![]() |
Brutalna se dize s 1000mb na 1500mb podatkovnog prometa
|
i tako, stigla obavijest o povisivanju pretplate na tomato, što znači - selim se na t-mobile :D
|
Može pitanje... Kakav je 3G signal na tomato mrži... Da li ima problema sa interent spajanjem preko 3G
|
Ok je signal,sve ovisi o lokaciji.
|
Prebacio broj u Tomato, teta u vip centru mi rekla da signal nije isti kao vip korisnicima koji imaju prednost. Ali zicer tarifa je sasvim ok i ne treba cjepidlacit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu uspjeli oni nekoga skenjat sa takvim pričicama...? |
Nije sama rekla tu informaciju već sam ju pitao reda radi dok je printala papire i samo je dala odgovor bez insinuacija da me pridobi na vip, o tome uopće nije bilo niti jedne riječi.
Teta super radi, efikasno i brzo, postavila mi je pitanja vezana samo uz prelazak na tomato, a opčenito nisam primjetio ništa loše u poslovnici među zaposlenicima već isključivo netrpeljive ljude koji su došli i stali u red, kolutanje očima, priglupe razgovore, iščuđavanje na gluposti, jedan lik ispred mene uzeo iphone na xxxxl tarifu...sve ti bude jasno. Previše brijete da vas svi žele smuljati, a sami imate izbora, ugovore za čitanje i na kraju svjesno potpisujete. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jesi obisao bas cijeli dio grada? recimo u Ilici kada udes u trgovinu s gornje strane onda nema signala
|
Ista stvar ti je i Bila u Marticevoj. Barem HT izgubi signal, a vjerujem i ostali.
Uvijek ce se naci mrtva tocka u mrezi. Posve relevantno a cijela prica ko ima bolji signal, vip ili tomato. |
Problem - od kad sam prenio broj na Tomato ne dobivam više poruke od Facebooka za onaj secure login.
Znači, imam upaljen two step verification, Googleove i Microsoftove poruke dolaze bez problema dok jedino sa Facebookom imam problem. Zvao sam SZK, normalno nemaju pojma. Poslali su na provjeru i nazvao me tehničar koji je rekao da nema problema s njihove strane. U njihovom sustavu navodno nema nikakvih poruka koje su "zapele". Provjerio sam broj mobitela - sve je ok. Na mobu nemam nikakve filtere ni blokade. Međutim bez obzira na to probao sam staviti karticu i u drugi mob - i dalje ne dolazi SMS. Nemam ideju zakaj ne radi. Jel imate vi? |
meni je tako cudno bilo prvi dan kad su me prebacili na tcom. slijedeci dan mi se sve normaliziralo, tako da pricekaj dan-dva
|
Da ali ja čekam već tri tjedna :D
|
Meni face nikad nije radio. Ms, google, airbnb i ostali rade, ali fb nikada.
|
Tomato ima sporiji internet. Provjereno. Dzaba pokazuje speedtest. Probao razgovor preko vibera i video preko skype-a. Na istom mjestu,iphone 5s i galaxy s4 mini. Tomato-stekanje ,VIP normalan razgovor. Otisao u Pulu,tj drugi grad i probao istu stvar. Ista situacija. Mozda je ona teta par postova poviše ipak u pravu.
|
Citiraj:
Prilično retardirano. Nije mi jasno kako onda ne primaju poruke od Facebooka? Mislim, bar su mi tako rekli, možda i dobe ali im se ne da zayebavati s tim pa vele kao da nije do njih... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim toga, gdje možeš za 29 kn dobiti 350 minuta razgovora, 500 poruka i 1Gb net prometa? |
Ja sam napomenuo da nije isto Tomato i Vip. Bar internet nije isti bez obzira sto koriste istu infrastrukturu. Nisam ulazio u cijene i pakete.
|
Sekundarna mreza, i ima manju propusnost na baznim postajama. Sve ovisi na koju si zakacen opet. Ak je neka gdje nema puno korisnika u datom trenutku nece biti razlike, ako ima puno korisnika biti ce male razlike.
Kako o tome ovisi, tako ovisi i o samom uredjaju. Ne love svi uredjaji jednak signal. |
Ja znam da HD voice radi i to mi je dost :D
Al ozbiljno, signal je bolji na području gdje putujem dok je doma signal 3G mreže slabiji ali propusnost je oko 9MBps. Prednost kad živiš u mjestu gdje malo ljudi koristi mobilni net :D |
PA tomato je ionako namjenjen studentima i sl. i ljudima koji ne pričaju puno...tko želi rokat "ozbiljnije" uvijek ima tscum i kradnet i pretplatica fino..
|
Citiraj:
Izuzev flat opcije koje se mogu uzet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je mobitel više kao nužno zlo iako sam u zadnje vrijeme skužio kako je dobro imati mail i net na telefonu haha |
Citiraj:
Neznam da li je netko spomenuo sa ukucavanjem svakog bona dobijete bonus megabajtiće i to *10 vrijednost bona :)) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |