![]() |
Ebo ih irudic , ovo kao da je prodano nakon prvog poluvremena :S
|
toliko od nas danas........ moglo je biti puno bolje... ocekivao sam da cemo biti u finalu.... :respekt:
|
Citiraj:
|
Sad mi je žao što nisam iznio svoju prognozu, no od početka prvenstva srbi igraju rukomet koji nama ne odgovara. Francuski stil i bok. Nema veze, u vrhu smo i dalje, dečki zaslužuju respekt, nije lako ovo odigrati, strašan je to tempo i užasni uvjeti. Svi griješimo u životu, zar ne? Čestitam i nadam se bronci protiv totalno indisponirane Španjolske u nedjelju.
|
Eto zasto sam rekao da treba srbe izbjegavati, po kvaliteti nisu jaka ekipa, ali fizicka i psihicka priprema im je u samom vrhu...
Podbacila su oba favorita, i mi i spanjolci, nevjerojatno, igrat ce se finale u kojem ce srbi opet razbacati dansku, dok cemo se mi i spanjolci indisponirano igrati za broncu.... Rezime, Jedino sto je donekle valjalo je bilo prvo poluvrijeme, kakva takva obrana i jednostavni napadi, koji put nam suci nisu dozvolili da odemo na vecu razliku, ali i da smo otisli sumnjam da bi nam ista znacilo u drugom poluvremenu. Neznam sta im je goluza rekao u svlacionici, ali bolje je da vise ne ponovi :D Ovakva drasticna razlika se jos nije vidjela u nekoj ekipi, srbi su odigrali skoro na istom nivou, samo smo mi odigrali mlako, pimplavo, i psihicki nismo bili na razini, zalomile se 2 grede i nastala je psihicka blokada u napadu. Stanic je odigrao najlosiju utakmicu na ovom prvenstvu, ali su ga nasi napravili herojem nerezonskim sutevima, katastrofalnim napadima i slicno... Srbija na kraju ide zasluzeno dalje, dogodilo nam se isto ko i Spanjolcima, neobjasnjiv pad ( ili "lako cemo" pristup ), i dovidenja. Zao mi je samo sto nam nije bilo Vukovica ovo prvenstvo, jer da nam je njega, ovo prvenstvo bi se prosetali do zlata. |
|
Citiraj:
|
Ma Goluza nema ni karizmu, ni iskustvo, a izgleda ni znanje da bude izbornik. Dobro se vidi kad je time out dane zna ni sto bi rekao, niti ga iko slusa. Bice izbornik postao po politickoj direktivi, a za nas je bolje da odstupi sto prije.
On je jedan od vecih uzroka ovog bolnog poraza :fiju: |
ma nasi kao da su bili rezervirani.... kao da su se necega uplasili... da smo mi nametnuli svoj stil igre...ne bi oni nama mogli nista.... ali tako uvijek bude na EP-u ...nasi se opuste...misle najbolji smo....nemoze nam niko nista i onda nas za klasu gora ekipa izbaci!!!!! :hitthewal:
|
Srbi zasluženo dobili, da nam je Ilić umjesto Duvnjaka. :D
Glavne greške su što su odigrane sve skupa 4 lopte na krilo, od toga 2 nekim antitalentima na lijevom krilu, Losert nije imao šta tražit u ovoj utakmici, forsiranje očajne vanjske linije umjesto krila i prerani ulazak Balića, koji je trebao igrat samo od 40. do kraja. I da, onaj vukovarac je morao dobit bar 20 min. I da je netko imao muda stavit Kopljara ili nekog maloga na pivota, ili balića na lijevo krilo, bar 2-3 napada, možda bi se isplatilo, kao i njima krilo na pivotu. Sve u svemu, ako Goluža ne vidi ovo što sam ja nabrojio, treba odma letit. |
ček, čitam da sutra igramo u 14:30 i gledam tv raspored hrt2 - i nigdje ne piše prijenos? di gledati to?
btw, di gledati i finale? to mi je skoro zanimljivije od 3. mjesta (naše će biti 4. vjerujem, mislim, pretpostavljam) |
Goluža je budala koja nema veze s rukometom. Jednostavno nezna šta napravit, prekasno traži time-out, totalno krive izmjene, na utakmici protiv Španjolske Gobac mu je s tribina *ebao mater cijelo drugo poluvrijeme i pokazivao broj 6 prstima, da vrati Laca unutra koji je dao 4/4 u prvom poluvremenu... Sutra ćemo izgubit od Španjolaca, a Danska bi trebala satrat Srbe ako se ne opuste, podigli su se lijepo od početka prvenstva.
|
moja prognoza za danas :
naši demoralizirani gube od Španjolske broncu srbi uz pomoć "lasera" i publike pobjeđuju Dansku |
Taman pomislio da neće bit zviždanja na himnu, kad ono...
Nadam se da ćemo ih dobit, neka i bude napeto, ali da tu broncu uzmemo :goood: Ak niš drugo, nokte neću morat rezat.:) |
Kak si misliop da neće biti žviždanja? :) Pa nisu španjolci i hrvati napunili dvoranu. ;)
Dobro je za sada. Vodimo tri razlike. 19:16. |
Ajmo naši, nemojte to prokockat!!!
(Btw, koje finale u australiji :care:) |
30:26 za nas, minuta do kraja, riješena utakmica
|
Još da Srbi izgube, nitko sretniji od nas (Hrvata) :amen:
|
ajde prvi put mi je drago da sam fulao u prognozi:D Ajmo sad Danska!!
|
Bravo dečki, ajmo danci!!!!!
|
DANSKA DANSKA! :)
Kako je fino kad švabo sudi! :) |
Citiraj:
Ajmo Danciiiii!!!! Trebala bi im ekipa s mora ponuditi gratis ljetovanje ako pobijede:D |
Citiraj:
|
Pa sudili su odurno... Svaki ku*** sedmerac :fuming:
|
Ne. :) Naravno bilo je par propusta ali su nam par puta progledali kroz prste ali generalno ok suđenje. :)
|
Svaki napad sedmerac pred kraj tekme?
|
Nije da nije bio. :) Dobo mogli su progledati kroz prste za koji ali nam nisu ni sudili par isključenja i nisu nam dali crveni. :)
|
Ista stvar na drugoj strani samo kaj ovaj nije dobio ni 2 minute nego samo žuti.
|
Citiraj:
Previše slušaš ovog Ćosića koji bleke nema. Suđenje je katastrofa, tako grozno suđenje prepuno pogrešaka, na štetu obje strane, ali u omjeru 80-20 protiv nas, naravno, nisam vidio godinama, a pogotovo ne na ovako velikom natjecanju. No što reći o tome, kada predsjednik ehf-a kad mu ne odgovara rezultat silazi na teren i zabulji se u suce:hitthewal: OnT - bravo dečki, svaka čast, pokazali ste da možete pobijediti i nekog tako bijednog kao što su prgavi prljavi španjolci, padavičarski, i suce zajedno:goood: |
Igrao sam rukomet par godina. :) Komentatora ne doživljavam ni 5%. :) Teško je suditi tako velika natjecanja.
Ali da bilo je grašaka. :) |
Citiraj:
Naravno, 80-20 u korist protiv nas -> kao i svaku nasu utakmicu, bio to rukomet, vaterpolo, nogomet ili skakanje u vis. Mi uvijek najebemo. Popušili smo protiv Srbije jer smo odvratno loše odigrali drugo poluvrijeme, pitam se da li je uopće bilo grešaka u toj tekmi. Nevjerojatno je kako mi Hrvati uvijek ali uvijek stavljamo suđenje ispred same igre, nas se uvijek odere. A ti ako si trenirao rukomet "10 godina" mozes znati isto kao i ja koji ga pratim jer nisi sudac. |
Citiraj:
Viđao sam to kod "sportaša" koji su bili pušači i/ili skloni "vikend pijanstvima" Citiraj:
|
Citiraj:
Da, igrao sam rukomet 10-11 punih godina, 6 dana tjedno, u 1b,2. i 3. HRL, protiv Vorija,Šprema, Zrnića, s Vukićem išao na treninge Solina. Gledati na tv-u i igrati nešto i živjeti za to su sasvim dvije opozitne stvari. Druga stvar, skini si snimku utakmice pa poslušaj što Ćosićeve riječi, citiram 'bravo suci', 'hvala vam', itd. Na čemu? Na tolikim dosuđenim penalima koji se ne sude ni kad igra Davor (na Savi, rodno mjesto Ivice Olića) kod kuće:roller:? Unaprijed EOD s tobom i svim takvima koji su pokupili znanje o sportu sjedeći u fotelji. |
Ćosić je u svakoj našoj utakmici uspio pronaći minimalno 10 grešaka sudaca, a jedno te iste greške se ponavljaju i na drugoj strani terena. Ne kažem da nema grešaka, ima ih u svakom sportu.
Ali čini mi se da se bar u rukometu uvijek vidi da pobjedi bolji, tj. ona ekipa koja je odigrala bolje. Koliko je samo situacija bilo da je sudac napravio grešku na jednoj strani pa je to odmah ispravio u protivničkom napadu. |
Ono što mene fascinira puno više od dogovorenog suđenja je međunarodna tolerancija nacizma (tri raširena prsta) srpskih igrača i navijača. Dobro se zna razlika između pravoslavnog i nacističkog pozdrava, ali to se njima i dalje tolerira.
|
Ovo suđenje je sramota za sport...
|
Dva žuta i isključenje i nikom nije jasno zakaj.
|
Ma ne želim uopče komentirati...
|
I dalje srbima dopušteni duuuugi napadi. :suicide:
Šteta što Danci dosta fulavaju, ali barem imaju +2. |
Nigdje na svijetu im ne bi dopustili da napad s igračem manje traje minutu i pol. Da se ne igra tu gdje se igra Danska bi već na poluvremenu osigurala pobjedu. Zapravo, ni ne bi ni igrala protiv Srba u finalu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:35. |