![]() |
To su ti likovi izgubljeni u vremenu i prostoru. 1500kn (da nema ove nestašice novih grafa od 1400-2500kn) bi IMO bilo puno i za polovnu gtx 970 sada
|
Citiraj:
Tako da se slažem, bolje crvene 7970/280/280X modele pozobat za igranje, osim ako si alergičan na "crveno" :D |
Dragi ljudi moze li kakav preporuka 1070 ? gledam malo po ducanima, i vidim da se nude raznorazne marke 1070 tki, a bas i nisam upucen u razlike, dapace nisam uopce upuen. da napomenem gejming je u pitanju, spojena na 1080p TV?
jel vidim da su razlike u cijanam dosta velike? hvala lijepa dobri ljudi i ugodno vam hladjenje piva u frizideru |
Citiraj:
|
Ma najjeftiniju dual fan sa 3 god. garancije koju nađeš
|
Bas sam sad gledao dostupnos, i bome nikakva, koj se k.dogadza ? mineri?
ugl sad neznam dali je ovo post za ovu temu, ali kakva su vam iskustva i dali ih ima o kupovini preko ebaya amazona itd? najvice me zanima ima li carine itd ? eto iskustva.. (izvinjavam se ako sam slucajno promasio temu) |
Ako narucujes iz zemalja EU, nema poreza ni carine.
Ako narucujes izvana, onda ide PDV na cijenu grafe i postarine. Ali rijetko tko salje izvan EU kod nas, ako i salje, postarina je skupa. |
Unutar EU plaća razliku u PDV-u odnosno hr porez, to uglavnom bude 4-6%
|
Pa dobro, to odmah prilikom placanja plati.
Mada, ebay.com odmah i zaracuna import charges ili kako to vec zovu. A i vidim da su neki shopovi to poceli isto primjenjivati (npr. mvmt naocale kad sam narucivao izvana) |
|
Fakat ne kužim zašto bi to itko išao kupiti... Nije čak ni jeftinije od pravih verzija, nema video izlaze, garancija 3 mjeseca...
|
Citiraj:
https://www.asus.com/websites/global...erformance.png |
Ekipa, KFA grafičke kartice polako dolaze na naše tržište. Da li je netko možda išta istražio o njima? Možda bi piknuo si 1060 3GB jedan komad, ali nisam siguran u pouzdanost istih.
|
Al oni nisu odbacili KFA2 i Galaxy imena i preimenovali se u Galax? Oni rade famoznu HOF seriju high end grafi, a za ovi mid-range su valjda isto ok. Samo imaš ti neki link di se one prodaju u nas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.mindfactory.de/search_re...ry=kfa&x=0&y=0 |
A majke ti mile je me zajebavaš, pa KFA2 već godinama postoji u Europi jer je i namjenjen za europsko tržište, tako da sam ja mislio da dolaze u hrvatsku al ne ti linkaš švabiju.
|
pitanje za famozno cpu bottleneckanje graficke kartice, jel moguce nesto takvo ako procesor nije zakucan na 100%?
trenutnom i5 2300 u maxanom doomu i battlefieldu usage je 60-80% sa grafickom na 100%, u hipotetskoj situaciji sa jacim procesorom novije generacije uz istu graficku karticu i ostatak hardvera bi li imao koji fps vise nekim mehanizmom u procesoru? ili identicno fps samo bi usage bio manji? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nvidia's Volta Architecture will not be releasing to consumers anytime soon
A zašto bi se i žurili... |
Još nisu ni refreshali pascal, daleko je volta
|
Citiraj:
Sad jedan refreš Pascala i dignut 10%-15% performanse i Volta može za minimalno 2 godine. Za nVidiju dobro, za nas consumere loše. @mob |
Volta za kućne korisnike bi mogla najranije proljeće/ljeto nagodinu, no i to djeluje prebrzo ako bi došli pascal refreshevi jer bi bili prekratko vani. Postoji opcija i da ne refreshaju, nego da furaju ovo do volte
|
CEO nVidije: "Primjeniti ćemo recepturu Intela. Pascal ćemo rebrandirati barem 3 puta" :D
@mob |
Zar nije pascal zapravo maxwell na steroidima? :lol2:
|
Ne može im se zamjeriti, stvarno bi ispali glupi da sad izbace nešto novo kad već mogu milkati postojeće proizvode još jednu sezonu. AMD je kriv koliko i oni.
A i neovisno o konkurentnosti AMD-a, običaj je da kad dođe novi proizvodni proces da se refresha prva arhitektura (40nm - fermi 2 puta, 28nm - kepler 2 puta, i sada opet bi trebali). Isto vrijedi i za amd koji je već refreshao polarise na 14nm |
https://www.svijet-medija.hr/art/gra...m_medium=click
najjeftinija koju vidim da i ima za kupit 2185 kuna. |
Citiraj:
Meni više ne pada na pamet uzimat Asus ili Msi uz njih. Iako, ove godine su i oni to shvatili pa digli cijene uz bok najjačima :/ Btw, ovo je super cijena za 1060 6gb |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |