![]() |
Ma računaju oni na bojkot i nezadovoljstvo, sve je to u kalkulirano u njihove formule.
Imaju i backup plan sigurno. Ajmo prvo vidjeti na što igra liči :) Da se razumijemo, ja ju ne mislim kupiti, tako da ne podržavam niti ih branim, ali kažem, ostavimo to za raspravu kada vidimo rezultate. |
Citiraj:
Citiraj:
Igru rade godinama, ulažu se milijuni, pa da odluku donose tako hirovito - moš mislit. Uostalom tko kaže da im EPIC, pun milijardi nije ponudio neku ponudu (milijuni keša?) koju ovi nisu mogli odbiti? Recimo tri-četri dana zarade od prodaje obleke mobilnog fortnitea ... A sve sa svrhom da si ovi naprave marketing i podignu rejting servisa sa jednim velikim kapitalcom. Ova igra je vjerojatno zanimljiva i drugim developerima, tj. benchmark da vide kako će ovi proći sa promjenom servisa, pa da se i oni odluče |
Citiraj:
|
Isto to je napravio Call of Duty s novim Black Ops 4, ide preko Blizzard klijenta. Sve više bude toga.
|
Dobro to je malo ipak drugačije jer je Activision vlasnik Blizzarda.
|
Citiraj:
Na kraju dana, tebe nitko ne zanima tko je vlasnig čega, već da moraš instalirati neku 3. stranu da možeš igrati nešto. |
To je točno. Što se tiče Metro-a ne planiram ga kupiti ali opet kao i većina ovdje volio bih sve imati na jednom mjestu. Ako imam oba metroa u steam library-ju onda neka bude i treći :D
|
Citiraj:
|
Ha prvo odgoda,pa drm,pa onaj los gameplej i na kraju ovo lipo lipo
,moga bi na cd keys lagano ja iako su mi sve na steamu ha nvm i na cd keys pise ''Platform: Epic Games Launcher'' ''smrdi smrdi uzasno smrdi'' |
Ok, možda i nije dobar primjer posto metro i nije neki megapopularni IP, ali... Valve samo treba izdat HL3. Amen i aleluja!
Iako mene osobno ne dira što nema završetka, bar ne službenog. |
Da su stavili da igra kosta 60 dolara na steamu.
60 - 18 = 42 njima sad ma epicu 50 - 6 = 44 njima k. 2 dolara razlike, a iskreno me zanima koliko ce ispasti u kopijama. |
Citiraj:
|
Ja probal RT na BF5. Ne znam, meni to nije baš nešto wow :) tak da će vjerovatno i tu biti na off kao i kolegi u postu gore :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj se mene tice mogu RT patcaht hexen,herectic,HL,Unreal,Duke nukem etc da dalje ne nabrajam.... |
Pozdrav dečki. Štoi mogu očekivati, na kojim postavkama, za Metro Exodus (kada i ako se stvore uvjeti za nabavku) i sl. zahtjevi na konfiguraciji:
CPU - AMD Ryzen 5 1400, 14nm Technology RAM - 8GB Single-Channel 1197MHz MBO - ASRock A320M-DGS (AM4) GPU - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 931GB TOSHIBA HDWD110 (SATA) Hvala |
Pa nitko jos nije vozio igru, kako da zna? :)
|
Znam da nije, zanimaju me približno i hoće li voziti novije zahtjevnije igre.
|
skupljanje postova?
|
trebao bi moci igrati na low settings 1920x1080 60 slichica po sekundi
|
Citiraj:
|
kakve probleme igra ima, denuvo?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
jedino denuvo priznam da je ''problem'' ali i to treba vidjet kad izađe igra i dokaže se
neznam točno kak će imat više/manje FPSa zbog epic launchera |
Pa jer gledaš samo FPS kao problem, nekome baš to nije problem, nego mu je problem nešto treće npr.
S druge strane, možda baš Denuvo neće biti problem vezan uz FPS, možda neće uopće biti problem. |
čovjek je pitao ''Pozdrav dečki. Štoi mogu očekivati, na kojim postavkama, za Metro Exodus (kada i ako se stvore uvjeti za nabavku) i sl. zahtjevi na konfiguraciji:''
kakve sad tu veze ima jel igra na epicu, steamu, originu... |
Ok, moram kristalnu kuglu izglancati mi se čini, ne radi baš dobro u ovakvom stanju...
Enivej, vezano uz njegovo pitanje, Denuvo može ali ne mora biti problem, to ne možemo znati do izlaska igre. Citiraj:
|
[QUOTE=Did58;3272084]Pozdrav dečki. Štoi mogu očekivati, na kojim postavkama, za Metro Exodus (kada i ako se stvore uvjeti za nabavku) i sl. zahtjevi na konfiguraciji:
CPU - AMD Ryzen 5 1400, 14nm Technology RAM - 8GB Single-Channel 1197MHz MBO - ASRock A320M-DGS (AM4) GPU - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 931GB TOSHIBA HDWD110 (SATA) Ne mora biti na 60 FPS, dovoljno 30-tak, važno mi je da vozi glako, makar i na nižim postavkama. PS: Molim ispravite me ukoliko griješim u postovima s obzirom na moje (ne) iskustvo postanja. Hvala. |
ponavljam sliku specsa, nije neko mjerilo al drugo trenutno nemamo http://www.metrothegame.com/assets/B...pecs-jan18.jpg
po tome spadaš u neki minimum 1080p 30FPS |
Znat ćeš tek kad igra izađe (benchmarci, youtube korisnici s tom grafom i sl.).
Službeni zahtjevi su kao papir s kojim možeš obrisat guzicu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |