![]() |
Ne mogu jer mi forum/ firefox nekako ubaciva samo
Ako znas kako da to popravim, slobodno napisi. |
Znam. Uninstall Firefoxa i koristi bilo što drugo :D
Na 32" 2560x1440 stanu 3-4 normalna posta i jedan tvoj po visini :lol2: |
Citiraj:
Cesto idem na edit pa popravljam ali eto ne uvijek, jebga. |
Shift+Enter je workaroud. Tako ja koristim ;)
Sent from Usreo Mobara |
Nadam se da ce bit havarija u prvim redovima, ali da ce to Norris izbjeci i bit cetvrti vec u drugom krugu. Te da ce Sainz odlicno startat i probit se bar pet mjesta u prvih nekoliko krugova.
Pusti snovi. :D :D :D |
Nek se ovi prvi spičkaju tak da Lec pobjedi :)
Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Samo leclerc iza vetela, uff tu ce hit zanimljivo vidjet naredbe ferraria oko starta. |
Da ne pričam samo o Red Bulu, ovo moje pozitivno i negativno zapažanje.
Pozitvno Noris, sumnjam da Reno ima snagu kao ostali, ali je dečko odmah pokazao zube. Drago mi je i radi druga brke da ima šta gledati. Inače se uglavnom prenose vodeći, eventualno oni pozada, ako je interesantna borba u toku. Negativno, Rikardo. Još je rano govoriti, ali kad je birao momčad, nije morao razmišljati kao Gluponso. Nisam zlonamjeran, ali će se puno manje spominjati u pozitivi. |
Slazem se za rikiarda, nisam siguran da mu je reno bio pravi potez.
Ali i dalje bolje nego biti u nezdravoj atmosferi u RB 9 dnfova u jednoj sezoni je "sumnjivo" |
A sta je imao kao opciju, Renault ili McLaren, covjek je vjerojatno igroa na kartu Renault je tvornicka a McL je samo klijent pa tom logikom izabrao Renault. Cisto sumnjam da su pare/cijena bile glavni faktor odabira, nije Reno neki veliki rastrosni platisa ;).
|
Dobiva vise nego max u redbullu kolko se pise
Slazem se, nije imao izbora, zato je alonso spakirao kofere. Ja sam uvjeren da ce mclaren bit bolji ove godine, samo koliko. Jedva cekam trku :) |
U onom netflix serijalu Horner pita Abiteboula hoće im ostat para za motor nakon što plate Ricciarda tako da mislim da nije dobio sitne pare :D
Isto tako navodno je Renaultu cilj 2020-2021 koliko sam skužio po pričama ove i prošle sezone od njih. |
renault mora napraviti konkurentan motor pod br.1.
bolid je pristojan vec dugo. Ali im fali ponija |
Ostale od Merca-ova danas jedino moze spasiti da nisu rijesili graining kod visokih temp. asfalta
|
Jutro.
Idemo Leclerc. Idemo Norris. Ajmoooooooo :D Sent from Usreo Mobara |
Ma jel moguce da je Bottasu dopizdilo nošenje vode??
|
U Mečki budu TO već danas :D
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Bravo Bottara, Leclerc grijesi 2 puta u 10krugova-vj.pritisak prve utrke za crvene.
Ono lose oko borbe za naslov je da u 10krugova Merc ima 6+sek prednosti. Edit.Mcl u plamenu |
Ffffffffffffffff.... daj šnicle dok još malo vatre ima :D
Gigi imaš pravo. Class A još podebljao prednost nad Class B :( Sent from Usreo Mobara |
Ode honda ispred ferkana.
Ali kako merc odnosno bottara ubija, tinja nada da ce mu toto mozda i dati priliku ako dobro odvozi prvih 5/6 utrka...kolko god ludo zvucalo. Haas stvarno nema srece u australiji :( |
Kakav šamar za Ferrari i Vettela...mogao bi i Lujo past...baš je drlog ta Honda
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Haas ima Groundhog day
Sent from Usreo Mobara |
Hahaha Kvyat ne jebe ni 5% sto vozi u drugoj momcadi RB :D
|
F1TV lipo cucla promet, giga za 20ak krugova ako sam dobro zapamtio...
|
Ovo bi mogao biti dan vodonoša :) Bottara diže kantu u Melbournu, a Leclerc prebija svog nadređenog :) fino fino...
Sent from Usreo Mobara |
Brutalni TO u ferkanu...
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Baš sam bio na Leclercovom bolidu i besramno "slow down by some margin"
Bottas zgazio, 26 bodova :) |
Rekli su mu keep position behind Vettel
Sent from my LG-H930 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |