![]() |
dosta mi na zivce ide to pretjerivanje sa pojednostavljivanjem igara u posljednje vrijeme
svaka igra koja ima ikakve veze sa konzolama u posljednje vrijeme je napravljena tako da ju moze preci balavac od 5g |
volim vidjet da nisam jedini realan :)
Ne spomenimo bugove iz bete cg_drawfps 1 naredba ne radi cg_drawlagometer 1 naredba radi a sada u FINALNOJ verziji cg_drawfps 1 ne radi cg_drawlagometer 1 ne radi :DD uspjeli su naredbu koja radi sjebat :D |
ova IGRICU ne vrijedi komentirat, govno godine
|
Citiraj:
|
pisigejmanalajzer, stvarno nisam trazio tvoj komentar o tome tko nabija postove, vidim koliko si dugo tu i koliko postova imas pa mogu donijeti i dodatni zakljucak, uz ovaj prvi da je igra promašaj.
Riječ dvije o tome koliko je stručna ekipa u treyarchu 1. lagometar ne radi 2. zvukovi 90% oruzja su očajni, ispucajte par metaka npr iz garanda i vidjet cete koji je to smijeh, da ne spominjem svt-40 (mislio sam da mi drajveri od zvucne stekaju) 3. grafički neznatno bolja od cod4, fpsa dosta manje 4. bolt action puske su u beti bile hendikep, koliko cujem ovdje ista stvar, ubiti isprve je lutrija Ima tog jos, nesto kasnije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da,sva sreca da mozes /record
|
Igra uopce nije tako losa kako ste vi napisali...
Ja bugova nisam primjetio, a za zvukove, jeste li vi kad pucali iz svih tih pusaka da znate kakve zvukove one proizvode?? Ja nisam i zato ne pljujem po zvukovima... |
Citiraj:
A što se zvukova tiče,nisam pucao iz garanda,ali ima isti zvuk ko one male petardice koje sam ko klinac rokao.Vjerujem da nije baš tak zvučao... |
tko ima problema s instalacijom : (nasao na nekom forumu) :
"1- Go to Control Panel 2- The click on "Hardware and Sound" 3- Click on "Sound" 4- Doble click on "speakers" 5- go to the Advanced tab 6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)" 7- Thats it" i ovo : "Error during initialization: Unhandled exception caught" XP FIX FOR ALL OF YOU WHO HAVE DOWNLOADED d3dx9_37.dll AND PASTED IT INTO COD5 FOLDER: 1. DELETE d3dx9_37.dll FROM COD5 FOLDER 2. DE-INSTALL THE GAME. 3. DOWNLOAD THIS DirectX UPDATE: http://callofduty5.tv/files/dxwebsetup.exe 4. INSTALL THE GAME! (MAKE SURE YOU INSTALL PUNKBUSTER, EVEN IF YOU HAD IT INSTALLED BEFORE, BECAUSE IT IS POSSIBLE THAT ANOTHER ERROR POPS OUT...) 5. ENJOY THE GAME! |
mislim.. ovaj bedak hakira na beti :smoke:
http://www.imagesforme.com/out.php/t217953_dd.JPG tek dodemo na castle i ono ja stisnem tab i on ima 30 killova a u blue marinsima nitko nije poginuo lol... i odmah pse aktivira... |
ma za mene je COD bog FPS-a..jedva cekam da nabavim cod5.. :):)meni je beta bila sasvim uredu..
|
Citiraj:
|
ma ja cu 5 ipak skinut. moram probat. samo me strah da me nece jos vise zarazit jer se nemogu skinut sa cod4 :D
|
Igram SP i bas mi se svidja, ne znam po cemu je igra za konzole...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je moguce prenjet profil iz bete u full verziju. Ne zelim opet kretat od nule.
|
vele da ne
|
Citiraj:
Ja igram vec godinu dana i jos ga nisam prosao :| |
Citiraj:
ajd razmisli malo. sloboda govora...ha:wtf2: tu smo da iznosimo doživljaje ma kakvi oni bili.neznam šta ti smeta ak neko kaže da je igra loša.pa nisi ju ti napravio. a i da jesi trebao bi znat podnijet kritiku. sve u svemu da neduuljim .upalio igru,malo zaigro,izašo iz nje i neznam baš da ću ju više upaliti.nema mi tu žicu i ono nešto zbog čega bi ju igro.imam doživljaj da je sve nekako od plastelina:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Btw. Igra je jebena, uostalom kao i svaki COD do sada, nista vise nista manje I nije mi jasno kako neko moze tolko pljuvat po 5ici a uzdizat 4vorku, kad su to vrlo vrlo slicne igre... Gadljivo je citat sve ove komentare, odo ja Zadnje upozorenje - bez vrijeđanja. |
oces reci da cg_drawfps 1 i cg_drawlagometer 1 nisu bugovi?
|
Citiraj:
A to je tako vazno za igru.Nemozes igrat bez toga da znas koliko imas fpsa:D. Popravit ce se to vrlo brzo :) . |
ne al takve sitnice razjebu igru,dovoljno govori o profesionalosti.
sjeban zvuk,nemogucnost recordanja itd. ekipa im toliko toga popljuje u beti,oni izdaju jos gori full release.mislim nisu mogli nista mjenjati,ali su vec mogli s igrom izdati i patch koji ju fixa... |
odigrao singleplayer... super mi je... 5-30fps :D... MP nemogu ni pokrenut... tj... uopce mi ne moze napravit Onlineprofil... bmk... ako je kao u beti onda mi se neda sa tim zezati...
|
Bojim se da sam i ja nazalost pri kraju sa singleplayerom, kazem nazalost jer je preprepreprepreprepredobar.... Minimum u rangu sa cetvorkom,a od one snajperaske misije nadalje je savrsenstvo (vidjet cete dok dodje prava pljuca malo tezeg kalibra kako ruke / glave / noge lete na sve strane, e to sam cekao, ma fascinantno :)
btw. igra nije niti jednom trznula, sve moguce na max + 1680reza glatko ko putar ********************************** |
|
|
Još jedno vrijeđanje makar jednim slovom i dijelim banove svima redom.
Korekt - pročitaj naša pravila prije nego se upustiš u ovakva piskaranja. |
Citiraj:
Koji ce ti vrag to, ja nisam ni u jednom cod-u imao upaljeno to i nisam nista propustio... |
Citiraj:
|
Ajd fala bogu pa se javljaju i ljudi koji ne pljuju po igri zbog toga što se oružja nemaju zvuk koja bi trebala imati ( iako 99.9% ljudi nije nije ni vidjelo to oružje, a kamoli čulo ), što ne rade 2-3 totalno nepotrebne naredbe ( jel buljite u FPS-e ili igrate?? Ono, pozoveš si ekipu, upališ CoD5 i ispadneš faca jer imaš 3.5 FPS-a više od njih ) i možda još par propusta koje ja, btw, još nisam vidio. Ne znam zašto svi očekuju savršenost i realnost do bola, pa pobogu, ovo je samo igra. Ono, idemo si žile rezat jer nam puške pucaju kao da lupamo po praznoj kanti. Igra je savršena za ono čemu služi, ubiti pokoji sat slobodnog vremena. Igram SP baš i prezadovoljan sam, uvodi u misije su savršeni, stavili su bajunete, savršeno je optimizirana, priča je super složena, stavili su bajunete..........e da, jesam spomenuo bajunete :P
|
Ona snajperska misija u Rusiji je hommage na onu misiju u Cod4 u Černobilu.
Zasad sam doša do tu i nije loše, naravno nije u razini četvorke. Od svega me najviše smeta nevjerojatna linearnost gdje se ne može proći nigdje nego "zacrtanim" putem koji je nevjerojatno ograničavajući. |
ma ova raja nema šta pametnije raditi nego visiti ovdje na forumu i pljuvat po igrici, meni je osobno igra upravo ono što sam očekivao, gameplay je po meni i više nego solidan, zvuk toliko i ne primjećujem jer ipak 90 % igre ipak ide preko onog vizualnog, a u ostalom u pozadini si navijem neku muzikicu i polako skidam švabe...hehe...igrica je i više nego dobra za ubiti par sati...a vi što stalno ovdje pljujete po igricama (vidim po nickovima na više različitih tema) get a life...
|
Citiraj:
da sa ovim se slazem upalio sam igru nisam imao bas previse vremena da ju igram ali sam to vidio.... po pitanju ubijanja neprijatelja ispalim metak pada dole bas onak jadno bar po meni skidas ih ko glinene golubove..... ma cod 4 mi je malo bolji vidjet cemo kako ce ovo biti na netu.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |