciju Koloniju predati i klini na nju. Zatim upišeš svoju lozinku i potvrdiš. Ne možeš uništiti planetu ako imaš flotu koja se kreće sa nje prema drugoj planeti.
Resurse baš nećeš vratit. Možeš probati nešto pokupiti iz asteroidnog polja. BTW u istom smo savezu. Ja sam tamo jcdenton. |
da vidio sam te, ... tj stigao te nekidan :beer:
ništa thx onda, planeta ide u pepel (resursi:fuming: ) |
poceo sam igrati prije par dana
jucer sam imao napad ukrao mi covjek 119 Metal, 174 Kristal i 331 Deuterium klosar, sram ga bilo i jutros opet neki drugi dok sam spavao |
Citiraj:
|
Pušim batine
U moju galaksiju doselili neki s onom oznakom "jak igrac". I sad me biju i šiju. Ne znam šta ću. Najjaća obrana koju imam je l. laser a lega šalje krstarice...:( :( :( :( :( :( :(
|
Re: Pušim batine
Citiraj:
|
Re: Re: Pušim batine
Citiraj:
|
Dečki,ajd me pustite u klan, nick mi je Vrtlar . Znam da nemam ništ posebno bodova,ali sam tek počeo i mislim napredovati...
Šaljem pristupnicu... :EDIT: Igram na www.ogame.com.hr tj www.ogame.ba |
koliko treba poena za CRO Elit
|
Bodovi su nebitni, polaze se test od 5 - 6 pitanja...
|
jel zanima koga zamjena za metal i kristal? nudim 90k deuta
|
chooper-a pitaj
kakvih pitanja ?? |
imam 25k metala i 45k kristala pa javi ako ti odgovara!
|
Pitanja za CRO_E dajem ja ..
Kakva, e sada, .. ako imate nesto bodova i samouvjerenja da znate igrati, onda se meni javite .. |
Pitanja za CRO_E dajem ja ..
Kakva, e sada, .. ako imate nesto bodova i samouvjerenja da znate igrati, onda se meni javite .. |
Pozdrav svima.
Igrao sam OGame neko vrijeme i sad nemam vremena da budem cesto na netu i da pratim pa me zanima hoce li netko preuzeti moj planet ili da ga rusim.Eto ja ustupim pass i username a sada moze li se to ili ne vi bolje znate... |
Cat jel si ti presto igrat?? Vidim da imas modus odsutstva.
Sad je tek pocelo bit zanimljivo. |
Citiraj:
|
Vratit cu se kad rijesim prvi semestar na faksu, mozda... :)
|
e sad 2 pitanja.
Prvi je jel mogu mali pregovori o nenapadanju sa C.F.P savezom .. ako je moguće a drugi je kad, gdje, kako polažem test ? |
Citiraj:
1. Ne 2. Javi se Kovi ingame... |
@ Amd
I mene zezaju ispiti, a tu je ogame, cod, i jos sad odluce izdat dvojku. Nisu uopce mislili da ja moram spavat nekad.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
C.F.P. a ko su ti ... pa kog vi pljačkate a meni nećete reć a ? Mislim ima neka nakupina dobrovoljnih davatelja resursa u 2 galaxii koje cheff posjećuje za donacije za Malu kuću, stare. bolesne i nemoćne i to su ti mislim C.F.P. ... a meni se ne da voziti do tamo ... a di ih ima još :) I ko to kome daje mjesece ... ja niš ne dajem ... moji su dresirani i trenirani da čupaju božire iz zidova i vade onaj bakar u instalacijama i trpaju pod metal ...
|
cheff .. to je taj lik .. svaki dan čujem za njega u kružnoj poruci :D :D
tko je to uopće ?? |
Aaaa to su oni koji daju dobrovoljne priloge za cheffovu novootvorenu menzu tamo u 2. galaksiji :)
Sorry decki kolko sam ja upoznat no NAPs... |
@ Catkiller
Ne daju samo cheffu priloge :D . Ja se sutra selim iz 2. jer je postalo preopasno, a vec su se svi razvili. I bolje da nema nap-a. To je samo ogranicavajuci faktor |
Citiraj:
Par kuća od Cheffa. Mislim da će biti bježanija iz 2 galaksije.:D Trenutno farmam savez .IR.TM87, ali posjetit ću i C.F.P.:D |
Pa cheff je tako draga osoba, ne bi on to radio :D
|
Pa baš gledam da su ovi iz C.F.P-a napravili kuće u nizu.
Uđem u prvu i izađem na kraju ulice.:D |
Nije istina da nemamo nikakve dogovore...
Sa mnogima imamo farmer<>farma i lovac<>plijen "partnerstva" :) A takva je igra, velke ribe jedu manje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima tamo kakvo zemljište, ono jeftino ... ma može i skupo ima se ... danas demoliram dve kolonije pa moram se negdje smjestiti ... pa sad jel ima di šta onako povoljno sa pogledom na okolne farme ?
|
Moze kordinate tih iz cfp-a?
Catkiller, ne kuzim? |
@Spawn
Makni koordinate iz posta... |
hi hi hi .. al ste komedijaši ...
jedva sam skupio 8000 poena i onda se nađe lik 73 na listi i razbije me ko p.... i šta ne to reć .. ja napadam duplo jače od sebe jer znam da imaju resursa .. ali kad ovakvi jaki napadaju nas smrtnike, neznam šta bih rekao |
aaaaaaaaaaaaaa joj ... kako je netko jadan pa nije svijestan ... ošo kolonizirat planetu tamo negdje u 3 PM daleko (imam svojih razloga : evil : ) i onda nako 4 sata vožnje lik mi 30 minuta prije kolonizacije sjedne na polje .... jooooj ... ide mu jedan za sat vremena do i sada sam naručio odma još jedan, tako je brže i sjest ću pored njega ... taj odma može počet uzgajat račice, kukuruz, pšenicu, .... kako sam se naljutio ... kako će mu koska zapest u glu sada kada za sat nikne kolonija do njega i onda za 4 sata još jedna ... pa slijedi tarzanska poruka: Ja Farmer ti farma ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |