![]() |
Ili je to samo isprika optime da prikrije pogresku o dostupnosti na njihovim stranicama. :)
Nikad necemo znati, the truth is out there... |
SmartAX MT880 ADSL ATU-R
spaja se na lan port kako sam skužio iz ovog maunuela? http://www.optinet.hr/optinet_images/OptiDSL-MT880.pdf |
pa, ako tako piše, onda valjda tako i je :)
|
fak. mrzim rutere.
|
Citiraj:
|
Ma to namještavanje, bla, bla.
|
meni je prvi puta bio problem, no, kad sam skužio, onda je svaki puta lagano i nabrzinu namjestiš....prvi puta sam čak par puta zvao onu podršku za korisnike ili kako se već zove, a sada sve namjestim za malo više od 5 min. :)
|
Proučio sam malo ovaj gore manuel, valjda nebu bilo teško složit jer svaki put kad zovem službu za korisnike javi mi se neki tupan.
Jos jedno pitanje. Uskoro ako bogec da selim se u novu kuću i tamo je ista telefonska linija kao i di sam sad. Treba mi samo jos jedan splitter da bi spojio net u drugoj kući? ili? |
kak mislis ista?
|
Jedna linija. I ta linija je sad u drugoj kući, kako sad da imam u toj drugoj kući internet, tu di sam sad neće vise biti interneta, znači seli se u novu kuću a pošto u staroj ima telefon kako to iskombinirat?:D
|
Citiraj:
|
ma lol:D
de ozbiljno pitam.:) |
pa stvarno :)
koliko su udaljene kuće? |
Citiraj:
sta ti sa jedne kuce ide zica na drugu i onda i na drugoj imas isti broj ko na prvoj? ili si preselio broj sa jedne lokacije na drugu? |
Citiraj:
e baš to. |
nista, samo prebacis adsl router i splitter u novu kucu i to je to
EDIT: ali pazi, telefon u staroj kuci ti isto mora bit pristekan u splitter mislim da nemozes imati 2 splittera na jednoj te istoj zici... |
fakkkkk. ako je tako kao što kažeš, morat ćemo provlačit mutave žice cijeli dan.:(
|
Citiraj:
a ako je tako, šta se mora, mora se :goood: |
Ma pitat ću jos "majstora" kad dode sa modemom.:D
pardon - ruterom:D |
to je najpametnije :D
|
trebam pomoc
zelim optimu traffic u kombinaciji s athinim/t-com podizanjem brzine, ali je problem sto nemam osobnu. hoce li u optimi prihvatiti ako posaljem presliku putovnice? (jutros sam dobio papire na potpisivanje) |
Jedna pohvala Optimi - prvi račun je proporcionalan - pretplatu za fiksni (inače 61) i adsl (inače 88) sam platio točno onoliko koliko sam dugo imao jedno i drugo.Fiksni nekih 10 dana naplaćeno 15 kn,a adsl 3 dana naplaćeno 8 kn.
I da opet spomenem kao što se već sto puta spomenulo - nema čudnih stavki i laži,onak kak vele da se plaća,tak i je... |
i šta ako ne dođu u roku 30 dana ?
|
Prije nekoliko dana isao sam online provjeriti dostupnost optime na mojem broju. Pisalo je u naredna 3 mjeseca pa sam kontaktirao njihovu sluzbu. Receno je da ce biti do pocetka 12. mj. ove godine. Ajd ok i danas opet idem provjerit i pise sada da ce biti dostupno tek nakon 6. mj. :(
|
Ja jucer poslao papire i nadam se do 01.10. da ce me obradovat bas na moj rodjendan :D
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=360 |
ma, živcira me t-com stvarno....:mad:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |