![]() |
Pa ja se iskreno nadam da ljudi ne misle da je biti tenkista u jednog BF igri neki poseban skill :D Ne sjećam se baš više kako je u BF2 i prije bilo, ali nakon toga je to sve dosta lakše bilo (možda zbog sve boljeg i boljeg netocode-a :D) Al da je gušt razvaljivat sve, to je :)
Al skidam kapu dobrim pilotima, team leaderima, itd. |
Citiraj:
Biti dobar tenkista nije lako. Procjena situacija, donošenje pravih odluka, znati kad se povući, znat kad kreniti naprijed, konstantan awareness u 360 stupnjeva, komunikacija sa 2. i 3. kolegom unutra, pravovremeni popravci, znati gdje se sakriti, minimiziranje izlaganja (smanjenje vizualnog profila), support pješadiji i davanje zaklona istima, a ne brzanje naprijed ko da si sam... Nagledao sam se loših i dobrih tenkista. Dobar tenkist zlata vrijedi, a više dobrih okreće partiju. Dok ja ne sjednem u chopper i sve ih pobijem ko bespomoćne štakore. :D |
Pa vidim da je tu nekakva ekipica iz bc2 koji s lagano s visoka sa svima pričaju, ono, mi imamo miljun sati u bc2. Super, čestitam.
Jeste igrali kakve turnire, eslove, nešto vrijedno spomena? U bf3 smo uspjeli zapucat warove 16v16, 12v12, 8v8 i 5v5. Što domaći klanovi i zabava, što els turnire. Da popili smo kurac od sponoziranih ekipa, ali smo bar probali. Bilo je super voditi borbu sa 16v16. Imali smo 4 teama na ts, ja sam imao whisper opciju i vodio jedan inf team. Jedan team su bili tenkisti, jedan engiji, i jedan team pilot i heli. I onda sve zajedno koordinirati...e oznojio sam se kao da sam nogomet igrao, ali bilo je pre pre zabavno. To je bio bf3, i zato je bio tako jebeno dobar.... uostalom bmk koliko ko ima sati, znam ljude sa tisuće sati u franšizi i dalje su relativni njubovi...kad netko ne zna pucat i kretat se i nema smisao za to, to je to. A tenkist i skill...jedno je skidati avione tenkom kao oni dečki s yt. drugo je sjest u public i gazit noobove koji soliraju... ajde gazi dečke koji su na ts pa ćeš brzo bit riješen. Citiraj:
Upališ 3rd person, ladno pratiš si c4 na guzicu, staneš na povišeno za pregled, podigneš sens tako da kupola divlja i brže se okreće, kad uđeš u fajt rotiraš bokove da ti gađa onaj dodatni bočni armor. Povlačiš se u rikverc itd itd...neke od stvari su logične ako si ikad pogledao jedan ratni film.. a support pješadiji, to nije nikad, jer nikad tenka nema da pusha na objective kad ga trebaš već uvijek negdje kampa u pički materinoj kao da je artiljerija...tako na publicu. Druga stvar kad ti je tenksta na ts pa kažeš ajmo push pa ideš algano uz njega. |
Citiraj:
|
Menski s guslama sve zajebo
|
Citiraj:
|
Odes u Origin > store >bf5 > Try it out> i tamo ti ponudi open betu
|
I onda je gledaš do 6.9.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Ajme, to su bili dani :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro. Za vrijeme BF3, 4 i 1 Premium je koštao oko 40 dolara. Ako ih prodaju nekoliko milijuna... recimo 5. Na svakom Battlefieldu su zaradili 200 milijuna dolara. I sad je netko šefovima, poslije svih sranja s SWBF2 i sve većeg govora o razdvajanju baze igrača na one koji imaju i nemaju premium u BF, rekao ideju, ajmo izbaciti premium. I tim postupkom budemo zaradili 200 milijuna dolara manje nego u prošlim nastavcima. Njihov prijedlog je bio sa ubace skinove u BFV. Koja je tvoja ideja? Zapamti, lopovi iz EA i svi igrači trebaju biti zadovoljni tvojom odlukom. Kreni |
jel netko probao preko kinguina uzeti betu?
ja sam jos 13. i ne vidi mi se u libraryu, jos uvijek |
Citiraj:
Citiraj:
|
Probao sam prek weba, jer sam na poslu, pa mi nije prolazilo, ali sam se spojio remotely doma, pa direktno u origin i sljaka, ide download...
thx |
problemi problemi uvik neki problemi |
Citiraj:
|
ja dalje od loading screena ne mrdam. Black screen i desno gore loading animacija i to je to.
|
isto gg iden lec, jebes ovo cekanje nakon nocne.
proba jos jedanput treba ici na costume mode kao conquest... i tamo ima izbor servera usa odma .slicno bf1 |
znači ovo pali? https://www.kinguin.net/category/504...origin-cd-key/
nemam preorder nemam ništa bf5, ovo kupim i imam betu od danas? |
Citiraj:
Citiraj:
Ne. moras imati i to i origin acces. |
e a šta je ovo
https://i.imgur.com/nK7BCUM.jpg tu kaže, https://www.battlefield.com/news/all...-battlefield-5 Along with a chance to play the Battlefield V Open Beta early, the Enlister Offer gives players extra soldier customization options, as well as access to Special Assignments and their rewards starting the week of launch. imam to kakti, a nema early :S |
To je kao beta key ali od 6.9. Ako hoces od danas moras imati origin acces.
|
uh jebemti zavrzlame
niš, javite vi šta ste probali jel' čemu |
A jel radi provjereno kombinacija Try it out + origin access onaj najjeftiniji ?
Znači bez ikakvih keyeva i sl. |
mislim da na to još moraš ovaj 1.15€ key
|
samo da potvrdim taj key od 1.15€ radi od danas. Kupio, unio i igram.
|
Mislim da nema zurbe za isprobavanje. Ionak im serveri en rade kak spada. XD
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |