![]() |
Ovo nisam dugo vidio na poluvremenu, u 9 utakmica samo Makedonija i Island zabili... :)
|
Tko drzi i tko je zvao ovog borata u repku sve mu *ebem.... Imamo 3-4 igraca manje...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Ma to je to.
Konačni benčmark pokrenut. Biti će nervoze sa obje strane, svega će tu još biti,imo... |
0-0 ili 1-0 za njih
Gol možemo zabit samo slučajno |
Ili novi strateg čeka 70. minutu da do tada bude 0:0 i onda da se Ukrajina otvori i krene gung ho.
Brane se i idu samo na kontre. @mob |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima dugo vremena da je jasno ko dan da ni vrsaljko,badelj a pomalo i raketa nisu prisutni. Šime posebno loš već dugo dugo... Doslovno mi ga muka gledat. Nije da serem al činjenica je da lik pojma nema o nogometu...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
|
Vrsaljko je novi Broz. Izrazito glup i nesposoban.
@mob |
Vidi se da je vrsaljko na krivoj nozi.
Mandžo mi izgleda mortus, diše na škrge, sam se hrva sa 3-5 ukrajinaca. Treba ubacit santinija pa što bude |
Men nije jasno, vec godinama nemamo nekoga tko će završit akciju plus ovi bunkeriraju, šta ne tuku izvana. Jedna će ući.
|
Jebem ti moderni nogomet. 2 momčadi igraju i obje moraju pobjediti. A obje igraju "ajmo ne primit gol, pa ćemo na kontru".
@mob |
suba nas drži na životu :D
|
Nikad mi nismo ni imali akcije. Možda 1 ili 2 gola od 10 padne iz smislene akcije. Uglavnom bude krumpir, protivnička greška ili na individualnu kvalitetu. Stalno neka improvizacija
|
neee..pada mi listić!!! :lol2:
|
Hehe... ;)
|
Vidi vraga,...
|
Sad gung ho. Nema čuvanja reze...
@mob |
Bez brige, sad tek prestajemo igrat. Kao sa Finskom.:D
|
naši se okuražili pa sad pucaju sa svih strana :care:
|
Nema sada zatvaranja, gung ho :D
@mob |
Hehe..
|
ma jooooj.....
|
Ups... :)
|
Haha, sad bude jos.
|
jebemti sa stolca sam opal, moje kolege brazilci me gledaju nis im jasno :D
KRAMAAAA |
Trpaj :D
Konačno da je ovaj šonjo Rakitić neš odigro. @mob |
Polako, polako, još Lovren nije ništa zayebao
|
drago mi je, daleko od toga...al saće se opet počet kak imamo pravog stratega i stručnjaka na klupi (kao i zadnjih 5-6 x) ekipu koja ima prepoznatljiv stil..bla bla srać srać...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:32. |