![]() |
Citiraj:
Beat that. Slucajnost? : lol2 : |
ok ja jos nis ne kuzim, kako netko s manjom reputacijom moze biti bolje pozicioniran od onog s vecom?
znam da se broje reputacijaski bodovi, ali ne cine li oni reputaciju??? |
Dammit, opet....ovo je samo member lista koja radi na nacin da sortira po broju reputacjiskih bodova. ;)
Vrh te liste mi ni nije toliko interesantan kao i zavrsetak. Samo mi je krivo da su necijom sprdancijom na kraju zavrsili i neki koji tamo ne spadaju. |
ne kužim ja ovo, siguran sam da je negdje objašnjeno, ali evo pitat ću.. :D
kako se dobije zeleni, sivi,crveni karton, a kako raputation point? njih sam tek maloprije pronašao u korisničkim postavkama... :confused |
93. sam :(
:D |
Citiraj:
|
ma znam, ali sam na modemu, a ima preko 350 postova .... :(
|
Evo, tu je nesto pisalo, to je vise-manje dovoljno.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve je vezano, broj postova, glasova, opomena, vrijeme reganja tu, ama baš sve i nema neke pravilnosti da bi se system mogao točno definirati jer jedna stvar često ovisi o drugoj. Primjer : bubam recimo 40 bodova + xx postova diže reputaciju za 1 isto kao xx postova bez bodova te naravno xx bodova bez postova te i mješavina svega toga. Jednostavno, zar ne ? :D |
ja sam imal reputaciju 2, a sad imam 0..isto baš ne kužim previše...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa nije se sama od sebe digla, nešto je moralo utjecati a ne vidim šta bi drugo bilo nego postovi. Možda nema nekog velikog utjecaja ali ne vidim drugog objašnjenja. |
Citiraj:
Isuse, pa ono, imam volje objasnjavati, ali se zamarate takvim glupostima da je strasno. VBB tutorial je za tebe, prouci ga pa uputi i mene blentavoga. |
malo čačkanja po netu donijelo je:
Citiraj:
|
Otkako mi je reputacija skočila na 4 izgubio sam 7 kilograma, uspješan sam na poslovnom planu i čak mogu birati s kim ću spavati.
|
A loool...
Stari zuke jos prashi :D Ja mogu reći samo da mi se život srozao na razinu usoljenog crva kada sam se jedno jutro probudio i reputacija mi je spala na 4. Opet tražim životni smisao :D |
Potruditi cemo se da se to rijesi da imate miran san. :\
Hehe... :D |
cek malo znaci nekom padne reputacija i onda vi brisete tu reputaciju koju je dobio (lošu) ako ovaj hoče?!
LOL :D Koja je onda svrha toga? EDIT: @Sam: jel ti sad bolje kad imas dobru od mene, aj proznaj da je :D |
Citiraj:
|
Palo mi na pamet. Znas da meni svasta pada na pamet.
I ne flejmam nikad nikog osim mata, drage, nene i ekipe iz požege, i ti to dobro znas... Tu i tam se zalomi koj čoban sastrane, al to je onak tek tolko :D |
Citiraj:
odličan mi je ovo topic. čovjek se fino da nasmijati. : evil : @atha: http://img19.imageshack.us/img19/658...amernk6.th.jpg :P |
svakome se dogodi dupli post, ma kolko brzu vezu imao:p
|
Ja uopće ne kontam ovu reputaciju i koliko god puta sam se trudio pročitati objašnjenje moj graškić u glavi jednostavno ne kuži kako mi ispod avatara stoji 0 [nula bodova] a u CP-u 7, hehe razlog posta je želja da ovaj besmisleni topic što je moguće više nabuja....
BTW. ŠmrtZ... zabio sam Athi iz zlobe zLu i negativnu reputaciju [da mu krilca ne narastu, onih 21 baca loše svjetlo na nas ostale] i zaboravio ubaciti satirični i nadasfe šaljivi komentar na opće veselje pcekspert nacije.... shmrtZ... PS. Atha izbriši zLu zadnju reputaciju da mogu dodatu novu, zLiju i zabavniju ;-) PPS. ne kontam ovu stvar sa "brisanjem" zlih bodova poradi "nečjeg hira"?! Hir ili ne, on je svoj glas dao i po meni ga je kretenski brisati... Uostalom, zašto ostali ne vide komentare, šta nije kvalitetnije [kad se već furamo na komentare] da svi mogu pročitati te komentare pa da sami vide zašto je nekome reputation u qrcu... [čitaj eBay sistem] PPPS. Baš sam zLočest.... |
hmda, bas zbog toga kaj se ti (i ostali) za'ebavate i dajete negativne rep bez razloga ili nekoga pumpate s pozitivnim (npr da Bare :D zbog pumpanja ima rep 10) se rep moze brisat. to je iz hira. :) mislim da se mozemo ovak zezat, al s rep ipak ne. :)
a ovo da se mogu citat komentari-mozda nebi bilo lose |
Rijecanine - nisi uopce procitao sto se pisalo na ovoj temi o reputacijskom sistemu. 0 oznacava rep power, a ono sto vidis u CPu su Rep Points.
Sve pise u temi, i u VBB tutorialu. Brisati reputaciju si ne mogu, dao mi pozitivnu ili negativnu. |
Ja ne kužim ovu reputaciju. Ne da mi se čitati dvadeset stranica unatrag. Imala sam nula, sad imam (koliko?) četri. Ne kužim otkuda. Nek mi netko ukratko objasni
LOL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |