![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sto se tice momcadi ovo bi trebalo bit to:smoke: |
zasad nisu loši (naftaš je iznimka kao što svuda ima iznimaka):beer:
|
Ono zaleđe sa Rijekom je čak ušlo i u spot...(Zabranjeno pušenje):D
|
Citiraj:
|
Pa da, tip je iz Šibenika.
|
smece od covika i suca......sudio mi je dosta puta.....
|
Ma on je bas super,mi ga rijecani bas simpatiziramo...:rambo:
|
Citiraj:
|
3:0:D :D :D
To je tak kad se smije drugima:) |
Citiraj:
Nebrini se moja Rijeko Kad ne teče med i mljeko Mi čemo te svojom pjesmom bodriti Opet smo zbog tebe došli,opet razna sranja prošli,daj ga zabi pa ćemo se napiti:cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mičemo se s dna!! :clap: :clap: |
rijeka neš smo pričali o dugom selu... x3!:D
a dinamo vam biježiiii..........: CoolRamb |
Međimurje se dobro drži. Nadam se da će uspjeti ući u ligu za prvaka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo kažem kak je rijeka lijepo (i puno) spušila od zadnjeg s ljestvice (je je druga je).:smoke: |
Kaj je sa Gigom???
Ništ ga nema na forumu:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
dugo selo je trečeligaš al ja sam mislio na naftaša.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro da smo uspjeli dati gol, pa makar to bilo iz penala.
Ali Rijeka, joj svašta! |
Citiraj:
Glavno da pobjeđujemo. |
Izvuceni parovi kupa...
bas smo dobro prosli...:D Rijeka-NK Vonogradar(jastrebarsko) Koprivnica : NK» Slaven Belupo» - NK «Kamen Ingrad» Varaždin : NK «Varteks» - NK «Naftaš» Ivanić Grad Osijek : NK «Osijek» - NK «Hajduk» |
Zagreb - Hajduk 1:2
Pula-Inter 3:0 :clap: Cibalia - Rijeka 4:0 :eek: Međimurje - Varteks 1:4 |
U koja tekma, sam sam stavio telku na mute jer "netko" komentira:grrr: :rambo: :rambo:
Trenutno je 2:1:clap: |
Prasićko: suicide
Glavno da su pala tri bodića:) Ste vidli kak je Rijeka dobila po p***i...joj...četri komada... |
Citiraj:
A mogo je i osjek nastradat malo bolje al i ovak je dobro |
dakle prvi Dinamo 34 boda
druga Rijeka 24 boda... znači Dinamo ide vlakom ostali pehe...:D |
Ajduk je napokon dobil u gostima.
Hmm... nevidim rječke navijace. Gol razlika u zadnje dve 0:7. ;) Tekma je bila hebena, ste vidli potez od Turkovića? Svaka mu čast. |
Da im nije bilo Žilića razvalili bi ih još i gore...
|
Scoria podnio ostavku...
|
Citiraj:
|
A nije ni u redu čovjeku koji je doveo momčad u red i drugi je na tablici nakon dvije loše tekme odmah opaliti otkaz...
|
Citiraj:
Usput, kao zamjena se najavljuje Vulić:confused: |
Citiraj:
kao zamjena se navodi ubojiti tandem svima dobro poznat sa EP u Portugalu: idiottek i vulić ofarbani u upravu kao sportski direktor a vulić na klupu žalosno, sve je krenulo nizbrdo otkako je u klub došao koljanin |
Padajte decki sta se uzbudujete pa nista novo kod Rijeke i opcenito rijeckog sporta,nismo mi mentalitet za prvaka(pobjedniuka) realno imamo ok momcad ali kod nas uvijek nesto ne stima,oni koji prate rijeku malo duze to im je vec vjrojatno jasno.DA Hajduk ili netko drugi ima ovakvu momcad vjerojatno bi bio prvak ali mi!? NO chance.
Ne govorim to zbog te dvije tekme,u ovoj momcadi vec odavno nesto ne stima.Jedno vrijeme nas je na gostovanjima Zilic vukao ali ocito nit njega nejde tak oda je kako je. Krpana bi prvog poslo kopati krumpire,jer sve one golove sta je dao to je sve nesto se usetalo u gol po sreci,dabog da slomio nogu na 10 mjeseci,Tadica u mirovinu,a Rendulica tamo od kuda je i dosao.... Opet se ponavlja rijecka prica umjesto kada se zaredaju dobri rezlutati da atmosfera bude dobra onda dodu iskrice tipa Koljanin,Scoria i drugi...i onda u novinama sve kao ok,ali vidis na kilometar da to nejde... Ah,ja sam vec navikao... Rijeka-Dinamo 1-0 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |