![]() |
Citiraj:
A sta se tice konfe, my bad :S spojia san na stolu i radilo je,pa san skuzia da nesto nevalja s razdjelnicima izmedju maticne i kucista...bia je 1 viska sta se dira o neki spoj na maticnoj :S :hitthewal: Ugl konfa radi, a vidit cu s njima kako cemo sredit napajanje :chears: Edit: evo prepisa zasad,dok neslikam MODEL NO: FSP400-60APN 12v1=17 A 12v2=17 A EDITII: "Ovo napajanje je nasljednik PNF serije 40AP. To napajanje bi trebalo biti isto ili bolje. Ima 3 sata priključka i 6 pinski za PCI-X. Stari PNF to nema, i zato je povučen iz poizvodnje (ne prolazi Win testove, AP40 novi prolazi)" To je odgovor od ADMa na moj mail o pitanju o napajanju... EDITIII: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=703 |
Citiraj:
Pila je u zadru i I5 praši sve u 16... :) Napravio sam online narudžbu, drugi dan sam dobio mail, potvrdio i treći dan su zvali da je konfiguracija složena. Potom sam došao u Zagreb, tek onda platio i na kraju te za sada je sve za +5!!! |
Evo, jos jedno dobro iskustvo. Nije neka glomazna kupnja, ali...
Usfalilo mi tinte u Canonu, u nedjelju poslao mail s upitom imaju li tu i tu zamjensku tintu, u ponedjeljak ujutro stize odgovor da imaju, danas popodne stizem, kupim tinte po prilicno dobroj cijeni (20 kn po cartridgeu) i to je to. |
Narucio Acer Aspire 5738,unaprijed platio,stiglo za tjedan dana.Sve ok
|
U ponedjeljak plaćeno preko neta nešto hladnjaka i keks meme,poslao potvrdu da je plaćeno ,dečki odgovorili jučer da me roba čeka,danas preuzeo,sve 5 za sad...
|
pitanje u svezi reklamacije posto mi je grafa otisla u vjecna lovista a radi se o 4870x2 a posto je vise nema u proizvodnji sto mislite ljudi sto bi mogao dobit kao zamjenu iz ADM.a jer imam jos 1god garancije.
|
Dobit ces HD5870 gotovo sigurno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inace u ADMu sam imao samo dobra iskustva,nikad problema sa tim ducanom |
nije sporija tu su negdje i po karakterisikama i po cjeni :) ja bi bio presretan da dobijem 5870 jer je super grafa a upola manje struje trosi od ovog monstruma....
|
Evo moje nedavno iskustvo. Izrazito ažurni i uslužni. Ljudi odgovaraju na mail za 2min. Sve pohvale i preporuke! :goood:
|
Predao sam im danas Sapphire 3870X2 na servis... Pošto mi je to prvo iskustvo sa njima, koliko bi mogli okvirno držati na servisu i što bi mogao očekivati natrag?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.sapphiretech.com/presenta...d=3&psn=000203 All replacement product may include new, reworked or refurbished product and parts. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fail :).
To ti je kad kuris kartice i oces pobrat $$$ :).Samo neznam odakle su izvukli tu X2,vidim recimo,da je prvi vlasnik moje kartice dobio nju umjesto 3870X2,jebiga,nemas srece :). OT:Stvarno bez prituzbi,reklamacije traju oko 7 dana,usluga na nivou,eto vidim cak i da se inventar obnavlja,jedini ducan kojem zbilja ide u ovo tesko doba.Nadam se da nece tezit otvaranju vise poslovnica,nego da ce ostat na ovom na cemu su sada.I refresh stranice nebi skodio... |
Citiraj:
|
slozio ja neke komponente za novi komp pred neka 2 tjedna i stavio ih u kosaricu...da bi jucer iso tocno vidit kolko me dode pa uskoro i narucit kad zatvorim financije, kad ono svaka komponenta osim diska skocila za 10kn gore...konfa je inace am3...nije adm jedini poskupio ali me svejedno zanima koji je razlog tome?
a i ona fora sa prekrizenom starom cijenom, naravno da nije prekrizena ona koja se stvarno bila nego neka valjda imaginarna par kuna veca od sadasnje... |
Citiraj:
|
Kupio sam cijelu konf. u adm-u nakon mjesec dana hard pocne kreppavati nazovem ih kazu da posaljem ,, nakon 3 tjedna doso novi hard sve pet a cijene su super...
|
|
nista, zaleti se do adm-a, je da si iz djakova ali isplati se :)
|
Slagao 4 kompa preko njih. prvi moj ostali za druge. niti jednog problema, cijene vrlo pristupačne i sve im piše na stranici za plaćanje.
Dosada najbolji comp shop koji sam imao priliku isprobati. zasada nemam zamjerki. |
...meni komp sutradan dosao nakon uplate, s tim da sam uplatio u jutro i cim im je sjela uplata na racun, ekipa sastavila narudzbu i poslali
...u buducnosti kupujem od njih, samo ako ostanu OK s cijenama... ...bez ikakve zamjerke... |
Naručiva san grafu, monitor, napjanje. Svaki put je sve lipo došlo, nema što najači dučan. Radije cu kod njih kupovati iako san iz zadra nego u onaj šrot od linksa. Preneki dan doden nesto uzeti u njega i lik mi počme mudrovati šta je bolje - tija san mu reči jbt eli ja kupujen ili ti :S.
|
Također da pohvalim decke iz ADMa. Za sad sam privatno za sebe tamo ostavio oko 1600kn jer prije nisam ni znao da postoje. Sve sto sam narucio doslo je sljedeci dan, fino zapakirano.
Ocjena 5+. Cijenom su jeftiniji od ostalih, bar ono sto sam ja kupovao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |