![]() |
Došli danas instalirat uslugu. Dobio sam ovaj box i nokia G2425G-A ruter. Jedino sto mi je glupo kaj box dolazi sa ATV 9.
https://i.postimg.cc/7fJV2zd4/20220817_104957.jpg Kak se sad mogu prijavit na portal? Da aktiviram eon na drugom boxu? Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
Ovdje sa mailom s kojim si zatražio uslugu i tim paswordom. Ako misliš gledati na dva TV-a (boks i app u TV-u), onda to možeš samo sa njihovim boksom, ne sa svojim. |
Al ja sam uslugu ugovorio preko telefona.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Čekaj, jel se taj uređaj na kraju može spojit na Wi-Fi? Znam da se pričalo da je Wi-Fi onemogućen, ali isti ga podržava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=OEktL1wGAyA |
Citiraj:
|
Baš je glupo što su ugasili Wi-Fi. Dok kabel ide maksimalno 100/100, Wi-Fi može bez problema povuć više od toga.
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk |
Citiraj:
Uostalom, ako želim box stavit u drugu sobu, morao bih kroz cijeli stan bušit i provlačit kabel budući da mi je router u drugoj gdje je računalo. Tu bi mi Wi-Fi jako pomogao... |
Citiraj:
Radi bez problema. |
Citiraj:
Druga izjava o ruteru u drugoj sobi je sasvim smislena, to kužim. Sent using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da li je netko probao EmuELEC/CoreELEC na njihovom box-u?
|
Citiraj:
Ako uređaj podržava više, zašto ne. Brzinu plaćam ionako, pa jednostavno ne vidim razlog zašto ne bi je imao na svim uređajima. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Podržava. |
Citiraj:
Sam se ponovo poveže na mrežu. Vjerojatno moraju ostati. Nisam ih probao deinstalirati jer mi ne smetaju. Ako instaliraš probaj pa ćeš vidjeti. |
Citiraj:
|
Gleda li netko EON preko android boxa? Kako mu radi?
Meni SK programi trzaju da je negledljivo. Osim SK4K, a on bi trebao biti najzahtjevniji. Ista aplikacija prikazuje hrt bez problema (dnevnik). Na istoj mreži ako gledam preko web sučelja (firefox) isto nema problema, SK rade bez trzanja. A na xiaomi sticku gdje sam instalirao EON, iskon (arenasport) radi kako treba. Čudno mi je jer samo SK (ostale programe ne gledam) stvara probleme. |
Citiraj:
Preko kojeg android box-a gledaš? Ja imam Eon android box i slika uopće ne trza. |
Xiaomi stick 4K.
Na njihovom boxu koji dobiješ uz optiku sve radi uredno. Ali problem je dodatna instalacija na stick i samo neki programi. Neki rade uredno. |
Citiraj:
Ne znam koju verziju app imaš instaliranu na stick. Ovo novo ažuriranje ili... Sa ovim novim ažuriranjem dosta njih koji su ručno instalirali sa npr. apkpure imali su problema. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G991B using Tapatalk Citiraj:
Tih gigabit teško da možeš ostvarit doma na mobu, pogotovo ako je neki shit a kamo li na kakvom boxu koji je daleko inferiorniji. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pretpostavljam da na sticku možeš mijenjati rezoluciju u kojoj gledaš. Pokušaj umjesto 4K staviti 1080p 50 Hz pa vidi hoće li biti bolje. |
Sad je sve isključeno do nedjelje. Možda do tada izbace novu verziju na kojoj nema problema :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:04. |