![]() |
Citiraj:
bilo je nekih zanimljivih ponuda - tipa GTA IV sa EFLC za 10$, Mafia 2 10$, BFBC2 15$, BC2 Vietnam 15$, Hot Pršut za 30$ etc. Bilo uglavnom dosta i dobrih stvari makar je bilo i gluposti :roller: |
Citiraj:
do 6.2011 ce biti moguce prodati igre i mjenjati odigrane. |
kojeg 6-tog?? 6 mjeseca,6.01,6.02 ?? i da nisi mislija od ne do
|
Citiraj:
|
eto počastio se još jednom,warhammer dowII,kaj bu bilo halanja u coopu ...
može invite za pce grupu? : user : xxvrxx user : rigzi btw,koliko traje gift dok se ne preuzme?dan,dva ,tjedan? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a) Steam zabranjuje prodaju accounta, i ako navedeš da si prodao (recimo na sluzbenom forumu) - Ban na acc b) Zato jer bi im zarada osjetno prodala. Zašto bi ja recimo sada kupio COD BO ako bih mi ga ti poslao? A ja nakon mjesec dana tebi nazad ga vratim. Umjesto da i ja pljunem 60E i da i ja kupim. c) Nove vrste prevara (kao što je gore netko napomenuo) i support bi imao više posla. Ukratko, najviše zbog drugog razloga... Gotovo nemoguće. Opala bi im zarada. |
ja i par frendova kupili coh, koji ne radi lol..meni veli da nemre se spojit na keyserver, a frendu crasha..presmijesno
|
mozei meni poziv na grupu ? nick: walbandon
|
Citiraj:
|
Moze invite u grupu? Profile name: Anphonic
|
Citiraj:
|
Razmisljam uzeti jos Empire+Napoleon GOTY, pa me zanima da li netko zna za jos jeftiniji deal negdje ?
|
Citiraj:
|
Kad nema službenih izvora o tome lol
To su samo glasine i nagađanja, želje communiya koje Valve ignorira, jer imate gore dosta dobrih razloga koje je naveo Antiša... |
Kakva su vaša iskustva sa Steam supportom?
Već 3 dana im pišem i ni zucnuli nisu. Kupio MOH na dealu, na kojem ne mogu igrati MP, sad im već polako spominjem bližu žensku rodbinu. Retardirani EA i pokušava nešto napraviti (makar bezuspješno) i spori su za nepovjerovati. |
Citiraj:
|
Nije :D
Skinuo SP i MP client, SP normalno radi, kad uđem u MP odmah u main meniu se proba konektati na account i kaže onu famoznu: "connection intedupted - the ea servers are not currently available" I tako stalno. Nemogu nigdje mrdnuti iz main meni-a, log-in opcije nema (vjerovatno jer je Steam verzija pa bi se trebao logirati preko Steama) Otvorio sam case prije 3 dana na Steam supportu i nisu ni riječi progovorili. Sad čekam da mi aktiviraju forum akaunt da im na forumu mogu spominjat bližu žensku rodbinu :D Nije da se previše brinem, ima da mi to riješe kako god znaju. |
napravili su ti uslugu, igra je koma :D
|
Citiraj:
Jer ima i na forumu spika da oni nemogu s time baratati etc. (da nemogu micat banove i ove one) sve ti ide preko supporta :D |
Možda je malo OT ali moram prokomentirati: http://store.steampowered.com/app/12210/ 30€ :nono:
Do nekidan u Americi je cijeli serijal bio 10$ Inače pod "new releases" su danas stavili uglavno Rockstarove igre |
To da nas zakinu
|
Citiraj:
ovak samo još više grabe |
Ljudi koliko ste potrošili i kupili igara tjekom blagdana?
U mene stanje ovako: F.E.A.R 1 Pack (Original + 3 ekspanzije, bez dvojke) - 2,24E Serious Sam HD Pack (2-3E, neznam točno) FlatOut - 1E Poklonio: Splinter Cell (3E) Tako mi Steam account zasada ukupno broji čak 33 Igre (od toga 30 komercijalnih, 3 free :) |
Doom Compleat pack oko 8E
Red Faction 1, 2, Guerrilla 5E TC GR: advance warfighter 1 & 2 5E Witcher EE 4E CSS na gift 4E Htjeo još quake pack kupit ali ponestalo para na kartici! |
Altitude 2,25€
Indie flight pack oko 4€ KOTOR 2 € (cak i prije blagdana) Jedino mi je zao sto nisam uzeo Witchera, demit... |
Left4Dead2 (3,5€ prije blagdana)
Serious Sam HD pack (3€) Killing Floor (3,75€) Tropico Reloaded (1,75€) Titan Quest Gold (2,5€) I još se počastil van steama s Minecraft Alphom :D |
SSHD Gold (10€, na pocetku blagdana)
Killing Floor + DLCi (9€ taman onaj ponedjeljak ujutro kad je navecer pojeftinjen dodatnih 25%). |
BF:Bad Company 2 13€
Super Meat Boy 3€ TF2 3€ |
Citiraj:
|
Mislio je na cijenu kada je na popustu bio sada za blagdane
|
Citiraj:
Ima li kakva tema na forumu gdje se može isto vidjet unaprijed a ne unazad? :) |
ima na steamovom forumu najave za neke popuste.
i da, bil je 13eur prvi dan popusta :D |
Pa ionako se novi key za BC2 lako nabavi za 100kn.
Jedino se nemože koristiti sa Steamom. |
The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena ovaj vikend za 5 eura samo :fiju:
Uzea san pa ako je ko za multiplayer da probamo nek javi... |
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa steam supportom.
JA: Greetings! Today i have purchased Bad Company 2 as a gift for my friend and i also purchased one copy for myself via paypal. After that i wanted to purchase one more copy as a gift but when i entered the customer information(my name, adress, etc...) there was an "unknown error" and i couldnt be transffered to pay pal. Now the game isnt on discount anymore and i dont want to pay the full price becouse i had every right to purchase it then. I also made a screenshot of the problem as proof. I would be a very very happy customer if you could give me the game at the discount as an exception! ONI: Hello, Thank you for contacting Steam Support. We do not currently accept PayPal as a payment method for this game. Please remove that game from your cart, and continue to purchase any other games in your cart with PayPal. Then complete another purchase for this game using a credit card. We apologize for the inconvenience. JA: Excuse me, but how can you say that you dont accept paypal as a method of payment when i bought two copies of the game minutes before i recieved the error i mentioned?! I dont mind purchasing the game with a credit card but i would like to get it for the discounted price because it was your error that stopped me from purchasing it then in the first place! ONI: Hello, I have adjusted a setting on your account. Please try your purchase again. If you continue to have issues with paypal I would sugest that you try your credit card. Apologies for the purchase trouble. If you have any further questions or difficulty, please let us know. JA: OK, thank you very much for that, but what about the price of the game? I dont want to pay the full price now because i wanted to buy another copy of the game for my friend as a gift when the game was on discount! ONI: Hello, Once a sale has expired, we are unable to offer the discounted price. Our billing system is automated and there is unfortunately no way to change a price for a single transaction or offer a partial discount or credit. We understand this is an inconvenience. Please continue to check Steam News for information on upcoming sales and promotions. http://store.steampowered.com/news/ If you have further questions please let us know. JA: I understand the situation since i myself work in a company with similar services which means that i am also aware that a serious company like yours surely has a customer satisfaction program! I am also aware that today bad company 2 is again on discount(and you could have told me that a few days ago when i reported the problem!) and since im about to buy even two more copies of the game as gifts i would be very happy if you could find a way to rectify this uncomfortable situation! ONI: Hello, Unfortunately as mentioned as price on a game cannot be changed after a sale has ended. If you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you. :bonker: |
Malo se Steam pravi glup.
A odgovaraju svake prijestupne. Meni su se prvi put oko MOH MP problema javili 5 dana nakon otvaranja casea. Tad im odgovorim u roku 5 minuta i tu diskretno spominjao bližu žensku rodbinu tražeči ili fix problema ili refund, onda sam opet 5 dana čekao na "odgovor" koji je zapravo bio zahtjev da im opišem sve što sam pokušao napraviti da osposobim MOH MP te sve što me je EA zamolio da opišem. Na kraju sam popizdio, jučer reinstalirao Winse, ponovo skinuo SP i MP cliente i igra radi :kafa: Fantastic! :rolleyes: |
Kako da pobrišem kreditnu iz njihove baze?
Sad sam kupovao i zaboravio kliknut ono da mi je ne pamti i sad neznam maknut. |
Citiraj:
neznam sta da im napravim,smeca jedna :nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |