PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Steam (Valve) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=154743)

panda505 03.01.2011. 10:07

Citiraj:

Autor Charmander (Post 1815401)
opcenito je bila losa ponuda, ali opet, bar se moglo racunati da ce se valvove igre moci kupit po cjeni kikirikija.

pa i ne bih bas rekao

bilo je nekih zanimljivih ponuda - tipa GTA IV sa EFLC za 10$, Mafia 2 10$, BFBC2 15$, BC2 Vietnam 15$, Hot Pršut za 30$ etc.

Bilo uglavnom dosta i dobrih stvari makar je bilo i gluposti

:roller:

crocro25 03.01.2011. 11:58

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1815152)
nije moguce

(nesto se stalno prica da ce Steam uvesti prodaju rabljenih igara (tako da i oni dobiju odredjeni postotak), ali jos nista konkretno)

do 6.2011 ce biti moguce prodati igre i mjenjati odigrane.

V.I.P 03.01.2011. 12:21

kojeg 6-tog?? 6 mjeseca,6.01,6.02 ?? i da nisi mislija od ne do

Antiša 03.01.2011. 12:44

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1815532)

No way.

BSA<AK-47> 03.01.2011. 14:26

eto počastio se još jednom,warhammer dowII,kaj bu bilo halanja u coopu ...

može invite za pce grupu? :

user : xxvrxx
user : rigzi

btw,koliko traje gift dok se ne preuzme?dan,dva ,tjedan?

PointDexter 03.01.2011. 14:27

Citiraj:

Autor Antiša (Post 1815568)
No way.

Zašto "no way"? Ja osobno ću jako dobro razmisliti prije nego uzmem neku igru na steamu (ako ju uopće ikad više uzmem) zbog nemogućnosti odvajanja acc-a i igara na njemu. A i mislim da nije ni njima u interesu da ljudi rade druge accounte za svaku igru zasebno, kao što je netko već na ovoj temi spomenuo

neumrli 03.01.2011. 14:49

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1815685)
Zašto "no way"?

Npr. zbog zastite korisnika. Ako uvedu da ti mozes igre sa svog accounta poslati nekome drugome na account ili slicno tome, zamisli koliko bi onda njihov support imao posla sa ljudima kojima su recimo hakirani accounti i igre su "ukradene" sa njihovih accounta. Osobno isto mislim da nema sanse da ovako nesto zazivi, ali eto nikad se ne zna.

Antiša 03.01.2011. 15:30

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 1815685)
Zašto "no way"? Ja osobno ću jako dobro razmisliti prije nego uzmem neku igru na steamu (ako ju uopće ikad više uzmem) zbog nemogućnosti odvajanja acc-a i igara na njemu. A i mislim da nije ni njima u interesu da ljudi rade druge accounte za svaku igru zasebno, kao što je netko već na ovoj temi spomenuo

Zato što ima više razloga, npr.:
a) Steam zabranjuje prodaju accounta, i ako navedeš da si prodao (recimo na sluzbenom forumu) - Ban na acc
b) Zato jer bi im zarada osjetno prodala. Zašto bi ja recimo sada kupio COD BO ako bih mi ga ti poslao? A ja nakon mjesec dana tebi nazad ga vratim. Umjesto da i ja pljunem 60E i da i ja kupim.
c) Nove vrste prevara (kao što je gore netko napomenuo) i support bi imao više posla.

Ukratko, najviše zbog drugog razloga... Gotovo nemoguće. Opala bi im zarada.

ezz 03.01.2011. 15:33

ja i par frendova kupili coh, koji ne radi lol..meni veli da nemre se spojit na keyserver, a frendu crasha..presmijesno

walbandon 03.01.2011. 15:47

mozei meni poziv na grupu ? nick: walbandon

Liquid Snake 03.01.2011. 15:51

Citiraj:

Autor ezz (Post 1815760)
ja i par frendova kupili coh, koji ne radi lol..meni veli da nemre se spojit na keyserver, a frendu crasha..presmijesno

Kupili frend i ja jucer CoH:GOLD i sve radi OK.

doky 03.01.2011. 16:19

Moze invite u grupu? Profile name: Anphonic

sinisa1989 03.01.2011. 16:50

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1815532)

Jel imaš kakav link gdje ima nešto više o tome?

Liquid Snake 03.01.2011. 17:05

Razmisljam uzeti jos Empire+Napoleon GOTY, pa me zanima da li netko zna za jos jeftiniji deal negdje ?

perich 04.01.2011. 20:30

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1815827)
Jel imaš kakav link gdje ima nešto više o tome?

i mene bi ovo zanimalo...

panda505 04.01.2011. 20:43

Kad nema službenih izvora o tome lol

To su samo glasine i nagađanja, želje communiya koje Valve ignorira, jer imate gore dosta dobrih razloga koje je naveo Antiša...

hammer_of_thor 06.01.2011. 01:26

Kakva su vaša iskustva sa Steam supportom?

Već 3 dana im pišem i ni zucnuli nisu.

Kupio MOH na dealu, na kojem ne mogu igrati MP, sad im već polako spominjem bližu žensku rodbinu.
Retardirani EA i pokušava nešto napraviti (makar bezuspješno) i spori su za nepovjerovati.

Ecips Dlo 06.01.2011. 01:35

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1817864)
Kakva su vaša iskustva sa Steam supportom?

Već 3 dana im pišem i ni zucnuli nisu.

Kupio MOH na dealu, na kojem ne mogu igrati MP, sad im već polako spominjem bližu žensku rodbinu.
Retardirani EA i pokušava nešto napraviti (makar bezuspješno) i spori su za nepovjerovati.

da nije negdje pisalo sitnim slovima only sp :lol2:

hammer_of_thor 06.01.2011. 01:44

Nije :D

Skinuo SP i MP client, SP normalno radi, kad uđem u MP odmah u main meniu se proba konektati na account i kaže onu famoznu:
"connection intedupted - the ea servers are not currently available"

I tako stalno.

Nemogu nigdje mrdnuti iz main meni-a, log-in opcije nema (vjerovatno jer je Steam verzija pa bi se trebao logirati preko Steama)

Otvorio sam case prije 3 dana na Steam supportu i nisu ni riječi progovorili.
Sad čekam da mi aktiviraju forum akaunt da im na forumu mogu spominjat bližu žensku rodbinu :D
Nije da se previše brinem, ima da mi to riješe kako god znaju.

ezz 06.01.2011. 01:49

napravili su ti uslugu, igra je koma :D

panda505 06.01.2011. 02:03

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1817874)
Nije :D

Skinuo SP i MP client, SP normalno radi, kad uđem u MP odmah u main meniu se proba konektati na account i kaže onu famoznu:
"connection intedupted - the ea servers are not currently available"

I tako stalno.

Nemogu nigdje mrdnuti iz main meni-a, log-in opcije nema (vjerovatno jer je Steam verzija pa bi se trebao logirati preko Steama)

Otvorio sam case prije 3 dana na Steam supportu i nisu ni riječi progovorili.
Sad čekam da mi aktiviraju forum akaunt da im na forumu mogu spominjat bližu žensku rodbinu :D
Nije da se previše brinem, ima da mi to riješe kako god znaju.

Na forumu ti mislim isto neće moći pomoći :lol2:

Jer ima i na forumu spika da oni nemogu s time baratati etc. (da nemogu micat banove i ove one)

sve ti ide preko supporta :D

PointDexter 06.01.2011. 23:55

Možda je malo OT ali moram prokomentirati: http://store.steampowered.com/app/12210/ 30€ :nono:
Do nekidan u Americi je cijeli serijal bio 10$
Inače pod "new releases" su danas stavili uglavno Rockstarove igre

e1ectra_one 07.01.2011. 00:04

To da nas zakinu

panda505 07.01.2011. 00:17

Citiraj:

Autor e1ectra_one (Post 1818577)
To da nas zakinu

Već jesmo zakinuti

ovak samo još više grabe

Antiša 07.01.2011. 14:13

Ljudi koliko ste potrošili i kupili igara tjekom blagdana?

U mene stanje ovako:
F.E.A.R 1 Pack (Original + 3 ekspanzije, bez dvojke) - 2,24E
Serious Sam HD Pack (2-3E, neznam točno)
FlatOut - 1E
Poklonio: Splinter Cell (3E)

Tako mi Steam account zasada ukupno broji čak 33 Igre (od toga 30 komercijalnih, 3 free :)

ShebY 07.01.2011. 15:43

Doom Compleat pack oko 8E
Red Faction 1, 2, Guerrilla 5E
TC GR: advance warfighter 1 & 2 5E
Witcher EE 4E
CSS na gift 4E

Htjeo još quake pack kupit ali ponestalo para na kartici!

Pixidar 07.01.2011. 21:59

Altitude 2,25€
Indie flight pack oko 4€
KOTOR 2 € (cak i prije blagdana)

Jedino mi je zao sto nisam uzeo Witchera, demit...

potemkin.hr 08.01.2011. 07:30

Left4Dead2 (3,5€ prije blagdana)
Serious Sam HD pack (3€)
Killing Floor (3,75€)
Tropico Reloaded (1,75€)
Titan Quest Gold (2,5€)

I još se počastil van steama s Minecraft Alphom :D

Charmander 08.01.2011. 09:00

SSHD Gold (10€, na pocetku blagdana)
Killing Floor + DLCi (9€ taman onaj ponedjeljak ujutro kad je navecer pojeftinjen dodatnih 25%).

sliver 08.01.2011. 14:15

BF:Bad Company 2 13€
Super Meat Boy 3€
TF2 3€

Starsailor 08.01.2011. 15:06

Citiraj:

Autor sliver (Post 1819581)
BF:Bad Company 2 13€
Super Meat Boy 3€
TF2 3€

BC 2 je 40 eura, ekspanzija Vietnam je 13...

xGAME 08.01.2011. 15:12

Mislio je na cijenu kada je na popustu bio sada za blagdane

Starsailor 08.01.2011. 15:14

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1819617)
Mislio je na cijenu kada je na popustu bio sada za blagdane

Bio je 13 eura? :hitthewal:

Ima li kakva tema na forumu gdje se može isto vidjet unaprijed a ne unazad? :)

domis 08.01.2011. 17:26

ima na steamovom forumu najave za neke popuste.

i da, bil je 13eur prvi dan popusta :D

RaWeN 08.01.2011. 19:21

Pa ionako se novi key za BC2 lako nabavi za 100kn.
Jedino se nemože koristiti sa Steamom.

Starsailor 14.01.2011. 01:20

The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena ovaj vikend za 5 eura samo :fiju:

Uzea san pa ako je ko za multiplayer da probamo nek javi...

The AC 14.01.2011. 01:48

Evo da i ja podijelim svoje iskustvo sa steam supportom.
JA:
Greetings! Today i have purchased Bad Company 2 as a gift for my friend and i also purchased one copy for myself via paypal. After that i wanted to purchase one more copy as a gift but when i entered the customer information(my name, adress, etc...) there was an "unknown error" and i couldnt be transffered to pay pal. Now the game isnt on discount anymore and i dont want to pay the full price becouse i had every right to purchase it then. I also made a screenshot of the problem as proof. I would be a very very happy customer if you could give me the game at the discount as an exception!

ONI:
Hello,
Thank you for contacting Steam Support.
We do not currently accept PayPal as a payment method for this game. Please remove that game from your cart, and continue to purchase any other games in your cart with PayPal. Then complete another purchase for this game using a credit card.
We apologize for the inconvenience.

JA:
Excuse me, but how can you say that you dont accept paypal as a method of payment when i bought two copies of the game minutes before i recieved the error i mentioned?! I dont mind purchasing the game with a credit card but i would like to get it for the discounted price because it was your error that stopped me from purchasing it then in the first place!

ONI:
Hello, I have adjusted a setting on your account. Please try your purchase again.
If you continue to have issues with paypal I would sugest that you try your credit card.
Apologies for the purchase trouble.
If you have any further questions or difficulty, please let us know.

JA:
OK, thank you very much for that, but what about the price of the game? I dont want to pay the full price now because i wanted to buy another copy of the game for my friend as a gift when the game was on discount!

ONI:
Hello,
Once a sale has expired, we are unable to offer the discounted price. Our billing system is automated and there is unfortunately no way to change a price for a single transaction or offer a partial discount or credit.
We understand this is an inconvenience.
Please continue to check Steam News for information on upcoming sales and promotions.
http://store.steampowered.com/news/
If you have further questions please let us know.

JA:
I understand the situation since i myself work in a company with similar services which means that i am also aware that a serious company like yours surely has a customer satisfaction program! I am also aware that today bad company 2 is again on discount(and you could have told me that a few days ago when i reported the problem!) and since im about to buy even two more copies of the game as gifts i would be very happy if you could find a way to rectify this uncomfortable situation!

ONI:
Hello,
Unfortunately as mentioned as price on a game cannot be changed after a sale has ended.
If you have any further questions, please let us know - we will be happy to assist you.

:bonker:

hammer_of_thor 14.01.2011. 01:54

Malo se Steam pravi glup.

A odgovaraju svake prijestupne.

Meni su se prvi put oko MOH MP problema javili 5 dana nakon otvaranja casea.

Tad im odgovorim u roku 5 minuta i tu diskretno spominjao bližu žensku rodbinu tražeči ili fix problema ili refund, onda sam opet 5 dana čekao na "odgovor" koji je zapravo bio zahtjev da im opišem sve što sam pokušao napraviti da osposobim MOH MP te sve što me je EA zamolio da opišem.

Na kraju sam popizdio, jučer reinstalirao Winse, ponovo skinuo SP i MP cliente i igra radi :kafa:
Fantastic! :rolleyes:

Starsailor 14.01.2011. 02:19

Kako da pobrišem kreditnu iz njihove baze?

Sad sam kupovao i zaboravio kliknut ono da mi je ne pamti i sad neznam maknut.

V.I.P 14.01.2011. 07:09

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1824184)
Malo se Steam pravi glup.

A odgovaraju svake prijestupne.

meni jos uvijek nisu vratili refund za crysis pack koji je bio na popustu za 4,99..
neznam sta da im napravim,smeca jedna :nono:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29.