![]() |
Kakva crna online prijava, nazvo babetinu u SZK i reko jabćeomaxtv, baba rekla ajd dobro i to je sve:)
|
Citiraj:
A to je bilo dal dajem suglasnost , ma nedam nista :D sve uredu bok , bok :D |
Ma, najlakše je sve telefonom, tko bu se natipkavao sa budaletinama...
|
Dali vam je danas ostao visiti tv, jer danas mi je svaki program bio nedostupan a kada sam ga resetirao onda nije bilo ono ucitavanje 101,201, itd nego up10,20 itd do 90 i jos nesta isto tako ali drugacija samo slova.
|
Citiraj:
Svetice/Borongaj. |
|
Citiraj:
|
Evo utisci o max tv-u,danas tip dofural drugi ruter thompson,sve uredno pospojil,nikakvih problema s routerom,maxtv spojil prek hdmi-a,slika je praktički ista ko i na dig.zemaljskim programima,spojil prek scarta,boje su nekak isprane malo mutnjikavo,prek hdmi-a slika je oštrija,al velim parira kvaliteti našim digitalnim programima rtl,nova itd....Čekam za HD,radi tog sam i najviše uzel maxtv..Kakva je vama slika prek hdmi-a?kolko ste čekali dugo da vam odobre HD?
|
Jel vam radi max tv?skoro pa svaki kanal koji okrenem piše,"video lock error"ili,se vrte spotovi isti na različitim kanalima..
|
Ali zato BB piči uredno:hitthewal:
|
Da istina,izgleda da imamo teh.poteškoća,u tijeku je otklanjanje smetnji..a taman gledal national geographic,i onda mi baci video lock error..
Jel ko zna možda kolko je potrebna propusnost za HD?tnx |
Citiraj:
|
Evo stigao i meni max idem pospajat to sve pa javim dojmove :)
Edit- sve radi , sve zasad ok . Napokon sam se rijesio kasde ^^ |
Kaj si sad dobio, Zyxela ili MPT-a?:D
|
MPT sada dijele, koliko ja znam. Ziki je odavno izbačen.
|
e, da...vratio ja stb...onako se malo pravio lud , no dosao do zakljucka da mi je teta rekla da je ok, da modem zadrzavam...:):) pa, sad cemo vidjet oce me trazit netko doma:):) volio bih se tomsona dokopat da vidim kako radi taj SIP:):) zena me napala da zadrzimo max, ali rekoh no vej, da se ne moram vezat 2god, jos ajde, ali to mi je previshe...
|
Citiraj:
BTW kako nema txt ima onaj vodic ok al nije to to , kad ocu txt moram prebacivat na analognu :S |
Imaš gujdu kak programirati daljinac pa čitaj...ili ako si lijen-samo stisni gumb za teletext na daljincu telke:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ne šljaka jedino ako je spojeno prek HDMI-a... |
Vid stvarno , na domacim ima ,na ostalim nema :P
BTW prvo poluvrijeme sam gledao tekmu sa lagovima na max-u nakon toga sam prebacio na analognu :S Ak bude takvih ucestali problema ide on meni nazad u tckom prije isteka ona 3 mj |
Na kaj misliš kad veliš lag, da šteka slika i ton ili da kasni prema analognoj?
|
Ma zatrzava po par sec, evo sad niti jedan program neradi OMFG . Slika mic po mic zvuk isto tako , jao katastrofa
|
Citiraj:
E tak već može... |
Citiraj:
|
Evo sad radi , sistem izvuci iz struje i upali ponovo , samo sto je crnjak sto onoliko dugo ocitava . Ak bude sutra problem zovem strucnjake da mi to srede.
|
Je, oni čupanje kabela iz utičnice službeno zovu "restart uređaja":D
|
Prošli tjedan u pon mi je stigao max tv i novi dsl...naravno prije toga me lik nazvao i pitao jel želim maxtv na probna 3 mj....rekao zašto ne.
Jučer slučajno nazovem da mi daju pinove pošto mi nisu poštom još bili došli i pitam ja lika da jel to moram sam vratiti taman za 3mj ili mi se oni jave ili kako..a lik meni kaže da imam samo 7 dana da to vratim...inače ugovor počinje vrijediti... Ono sad ludim i ništ mi nije jasno...pa zar onda lažu da ga možemo imati na 3mj bez ugovora??? Pomagajte i recite mi da ako ga sutra vratim jel če to prihvatiti??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |