![]() |
....
|
tak ja drugima svoj setup denem isto, instaliram i kopiram svoj folder samo i bok...
|
Ima li netko voljan uploadat svoj komplet foobar, ja pokusavao sloziti nesta i nikako mi ne izgleda zadovoljavajuce, tak da sam se samo nazivcirao.. ty
|
Citiraj:
Znači tražim par različitih (ne napadnih) Foobar setupova, pa ako neko može neka baci na RS ili sl! :beer: |
Isto kao kod mene, evo htjeo sam opet probati, no vidim da su slike down pa sam odustao
|
itko ?
pls |
|
E hvala ti puno morph :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW može li se u Foobaru namjestit, da na taskabru scrola trenutnu stvar kao u Winampu ? |
|
Citiraj:
Citiraj:
Kopirao foobar, formatirao, vratio foobar i kifla. Neradi. I sad sve ponovo ispocetka. Jos jednom hvala McG i night_whisper :smoke: |
Vjerojatno ti je uključeno Preferences > General > Other > "Enable user profile support (requires restart of player)". Tada se postavke ne drže u njegovom diru već u "\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\foobar2000"
Ako si spremio cijeli "Documents and Settings\USERNAME\Application Data\" dir prije formatiranja onda ćeš unutra naći cfg file, a ako nisi onda to radi ubuduće jer tamo dosta programa drži svoje postavke :) |
....
|
Potpisujem da radi kada se hala sa kompa na komp. Koji post gore je morph uploadao svoj foobar i ja ga samo pokrenio i radi
|
McG@ jel možeš i ti par svojih foobar setupa stavit na RS pa poslat link:):chears:
|
Citiraj:
:D:D mah uglavnom sve sam slozio, i da btw ova nova verzija foobara neradi sa tutom od morpha... Jerbo neki pluginovi nisu up to date. |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace bas sam danas naletio na zgodan plugin foo_texttools koji omogucava da iz metadate izvadis tekst u clipboard, bas ono sto mi je trebalo :fiju: |
Citiraj:
evo kaj mam piz*iš, evo i moj setup Prvo treba instalirati: 1 foobar2000_0.9.5.exe ( ne pokrećite foobar poslije instalacije) 2 fooAvA-104.exe ( ne pokrećite foobar ) 3 koirajte foobar2000 folder preko svog foldera ( sad možete pokrenuti) možda vam se neće listati slike lijevo od playlista to morate podesiti na svoj folder s slikama tako da RMB na taj prozor odite na tab Sources i napišite svoj source tipa -E:\My Documents\My Pictures\desktop slike\*.* http://rapidshare.com/files/12091963...chive.rar.html [ 29 ~mb] |
Citiraj:
|
....
|
|
@morph, jel to onaj reflex setup? btw. čini se da su ga obrisali sa hydrogenaudia, jel to zato što koristi panels ui?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čak mi se ovaj setup više dopada od reflexa, čini mi se (po slikama) da je malo jednostavniji... Malo mi je bez veze što ne prihvačaju panels ui, ali se očito i bez njega može napraviti odličan setup... |
Citiraj:
i opet kad ga pokrenem imam standardni bezvezni foobar? napravio sam po tvojoj uputi, i kifla. da li je moguće da netko iskopira KOMPLETNO sve, nekako, da ja samo skinem i pokrenem foobar i on bude fino uređen, grafički, boje, itd..? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:07. |