![]() |
Evo moram pohvalit da forum poprilično "leti" :)
Samo tako! : cheers2 |
Citiraj:
|
Jesam li ja to rekorder, da li se dobije kakva grafa i sl. :smoke: :D http://www.imagesforme.com/images/6165Aski.jpg
|
hehe jedini si se uspio spojiti na forum... ma i meni šteka svakih 30-60 min danas, samo dobijem bijeli ekran u firefoxu
|
Citiraj:
http://img99.imageshack.us/img99/445...dupe6pp.th.jpg |
: lol2 :
let3 special edition |
Forum je koma.
|
Forum, je katastrofa u zadnjih 7 dana. Spojim se svake prijestupne.
|
Ajde dečki nemojte se toliko žalit, idite ujutro na forum ako možete tad 90% vremena leti, ovako po danu ili navečer probam jednom ući ako nejde odustanem
|
To je zato kaj je dragec presel :D
Ajde nemojte tolko kenjavit. Bude. Kaj vam nebi bio ljep poklon za bozic 2007 da forum proradi? |
Da, a sad kad je cijelu večer radio bez problema, nitko ne bi pohvalio, samo znate pljuvat. 3,14zdeki :)
|
Citiraj:
Nisam te shvatio? AHA !!1! Sarkazam. Kuzim..... : cheers2 |
Da ne otvaram temu samo za to. Želio sam reći da još uvijek imate na dnu stranice napisano (c)1999 - 2006. Pa moglo bi se to promijeniti u 2007. Znam da nije nikaj važno ali eto tak. Slučajno sam primjetio pa da velim. Oprostite na smetnji.
|
Citiraj:
|
Moram pohvaliti sve koji rade na odrzavanju foruma. Zadnja 3 dana radi super. :D
|
mda, sinoć sam baš u jednom threadu napisao da forum trenutno radi dobro. nakon što sam to napisao, idem otvorit drugi thread i štanga. al dobro, samo dvadesetak minuta je blokiralo.
|
Kaj je bilo s forumom??? :fuming:
Od 18 sati ne šljaka, pa sve do sad, sad je potegao :D |
Citiraj:
|
Da nisi htio napisati ovo? :D
Citiraj:
Pričanjem kako ništa ne valja nećemo pomoći... Samo dodatno zagušiti već zagušen server :) PS. Oprosti mi serveru dragi što te gušim, želim ti pomoći... |
Citiraj:
|
evo probah danas u 3:30 ujutro (kad stvarno nebi trebalo bit neke guzve).. i nist.. katastrofa.. jednom mi otvori pocetnu stranicu, a onda vise nist.. ni link ni refresh pocetne .. apsolutno nist..
mislim da je to stvarno sramota ipak se je nastancalo 13 stranica o tom problemu.. vec 4 mjeseca "rjesavate" problem a nije se promjenilo NISTA... forum shteka jednako kao sto je shtekao i prije 4 mjeseca.. nfh |
Mislim da se u te noćne sate Horza zabavlja sa popravcima, tako da nije čudno da ne šljaka ponekad. IMO, evo sada ujutro čisto lijepo radi ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aaaaa...buguca, kak si ti meni zakon :)
cek sam sad da te pocnu bombardirat s crvenim kartoničićima :D inace, danas malo steka...ali nije tak da me to izbacuje iz takta...:) |
Ne razumijem čemu toliko truda i problema za popravljanje, kada je uzrok ovaj :
Server Type: Microsoft-IIS/6.0 Pametnije (ali i teže) bi bilo preći na php/apache, i neki kvalitetniji, stabilniji server, jer ovaj, kao što se čini, ne može podnijeti toliko zahtjeva odjendom. (makar nije to neka velika brojka) |
Citiraj:
edit: doh... tek sam sad skužio da si novi u ovde :eek: sorry... kad velim n00b ne mislim ništa loše i fakat te ne potcjenjujem ni na koji način... čovjek vidi u http headeru i automatski vjeruje :) dakle, fora pali :) fingerprint servera bi ti rekao nešto drugo :) |
prvi post a tako pametan :)
|
covjece jucer nisam cijeli dan mogo na forum, samo mi je pisalo 'waiting for forum.pcekspert.com...' al bar sad radi...
|
Kod mene forum leti preko ISDN-a, a preko kablovske šteka ko blesav, točnije,
sve bijelo u firefox-u. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:01. |