![]() |
Citiraj:
ovako odoka, 1060 daje oko 70-80 više hasha uz oko 30W manji power draw |
Jesi probao kad osobno?
Ja sam probao i ovakvi su mi rezultati bili: GTX1060 daju od 260-300 Sol/s RX470-480 oko 270-290 Sol/s RX570 sam uspio na 320 Sol/s nagurati Nisam išao dosta duboko sa finim podešavanjima zato jer zasada mineam isključivo ethereum |
Citiraj:
Tako je i na mojima 3gb GTX 1060 bilo. Ako sam dobro razumio Hynix koji je katastrofalan za ETH nije toliko loš za ZEC? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
A kolko struje guta? :D |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Što mislite koliko dugo će se još ETH moći minat s obzirom da mi trenutno pc baca 50 mh/s, a planiram nadogradnju na 3 pc-a X 100 mh/s, s obzirom da mi je struja besplatna...
|
Mislim kakvo je to pitanje :D Ak ne plaćaš struju, moš mineat do POS-a :D Sve manje i manje ćeš dobivat dok neće jednostavno biti ili halt ili POS. Osim toga, postoje i drugi ok coini za kopat, pa ćeš moć na njih skočiti ak eth ode na pos ili halt.
|
Citiraj:
|
Jedno pitanje (nisam u toku oko ov zamjene btc) !
Ako sad uzmem altcoine(relativno povoljno), dali se i oni moraju mjenjat u btc gold? Sad kad dodju ove nadogradnje,, Ili mogu slobodno da ih zadržim na bittrexu? Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Kakve veze ima BTC Gold sa altcoinovima? BTC Gold je fork od BTC-a. I nema nikakve veze što ti uzimaš neke druge altove...
|
Neznam, zato pitam, znači normalno se trguje sa altcoinima? bez obzira što svi sad biže u btc?
Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Byzantium se blizi, ali eth ne mrda s 300...
|
Mislim da prvo treba fork bitcoina proci da bi eth isao gore...jer ocito sada kupuju btc a ne eth...
Ako se sjecas prvog ETH forka, cijena je narasla tek kroz nekih 1mj-2mj. Fork je bio 24.7.2016. tada je cijena ETH-a bila oko 13$, 01.12.2016 počinje polako rasti. Moje nagađanje je da tamo oko 1.12.2017. počinje prelaziti 400$ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da je cjena bila oko 13, i da sam prodavao vagone etha, e toga se sjecam dobro... :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
A što nagađanja kažu, koji bi mogao biti slijedeći coin na bithumbu?
|
OMG
|
Pao za 5% :stoopid::roller:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ko? |
OMG
Vidim sad na bittrexu da je i više od toga pao |
|
Forknuli ga!
Jesam li bogat??? |
Smanjio se difficulty sa 3 na 2.7 TH/s koliko vidim...ali i reward sa 5 na 3
|
http://zcashbenchmarks.info/ i slicne stranice ne valjaju, vec sam davno poslao vlasniku poruku i njega nije briga. Da bi takve stranice bile korisne treba se staviti datum, a ne ovako da ljudi gledaju hashrate neke kartice prije 6-7 mjeseci.
|
Citiraj:
I pada... 1.77... |
Citiraj:
|
Ja na svojoj maloj farmici nisam imao nikakvih ispada, a nisam ništa dirao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |