![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači neće biti body armora, ali će biti armor piercing bullets koji će imati smanjeni damage protiv body armora (kojeg neće biti u igri) :stoopid:
Mora da sam nešto krivo skužio :fiju: Ili oni to pod Armor Piercing smatraju da će ovaj "perk" omogućiti da ti metak radi damage oklopljenim vozilima? |
mozda oni misle na body pirsing? :p
|
|
Sta ovi u EA rade. Da napasti Activision/COD fransizu, fakat se nadam da te silne aspiracije nece utjecati na igru....
BF3: 1. 4 lame traielra u 2 mjeseca, spojenih u 1 megalame trailer cistog SP-a. 2. Nekakve lame FB likes open content inicijative 3. Finalni trailer u 6 tjedana pogledan whooping 4.5M puta. MW3: 1. Trailer kojega je rezirao ocito sam Michael Bay,sa explozijama svakih 0.3s 2. Trailer pogledalo 7M ljudi u prvom tjednu 3. i vrh: ako upises Battlefeald3, a nemas adblocker u pregledniku, youtube kao prvi rezultat izbacuje MW3 (payedadd) Marketinski gledano, imaju stosta nauciti od Activisiona, nevjerojatno je da kolko su se bahatili izjavama, i da nisu pojma imali s kakvom se marketinskom masinerijom upustaju u borbu. Primjer o kakvoj se nuspojavi i monstrumu marketinga radi je lista rodendanskih zelja koju mi je poslao 11 godisnji necak iz Sydney-a, MW3 na prvom mjestu, a nema ni par dana da su ga najavili...ima 11 godina....na lsiti je prije novog bicikla..... Sad kad se otrjezne i u iducih 1-2 mj uvide kakve su im sanse u marketinskom ratu , nadam se da ce se "uskromniti" i posvetiti vise igri, a manje hypanju (jedno vrijeme mi se cinilo da vecina DICEA vise daje intervjue nego provodi vremena u radu na igri...). |
I nes previse su spomenuli kotrolere i konzole u videu sta je stavio DM...i dont like it
sve mi se vise cini da cemo dobiti port |
Citiraj:
bez paranoje, FB2 je engine primarno radjen za PC, za razliku of FB1/1.5 koji je u startu radjen za konzole |
Dok igra ne ugleda svjetlo dana nebi se u nista kladio ni da ce bit port ni da nece. Oni govore jedno a rade drugo... Samo se nadam da ce popravit hitbox i ostale gluposti koje su zasrali u BC2.
|
Citiraj:
|
Nije mi jasno kako, jer PC igrača je daleko više.
|
Aktivnih možda da, ali realno gledano proizvođačima više pašu konzolaši jer ih je 70% hirovitih klinaca koji igru žele odmah i sad. I dobiju ju, a euforija ih prođe za dva dana i zaborave na igru.
Ekonomski gledano- o da, jako im pašu :) Dok kompjuteraši aktivnije igraju i žele više od igre sve do novog nastavka. Vratimo se još jednom na ekonomiju i rentabilnost- uz što manje ulaganja, zaraditi čim više - konzole :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzmimo za primjer COD: BO i MW2 (ovo je samo primjer nista drugo)
55% prodanih primjeraka je otislo na xbox 40% na ps3 ostatak na PC,nintendo wii/ds Sigurno su slicne brojke i za bc2,a biti ce sigurno i za BF3.. Sad mi recite..dal bi ste vi isli raditi igru prvenstveno za PC i onda tek za konzole? |
Nisu ni slične brojke, ali ps3+xbox>PC i to je to. Makar ima više PC igrača (pojedinačno za platformu).
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Treba uzet u obzir i hardversku stranu priče. Ako igra loše radi na svim kombinacijama komponenti (kao X3), neće se baš prodat puno hardvera, ali ako, barem na bijesnim strojevima radi super, prodavati će se i hardvera više. Svakakvih tu ima šema za zaradu. Ne treba odbacivati pc, samo zato što je neka igra prodana u više primjeraka za konzole.
|
isto tako svi bi željeli da se konacno u FPS-u napravi neki novi engine(govorim opcenito o svim novim FPS igrama). Vjerojatno se to može napraviti ali vec postojeci hardware koji je trenutacno na svim konzolama svijeta možda to nebi podnio. Hocu reci da se danas sav software(igre) upravo prilagodava konzolama. Dakle glupo je raditi nesto sto velika vecina usera nebi mogla koristiti. Kada u domove dodje neka nova generacija konzola sa još mocnijim hardwareom mozda vidimo i neki novi engine. Ja se nadam da ce FB2 napraviit bar neki mali korak naprijed.
|
Citiraj:
|
|
Pa izasao je full trailer i sa tim sto si ti postao ima vec...
|
Citiraj:
Znam da su izasli svi traileri i ostalo, ali ovaj breakdown od Jericha je od prekjučer. |
izgleda jebeno samo mi se nekak čini da moj e8500 joj bude premalo
|
Citiraj:
|
Nisu bezveze rekli da jos nije napravljen PC koj ce moc BF3 vrtit na max maxeva.
Al da ce bit igra ogroman korak naprijed,biti ce. Da ce imati bolesnu grafiku,imat ce. Sve sto je Crysis 2 trebao biti,to je sad BF3. |
Mi moze netko reci zasto (ak je to istina naravno) im je primaran PC,a tek onda konzole?
|
Mozda resursi.Nemres bas spektakularno napravit na konzolama.Kako graficki,tako i po drugim aspektima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=x5weX...eature=related Osobno nisam ljubitelj teorija zavjere i slicnih iluzija. I stvarno se nadam da sam potpuno u krivu i da je PC prioritet:D |
Citiraj:
danasnje konzole su hardware iz 2006./07. sad se vec na veliko suska o slijedecoj generaciji, i raditi naslov za njih je korak u nazad (osim ako je developerima jedino kratkorocna zarada bitna, sto je nazalost stvarnost za vecinu studija, pa svi rade lose klonove na zastarjelom engineu) |
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda su skuzili da je PC vrhunac tehnologije i multiplayer dozivljaja. mozda. ali ja ne vjerujem dok ne vidim. |
BF3 goes to E3!dobre vijesti: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
zanimljivo: Citiraj:
Citiraj:
nakon sto su uveli HC mod u BFBC2 bilo je za ocekivati i ovo... Citiraj:
|
Citiraj:
|
jao vidi se da podilaze i cod-style arkadnim "igracima" koji ne znaju nisanit s tom close quarter borbom:hitthewal:
boze moj pa ako se simulira borbeno polje onda se zna da se pjesadijski okrsaji odvijaju uglavnom na udaljenostima preko 100m ili nesto manje u urbanim sredinama. nema ono rambo uletis i sprejas:kafa: |
@deadmen,sumnjam da ce to slicit na vietnam sa onakvim ogromnim mapama koje su najavili.
|
Citiraj:
odbojno mi je to forsiranje nabijanja svih igraca na jednu tocku na mapi, jer je direktno podilazenje njubovima sto vrijedi velika mapa ako imas samo jednu rutu do objectiva ;) komentari sa sluzbenog foruma na temu TDM: Citiraj:
|
Jel je objavljeno šta će biti sa body armorom ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |