![]() |
Citiraj:
|
pokido sam se na supernatural :D
|
Citiraj:
|
Ma meni je Supernatural zakon :)
Odlično mi je što u stvari nema puno fancy efekata nego lutaka i maski :) Znam da nema love za CGI, ali ima za Nadprirodne žene :D |
Kad smo kod serija jel netko vidio prvu epizodu u novoj sezoni CSI-a? Ona početna scena je izgledala pre, pre, predobro!
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Flashforward sam pogledao pilot i nije me oduševio, tu much SF shit. |
Citiraj:
Mislis kaj mogu do kraja zakomplicirat u Lostu :D , jer to je zadnja sezona, treba se jos gro stvari pojasnit i puno radnji zavrsit :fiju: |
Citiraj:
EDIT: Pogledao novu epizodu Curb Your Enthusiasm. Još se uvijek ne mogu prestat smijati. Prej***no. Prošla nije bila toliko na razini, ali sve ostale su genijalne. Jedva ćekam ostatak Seinfeld epizoda! |
....
|
A evo danas završio 4 epizode Hunga, već sam prije pogledao pilot, serija ima potencijala i sviđa mi se, samo da je malo više akcije kao primjerice Nip/Tuck ;)
|
Ovo bi volio ponovo pogledati, da se prisjetimo :D
"> Kako to nestave umjesto dadilje na rtl-u :( |
Zadnja epizoda Supernaturala - predobra :)
|
Pogledao sam prve dvije epke nove serije "V" (Visitors), dobra je, čak vrlo dobra. Zauzela je mjesto od Defying Gravitiy kojoj sam dao nogu (navodno je i otkazana) zbog sporosti odvijanja radnje...
|
Defying gravity pratio, al il je otkazana, il je to kraj prve sezone il je jedno i drugo.
Stargate universe pratim redovito, a sad krećem u nabavu Flash Forwarda. Edit; jebate, pa sedam epizoda FF-a je vani... Lele... |
ovih zadnjih par dana nadoknadija 30 rock, pogleda sve 63 epizode, sad ih mogu redovito pratit
jos moram californikaciju drugu do kraja sezonu pogleda, pa krenit na trecu i jos par serija koje nikako da krenem gledat/zavrsim zapoceto inace pratim flashforward, the big bang theory, stargate universe, lie to me, psych, dextera :D jedva cekam ovaj christmas special it crowda, sta su najavili, navodno ce cak nakon njega ic jos jedna sezona, zivi bili pa vidili :) |
Neznam kako mi je proletila ispod redara ta serija. Baš mi je pasala. Sada treba čekati novu sezonu.
Radi se o breaking bad http://www.imdb.com/title/tt0903747/ |
Poceo sam gledat Two And A Half Men - prelegendarni su.
|
Nova sezona House-a i Vampire Diaries. Serija je očajna, al bad guy vampire je preseksi. :D
|
Citiraj:
House prelegendaran kao i uvijek plus preeedobra Cuddy :D |
Ona scen kad se ona sagne da joj se vidi dekolte, a on veli "i forgot". :D
Mislim da ovo nije spojler, pa ono... :D |
Baš gledam Legend of the Seeker, fantasy u svojem najboljem obliku...preporuka :goood:
|
danas pogledo prve tri epizode nove serije The League (toliko ih zasada ima), rijec je o par frendova (single and married) i o tome kako krate vrijeme igrajuci fanatasy footbal
uglavnom, poprilicno funny i jos Jon Lajoie glumi :D |
Ne gledat na tvu serije jer nema ni jedna dobra..inace gledam V,man vs. food,stargate:universe
|
Gledao jucer novu epizodu Supernaturala - The Real Ghostbusters. Dean i Sammy i dalje rulaju podjebavanjima :)
|
Supernatural je teška zajebancija zadnje 2 epizode :D
Jučer sam odgleda "sveto trojstvo": How I met your mother, Two and a half men i Big Bang Theory... Znači, HIMYM, TAAHM i BBT :D Sheldon i Barney su prezakon :D |
Lost:The Final Season will premiere Tuesday February 2nd on ABC
...aj da konacno zavrsi i ta sapunjara... |
Evo cura i ja smazali dvije sezone Lost-a u 3tjedna :D..danas počeli treću sezonu..ajme neznam zašt nisam ranije gledao ovu seriju..napeto stalno :D push the button or not :D
|
Meni je Lost takvo sranje od serije. :D I ona, nemam pojma kak se zove, di je frajer u zatvoru, oa zatvore i njegovog brata, a ovaj ima istetoviranu mapu zatvora na sebi il tak nekaj... Užas.
|
prison break... gledao malo i odustao ono kad je bilo na hrt, sapunjara teška.
|
Citiraj:
Prison break je valjao prvu sezonu i da su završili priču nakon prve polovice druge sezone sve bi bilo ok, ali su to sve nepotrebno razvukli i milijun puta ponavljali ista sranja kroz četiri sezone... Odgledao sam sve jer sam se navuko u zaista dobroj prvoj sezoni, ali velim, trebali su to puno prije završit. syss, nije bilo na hrt-u nego na rtl-u. naglašavam to jer mi je rtl i ono malo dobrih serija što su znali imati znao zgaditi s tri puta po pet-sedam minuta reklama u seriji od 40 minuta... |
Meni je Lost bila dobra jedino druga sezona...kao u nekoj igrici. Ostale sezone smece.
|
nije sve na tv-u ali pratim:
entourage californication two and a half men how i met your mother stargate:universe voyager top gear |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
baja ti pratiš kućanice ako se ne varam :D
|
|
Upravo odgledao IV. sezonu serije The Closer.
Neloša policijska serija drugačija od većine takvih serija koje nam se nude i koje mi već idu lagano na jetra (razni CSI-ijevi, kosti, zaboravljeni slučaj i sl.). Izvrsna Kyra Sedgwick u glavnoj ulozi. Prije godinu dvije je bilo nekoliko epizoda na HRT2, slučajno sam ulovio, a onda su promijenili termin ili ukinuli seriju, nisam siguran. No meni se dopala pa sam nastavio gledati :) |
V (visitors) super nova serija, dosad ima 3 epizode. O izvanzemaljcima koji su dosli na zemlju i imaju ne bas dobre planove...
|
....
|
Citiraj:
Sada se spremam na S3E1 (taman je radminira :D). Uglavnom još vrtim:
Planiram i počet How I Meet Yout Mother (gledao sam par epki i serija je ludnica, samo nemam vremena :smoke:). Ostale sam završio gledat, a u prikupljanju sam dobrih naslova. Svi koji imaju konstruktivan prijedlog >PM> (dobar naslov je za mene, dobra priča, gluma \ {sranja s vampirima, duhovima, laserima, nadnaravnim moćima i sl (FF, Stargate, Galactica, Heroes, Ferengie...)} ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |