![]() |
Doma će te nosit mrežu punu golova. : 5-0 : :p
|
Citiraj:
|
Ah...pa čak je i dobri stari Edo na radiu rekel da bi ON dao onih par zicera ča je Ajduk falioD :D :D
A kad to veli deklarirani Ajdukovac...... Skoro ga je herc drmnul:D Nego bili...a ništa ne pričate kak je Štimac kupil suca na saslušanju:) Odjedamput su se svi predomislili i nisu ništa vidjeli....... Možda ste na to mislili kad ste rekli da je sve "namišteno"??? |
Citiraj:
|
hehehe freek legendo ,mi će mo nositi mrižu od 5 golova a vi od nekih 6-7:D :D :D :D :D :D :D vga killeruuuuu
|
Citiraj:
|
Da jeMamić dobio dozvolu već bi se gradilo, al se ne gradi.
|
Citiraj:
|
ma vga killeru ostavi se čorava posla, čujemo se večeras:beer:
|
Citiraj:
|
Nije još dobio dozvolu.
maky-st : neću komentirat jer ne bi iblo pristojno :argue: |
Citiraj:
Nekaj vam fali argumenata kad ste prešli sa nogometa na građevinu:D :D :D A ko vam je ono ukra "mali plac"??? Mamić??? Samo doli nema nitko muda o tom beknut...sigurnije je drobit o "namištenim" tekmama i o tome kak se sve rješava u Zagrebu:D |
Citiraj:
|
Kako ću vam se smijat kad spušite. Ovako.....hahahahahhahahahahaha.
|
Citiraj:
|
U stvari, boli me kurac ko ce osvojit prvenstvo. Navijam za milan i jedino mi je za njih vazno.Ali bilo bi mi drago da Dinamo osvoji zbog toga da vam mogu svima nabit naslov na nos.... Nekako ste mi previse sigurni u tu pobjedu... Jel znate nesto sto mi ne znamo? Mamic?Stimac? :D
|
OT:
@Mirkec Cro Crap neznam kak je uspio spušiti od randellmana??? k.o. u prvoj rundi!!!!! idem tražiti neke slike po netu.... upropastio mi je dan!!!! sad mu je propala šansa za naslov :( :mad: |
Citiraj:
ali koji je ku...c isao u sabor,vjerovatno je zapustio trenige i to se desilo cuo sam dosta ljudi koji su prognozirali ovakav tijek |
točno sabor ga je sje*a dajen glas za to
|
A i meni je baš žao Mirka, ali kad sam vidio da je popušio i ja sam reko koji se qurac išo petljat u sabor
|
Dajte nekakav link da vidimo taj K.O. , međutim da je njegov menađer zabranil prikazivanje tog meča u HR :rolleyes:
|
nema još niš od nekog filmeka ili sličnog na web-u...jedino znam da je k.o. (punches) u prvoj rundi...čim nekaj nađem post-at ću...
leko isto popušio... T.K.O. (choke) u prvoj rundi :( brijem da će mirko sad poluditi i da sljedeći koji naiđe nebu dobro prošao :D |
Pa ima link na indexu...
|
http://www.zippyimages.com/files/32506/Randleman2.gif
bolje mu je bilo bez Sabora i losih filmova....ali...zeko zna.. :( |
Ronaldihno!!!!!!!!!!!!!!!
kakav potez ma majstor.......:D :D :D :D |
Citiraj:
|
stvarno ga je satra. ja bi nakon ovih udaraca završio na hitnoj i ne bi izlazija oko godinu dana :D
|
Nije da se hvalim ali imam snimku cijelog fighta Cro Copa, cca 70Mb.
Tak mu je i trebalo, da se spusti na zemlju, a ne da živi u oblacima. Sad je skužio da nije više nepobjediv i to će ga još više potaknuti na žešći trening, pa da onda pomete sve po redu. Što se Barce tiče, to mi je najdraži klub i uživao sam gledajući kako od velikog Reala rade budale. BARCA forever!!!: goood : |
je li ikako možeš filmić stavit na net pa bi ga pomalo skidali hehe:D
|
Sad sam na faxu i nažicao sam nekog tipa da mi ga snimi na stick.
Jel ima netko 70Mb slobodnog da mu to stavim na net? :cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |