![]() |
Vozio sam sledeca kolica:
ZASTAVA 128 Skala 55 FIAT Punto 1.9JTD (2003 god.) Renault Safrane 12v (1993 god.) Honda Accord Type-S (2005 god. cini mi se) VW Passat 5 karavan IMT 539 :D VW 5 1.9TDI :D Lada 112 1.5 plin Renault Clio (2006 god.) .... Od svega navedenog najdraza je naravno ZASTAVA 128. Sve ostalo je preplaceno sranje i nije ih uzitak voziti kao neko domace vozilo kao sto je 128ica, Yugo, IMT "trijestdevetak",... Ko se ne slaze samnom nema pojma sta je domaće. :D |
Citiraj:
|
a ja sam vozio moskviča.. i ide na vodku :D
|
Citiraj:
Nema većeg gušta nego slušati ZASTAVin motor i čekati onaj raspon od nekih 200 o/m da ga prešaltaš u sledeću brzinu a da zupčanici ne zakrče. To je skillfull driving. :D |
Citiraj:
... Ne kažem da RX8 nevalja, ali nije to to. Motori su preopterećeni trebaš pazit kak voziš ovo ono... S2000 je dvosjed, ima i bolje performanse, a taj zvuk, uh... A RX8 je mlinac za kavu, NHF :D Nije top gear, ali je best motoring http://video.google.com/videoplay?do...17506510711702 |
http://www.youtube.com/watch?v=QRiPSlx8PxA
Mislim da ću ovom čovjeku više vjerovat :D. Best of both worlds... |
Citiraj:
2srale (http://beermespix.com/gallery/gifs/smil137.gif) Jebo te N.Bajić Baja (http://pce.hostili.com/images/8326awo6_thumb.gif) |
Citiraj:
|
Ova od 250 traje još kraće :)
|
Ljudi ajde dosta prepucavanja, steta bi bila da se ovo locka... te svađe premjestite nekamo drugamo....
|
Citiraj:
Citiraj:
I nekako cisto sumnjam da to ima nekog bitnog utjecaja na vjek trajanje motora. Cinjenica je da je to nestadardan motor u nestandardnom pakiranju i nesto drugacije -> citaj moderno i to KOSTA i ima svoju ciljanju klijantelu koja je sigurno vagnula i upoznata je sto kupuje. Na kraju krajeva konkurencije ima i to puno. Sad dal ce neko biti faca u wau autu zvanom rx8 i covjek sa stilom ili jos jedan seljo u passatu - tak svejedno. Citiraj:
|
Naravno fleks. Kao što je i jeremy pokazao, auto je strašno upravljiv dosta brz. Ali kad vidim usporedbu s konkurentima malo zaostaje. I Motor je strava, samo je činjenica da i više troši od ostalih i manje je trajan.
|
190 i 240 konja su verzije
|
Citiraj:
Mislim, barem ja, da je kod takvog auta nesto kao potrosnja/cijena servisa u podpuno drugom planu. To je showcar, a ne auto za svaki dan. Hondica mi je isto ok. Taj svaki auto ima svoje za i protiv, mazda je u svakom slucaju posebnija i to, al nazao mnogih drugih stvari... U toj roadster klasi mi nije jasno kako crossfire nije uspio... A 90% djelova je daimler benz :D . To je auto koj se cak i meni sviđa, bezobzira sto ima previse njemacke krvi. Neznam dal sam ga vidio 10 puta na cesti od kad se proizvodi, pa do sada od kad je kolko znam EOL... Citiraj:
|
Danas sam vozio Opel Corsu Opc.. Kak to ide.. 192 ks, turbo.. Dobro ja sam se navikao na 60 ks u berlingu tak da mi je ovo bilo wow.. :D
Fora je u tome sto sam isao iz Novog Zagreba u sv Nedjelju, znavi sve po auto cesti.. Medjuubrzanja su predobra... onak vozim se u petoj na 120 pri nekih 3500 okr i stisnem gas 160, sesta, 170 i naravno ide jos, ali nebi bilo fora da sad covijeku slupam auto.. A zvuk tog turba..u kabini se ne cuje zvuk auspuha, vec zvuk masine..predobro.. I jos je frajer stavio unutra plin..tak da se vozi skoro djabe.. uglavnom ja bi taj auto:zdero: |
Citiraj:
Opasan auto... Evo vidis to se nebi smjelo prodavati mladjima od 28 :D Osobno ga nebi kupio (clio sport clio sport clioooooo sporrrrtttt) , al da je dobar - je. |
Citiraj:
Da je negdje onog starog williamsa nabaviti od 150ks, ak se ne varam...predivan auto, ali ni phase2 nije loš..Novi mi se baš i ne sviđa... |
Citiraj:
Na jednom forumu di sam ih ima par i to mislim da su svi bas u delnicama. Kad imaju savrsene ceste za njih :D Ja bi novog zato sto je novi. Luksuzan, ide, siguran i sta ce ti vise... :) Nekako si i opako mislim da ce to biti moj sljedeci auto :) . ako ne nadjem dobru xsaru vts |
bio ove godine na reno mitingu... ti sportovi 172/182/197 idu mrtvo ludo, stvarno su ludnica od kola (megana da ne spominjem, ona r26r ubojica nova je stvarno van pameti). makar nekako razum zove na novog twinga sport (rega, potrošnja, osiguranje), isto će bit petarda od kolica za već od 115k kn.
p.s. in flames danas na slavonskoj kod hypo banke, das auto iz kojeg pobjegao mlađi par pa je nastupio protupožarni aparat od strane kamijonđije jer se počeo dimiti iz svih mogućih otvora. |
Citiraj:
|
Citiraj:
LoL@Das Auto:D |
storia 1.2 16v... ma siroti mali, gledam da mu bar neke felgice i poštene gume zbavim :D
|
Pogledaj MAK felge u molydonu(sam nemoj uzet kleber gume:D), dosta mu dobro stoje...al ak vec stavljas felge, spusti ga jer je auto preeevisok(osim ak ne preleces prek lezecih ko budala:D)
btw: si imao problem sa bobinom? |
nema ovaj problema sa bobinama, 2007. rođen... jedna jedina je ko svako normalno auto :)
mak bijele upravo gledam jer nekak sam napaljen na te bijele do kraja i naravno da bar treba opruge mijenjat jer ovo graniči sa offroadom kolko je visok. |
Cisto da se malo pohvalim. Prije koji mjesec kupio sam clia ph2 1.6 16v 107 ks
9.5 maleni ima do stotke sto je odlicno i mene zadovoljava. Svaki put kad idem negdje, pa makar to bilo kilometar dva, maksimalno uzivam, a platio ga samo 4000E. :chears: |
samo se pazi bobina... ak krepa jedna, mijenjaj odma sve 4 ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Woohooo :goood: Nadam se kako će se ponoviti 787B trenutak :D Mazda FTW, već mi je dosta da Audi pobjeđuje...Priželjkivao sam da Peugeot 908 HDi pobijedi ove godine...Ali niš od toga :stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:banana: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |