![]() |
Je moguce je. Jedan spojis preko skarta a drugi preko chincheva.
|
Citiraj:
|
|
jel mi mozete reci kolko ste cekali za opremu od dana potpisivanja ugovora?
|
Stize pandan Iskonovoj usluzi izgleda...
Citiraj:
http://www.bug.hr/vijesti/opticki-vo...ika/96392.aspx |
Citiraj:
|
Dali Kasda "podržava" MaxTV ili dobijam novi router ako uzmem na ovaj probni period?
|
podržava ali šteka nesta, dobiješ tomsona u paketu kolko ja znam, prekljuce sam iso instalirat tu u brodu i čovjek je dobio i maxtv i wifi tomsona
|
OK :)
Upravo telefonski naručeno... max tv stiže, what the heck... 3 kune-3mjeseca... :D Možda mi bude bolji od Digi TV-a pa i ostavim MaxTV |
|
Zatekao ujutro smrzotinu od slike, iščupao kabel i nakon vraćanja je pocuclao novi firmware...dobro izgleda, sad postoji mogućnost da si posložiš kanale kako hoćeš, neki programi imaju i TTX.
Vertikalni pregled programa me najviše razveselio-puno je preglednije. Atlanta sad piči ko gluha svinja, sve ide brzo i glatko. Za sad:D |
Citiraj:
|
meni je sa ovom novom verzijom došla i katastrofalna slika kak je kod vas?
slika je sva neka mutnjikava i sivkasta, boje su potpuno isprane, izgleda katastrofalno loše, negledljivo......brzina ostala apsolutno ista, dakle ok |
Mene isto zateklo dugačije biranje programa i to.
Još nisam ništa podešavao, ali nije loše. Sad imam i kanale 22,23,24,25,26... koje ne mogu gledati :kafa: :D Makar mi se čini kako je sada šaltanje programa "jedan po jedan" nekak sporije. |
Morao sam napraviti restart Atlante i sad mi je vratio ono kaj je bilo na snimalici, pregledavanje mejla je isto prošljakalo...konačno radi i to da se online mogu staviti linkovi za RSS po želji-isprobano sa PCE i radi kak treba:)
|
Citiraj:
I meni je to isto.Pogotovo ak spojim preko HDMI kabla s plazmom , na scartu jos kak tako , a na HDMI ubi boze slika , prelosa. Brzina mi je ko i ovom liku 4.3-4.5 kad je ukljucen |
MaxTV snimalica - "posljednji krik tehnologije"
Pošto redovito pratim Voyager na TV-u, a radim u 3. smjeni, snimam non-stop na VHS. No, prije 3-4 dana sam nabavija MaxTV i lipo ja ukucam večeras da mi snimi Trek koji btw traje 45 min. Ultra-napredna snimalica je snimila 57 minuta za svaki slučaj, ali od tih 57 prvih 32 je otpadalo na seriju prije Voyagera (Deadwood), a samo 25 na Voyager. Pa zar im je tako teško popratit promjene programa na tih šugavih 10-15 kanala šta se mogu snimat? :rolleyes:
|
Bilo bi bolje da stave i mogucnos snimaj od-do.
|
Upravo tako. Ubuduće snimam Voyager i seriju iza. Valjda će bit dovoljno. :goood:
|
Baš sam neki dan htjeo snimit "Idemo u Ameriku". Kad ono - snimanje otkazano zbog ažuriranja epga. To nije prvi put, bravo t-šrot.
|
Citiraj:
|
Stvar je u tome da oni pokupe raspored ujutro, a na prvom programu je on uvik netočan, ne znam ni ja zašto, možda dnevnik traje malo duže ili u zadnji tren uvale neke reklame. Nekih sat-dva prije treka stave točan raspored u minutu, npr. 1:37 a naravno ujutro je stajalo recimo 1:25. Tih 10-15 min je i više nego dovoljno da usere stvar. Dovoljno je reć da kad snimam na VHS, stavim 5 minuta prije i 20 minuta poslije. :D:D
|
Max-tv na 2 TV-a
nije problem spojit ga sa 2 tv-a... nego mjenjat programe na 2 različita tv-a (sigurno milion ljudi ima isti problem) a da ne kupim t-comov receiver za 1500 kn... |
|
evo našo sam zgodan jedan IR extender u HR...
ako još koga zanima:OFA REMOTE EXTENDER SV-1100 review edit: kupio, zadovoljan :) MaxTV u dvije sobe (SA mogućnošću mjenjanja programa)- cijena 100kn |
Citiraj:
Pa mogli su barem nekako istaknit to... A kad triba produžit ugovor za ADSL, zovu svako 2 dana :lol2: |
Zanima me nešto.
Ako uzmem MaxTV, hoću li zadržati sadašnju brzinu ADSL-a (8mbit) ili će mi brzina pasti? |
HD MaxTv ti zauzima oko 10 Mbita + 8 Mbita tvoja veza za net, treba ti barem oko 18 Mbita sveukupno. Sve ovisi o tvojoj liniji, ako može toliko povuć...
|
Ja sam se jako dugo neckao oko tog MaxTV -a i sada su me dobili na onu tamnu stranu sa ovom kamerom koju djele za kunu. Imao sam u planu nabaviti si kameru a sada kada vec djelo cam koji dodje cca 800-1000kn budem si uzeo Max pa blejim u discovery -e prije neg odvalim spavat.
Ugl, ste vidjeli kameru, ima je tko mozda? Navodno nije nista posebno ali za kunu je brijem ok. :fiju: |
Čuo sam da je ta kamera govno žešće.. no nikad neznaš..
Javi dojmove. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |