![]() |
a treba vidit, neznam baš da ima puno zainteresiranih za taj esl. ja igram onaj funcup
|
koliko sam vidio, ljudi ima, a koliko znam, kupove bi htjeli igrat, tako da to samo treba pokrenut i skupit nekoliko desetaka timova
|
jel bi se mogli i neki naši kupovi za neke nagrade onda praviti, ili cisto samo kao rang lista
|
SMW posto si to predlozio probaj organizirati (skupiti) ljude.
Ja sam za. |
Evo i ja sam se prikljucio svijetu tenkova pa da vas odmah najbolje pitam koji je najbolji pocetni tenk i kako se skuplja lova i ostalo... ono par pocetnih savijeta.
evo unaprijed se zahvaljujem svima. :) |
Svi tenkovi u pocetku su dobri money makeri, kreni igrati sa nacijom kojom zelis (rusi su malo nabrijaniji od ostalih - za nijansu).
U principu svaka nacija ima svoje prednosti i mane: Rusija - jaki topovi i zaoblljen armor (veca sansa za odbijanac) Njemacka - slabiji topovi i armor ali snajperski precizni topovi U.S.A. - neprobojne kupole i slaba tijela ali zaobljena, topovi velikog kalibra i visoki rate of fire Franceki - Najbrzi rate of fire i najslabiji armor, velika brzina tenkova Navedene karakteristike su globalne za naciju, to ne znaci da svi tenkovi unutar nacije podljezu navedenim karakteristikama. Najbolji besplatni money makari su: M4 Sherman, KV, Pz4 Artiljerija je bila jedan od najboljih generatora novca do patcha 7.1 kad su joj srezali prihode, ali najava je da ce u 7.2 patchu income artiljerije vratiti na staro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
We are constantly balancing the game. We make adjustments based on statistics and player feedback. SPG’s are getting attention along with everything else. Will you reconsider increasing net income/credit gain for SPGs?
U prevodu, ovo je sve sa Q & A zadnjega, a kao i inace mozemo ocekivat kitu a ne popravak da valja. Osim ako ja ne gledam krive informacije... |
SPG meni redovito u plusu bar 5k, prije je bilo puno bolje ali hebiga... Nadan se da će malo poboljšat exp na SPG jer se zacimentiraš prilično iza 5 tiera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
prvo samo premium na ESL-u a onda ingame nagrade, koliko ja znam, neće biti u živo
|
Citiraj:
|
Baja imaš li tim kakav?
|
ja sam trenutno u timu jednom, ali nismo igrali nikakve kupove. trebao bi uskoro ic u drugi cim se osnuje pa bi onda vjerojatno sudjelovali u kupovima
|
Citiraj:
Sa rusima imam SU-14, sporo govno, neprecizno, reload 40sec, navodni dmg 1850 a realno je mozda jedna petina toga, granate skupe (1500$). glavnom, muka za igrat teska, a ako i pogodim ubijem koga prije nego me scout obraduje nekako sam na nuli il minimlna pozitiva...tierovi poslije ce bit ocaj. |
@Pepermint pričaj s team leaderom i igračima kaj misle o tome pa onda javi na email gore jeste li za... kad se osnuje taj novi
|
Jel istina da je gotovo nemoguće igrati bez premium acc kad dođeš do zadnjeg tier-a? Frend mi nešto reko da nemožeš popravak plačat jer nemožeš tolko para skupit il tako nešto...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
S t32 (tier 8) lagano zaradujem, u prosjeku po bitci oko 2000 srebra, dok sa e75 lagano sam u minusu, u principu sa tierom 9 naucis cuvati tenk. Jer ako ostanes ziv ili relativno neostecen uz solidnu pobjedu u plusu si i po 20 000, naravno sve na stand. acc. Primjera radi popravak Typ e (tier 8) je oko 32 000, sto znaci ukoliko te netko unisti u minusu si da ne znam koliko dobro odigras, ukoliko ostanes ziv lako si u plusu. |
Citiraj:
E sad, na tier 9-10 kad ti tenk kosta 4-6m, granate po 2k, a popravak da se useres, trebas grindat i zaradjivat novac na nekom nizem tieru tenkova, ja sam grindao i zaradjivao sa JPantherom + Stug 3 i snipao sta sam mogao. Al da, bez premiuma da zaradis svu tu lovu za odrzavat end tierove trebas grindat ko zivotinja, a tenkovi od tiera 6 pa navise bez modula su zakurac, a moduli dodju 500k svaki. |
|
Execute je klan sa treitorijima, radi ekspanzije trazimo nove igrace. Ukoliko imate preko 2000 bitaka i postotak pobjeda preko 51%, trebamo upravo Vas.
http://execute-inc.com/ |
Citiraj:
Pustim mediume da započnu bitku, da se tenkovi rasporede i onda dolazim ili sam odmah iza njih. Ja tako igram s T29 i TigerII i mogu reći da sam redovno barem malo u plusu..rijetke su bitke gdje gubim lovu. Što dalje ideš, što bolje upoznaš tenk i bolje ga opremiš to je lakše bit u plusu iako se mora imat 2-3 T5 tenka za financiranje,čisto da ne stagniraš. |
od sutra do nedjelje akcija, premium 20% jeftiniji, mjesta u garaži 50%
http://worldoftanks.eu/news/1036-pump-french-steel/ |
Dobar wot video
|
Citiraj:
|
51% nije fiksno, ako je statistika i garaza ok
|
ESL Hrvatska
Pozdrav, stigla je Hrvatska ESL WoT sekcija :)
Službena vijest: http://www.esl.eu/hr/wot/news/184296...vatskom-ESLu-/ |
Ljudi kakvo vam je stanje sa FPS-om mene ubija cak je ispod 10 nema sanse da igram tako.. imam problem ako stavim sve postavke na low gasi mi se u entering sleep mode.. radi jedino na mediumu ili high a s time je i FPS bolesno oko nule..
Sad instalirao neki WOT TWEAKER i tamo pogasio sve stvari ali FPS mi je i dalje varira oko 10.. Igra je na suprotnoj particiji od windowsa.. vec mi se kosa diže stalno neki problemi.. Igram na americkom serveru.. |
Citiraj:
EDIT; Rega se na ESL, kako dalje? |
driveri su najnoviji da.. sta da se tamo registriram i sta onda?
|
Zašto na američkom serveru??
|
zato sto je ekipa pocela tamo igrati prije.. pa sam i ja za njima.. jel bi se mogao sa svojim podacima spojit na europski ili otpocetka??
|
Citiraj:
|
da igram sa tom HD 3870.. sa najnovijim driverima mi ne radi a sa prastarima radi.. ne znam sta cu vise..
|
Citiraj:
Nego ima li koji SPG zoom mod? Kad su već ubacili šugave tracere da ih iskoristin :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |