![]() |
Iz nekog razloga Iskon i dalje radi sa njima. Tj. "radi" sa njima.
Čekam TV prijemnik nekih 5 tjedana, malo više. Tvrde da su bili dva puta, ostavili poruku i zvali. Sve laži naravno. Sad ću zbog njih morat raskinut sa Iskonom i preć na nekog tko mi može osigurat uslugu, nisam ja kriv što rade sa kretenima. Sranje je što u Hrvatskoj sve ide sporo i loše pa tako i firme koje moraju propasti propadaju sporo i neefikasno :D |
Logista (VIP) također radi s njima. Nekidan stigali mobovi u jednom danu. Doduše, iz RI u moje selo koji su međusobno udaljeni ogromnih 15km.
|
Nije li zaposlenik ove firme najavljivao neke rekonstrukcije i velike promjene početkom 2018. godine?
http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=78 http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=89 Sad je 5. mjesec, a oni po starome, dobro su ispale "rekonstrukcije". |
Pa rekonstrukcije su u tijeku, nije rečeno kad bi trebale završit :D
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Eto, jedno pozitivno iskustvo. Jučer paket poslan u Zadar iz Zagreba, danas stigao uredno u Zadar, sve po PS-u (kao da je GLS :D ), pošto je plaćanje pouzećem čekam sada odgovor da vidim kada bi lova mogla sjesti. Ne znam jel mi se potrefilo ali ovo sve je bilo ful jednostavno jer sam preko neta ispunio podatke i samo došao do kioska.
|
Naručeno 2.6. s Ekupi :D
https://image.prntscr.com/image/MDvF...tnTFnqdhQ.jpeg |
Strašno. Jesi pisao ovima u ekupi? Zanima me zašto kreteni još uvijek i rade sa njima. Meni je zadnjih 10ak paketa ekupi dovezla pošta
|
Žalio sam se pa su mi samo dali tracking.
Hvala bogu danas prikupljeno, nadam se sutra kod mene |
čekaj ga kod kombija na poslu
inače bude reko da te nije bilo doma |
Citiraj:
|
Taman sam u subotu naručio kaljeno i masku iz neutrina, jučer dobio mail da paket čeka preuzimanje od overseasa. Koje su šanse da mi stigne do sutra? Nisam uopće čitao komentare, do sad sam imao dobra iskustva s njima, nisam imao pojma da su se tolko srozali.
|
Gotovo nikakve, pa taman i da je netko drugi.
Nikoga ne branim, i ovo sto rade nema opravdanja al malo smo se svi razmazili s isporukom drugi dan. Ima toliko faktora u igri da je zapravo čudo da posiljku dobijemo sutra nakon naruđbe. Offtopic malo. Dal je GLS počeo radit s krajnjim korisnicima il su jos uvijek samo firme u igri? |
Pa prije mi je manje više overseasom dolazilo sve u roku dva dana. Npr naručim u pon, u srijedu je kod mene, znalo bit nekad i utorak. A sad po trackingu vidim da nisu ni pokupili.
Bolje da sam preko amazona naručio k frendu u Njemačku, on bi mi ti sutra dofuro. |
Dobro drugi dan, ali kada nalog ne pokupi tjedan dana ili kada dijete čeka poklon dva mjeseca (naručeno sredinom 11 mjeseca) iz Hrvatske jer su ovi u OS-u nesposobni to nije normalno baš. Ako može sav normalan svijet i HP preko noći paket na drugi kraj Hrvatske, zašto nemože OS? Ugl., bezobrazni su i prespori.
|
Citiraj:
|
Ne znam jel krivo upisujem ili koji vrag, stalno grešku javlja. Ajd nek neko proba, evo tracking 1910018625518911.
|
https://tracking.overseas.hr/track-and-trace/86255189
evo ti Meni piše da danas nisam bio doma. Sutra ću valjda dobiti |
Tnx. Sad tek skužio da moram maknut jedinice na kraju
|
Citiraj:
po novom rade sa HPom |
Ja i dalje dobivam preko Overseasa.
Zanimljivo svaki put šalju obavijesti s nekog random 092 ili 095 broja https://image.prntscr.com/image/6vV4...XbonUb_fg.jpeg |
Glavo da unatoč GDPRu i dalje šalju one svoje spamove o vremenu dostave u vrijeme praznika, pa kog to briga uopće, nemam nikakav paket kod njih. Slali da povrdim mail za GDPR, al i dalje šalju, valjda opet lijeni doatavljači uprskali stvar.
|
Danas ćemo vidjeti kako radi OEX, jutros u 7 sati je paket utovaren u kombi i očekuje se isporuka tijekom današnjeg dana. Zasada nema traga od dostavljača, no dug je još dan.
|
Meni stiglo danas. Znači na mojem kraju i dalje stiže sve na vrijeme.
|
Čudo jedno, stiglo i meni kako su rekli...u šoku sam...
|
Anegdota, stiže neka oprema iz Iskona, preko Overseasa.
Čim sam dobio SMS, online radim promjenu termina i preusmjeravam u obližnji OEX shop (Auro Domus). Sat nakon toga, zove čovjek jeste li doma? Objašnjavam da je paket preusmjeren u OEX shop, on kaže ok, onda dolazi paket sutra u OEX shop, ja odgovaram nema problema. Dan nakon toga, opet zove dostavljač da ima paket za mene, jesam li doma. Objašnjavam situaciju, joj isprike, kolege su se zabunile u centrali, nisu mu napomenuli da paket ide o OEX shop. Danas ponovno identična situacija, dostavljač je na zamjeni pa mu nije baš najjasnija siutacija. Opet sve objašnjavam, ok, sutra će paket biti u OEX shopu. Dam se kladit da sutra dobivam isti poziv, bogu hvala pa me nije nešto briga za taj paket i nije mi hitan, inače bi ih zapalio. Long story short, zasto oni jos uopce posluju i tko ih drzi na zivotu???? |
a šta ne preuzmes? velis .. vozi doma.. ostavi iza u garazi i bok
kod nas u CK i okolica, susretljivi sve što dofura zove, pita, ostavi ili ako tre kontrola.. ode preko k susjedu sve ti je to do ljudi koji rade i ovih njihovih supporta |
Citiraj:
Gdje god da ostavi van stana, nije ziher da ce bit tamo dok ja dodem. Uostalom, ostavljanje paketa po haustoru nije bas smisao kurirske sluzbe. Bar nebi trebao biti. |
Kakve veze ima imanje bogatih roditelja s time da odeš doma na pola sata? To ima veze s tim kakav ti je gazda.
|
Pa dobro, ali nekome treba i skoro sat vremena do doma...i do posla.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |