![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo bit ću narednih mj dana prisutan,onda opet kuda koji mili moji :D |
CFC predivno odradio Leicester. 3:0 :)
U prvom poluvremenu su valjda imali 80% posjeda lopte. :p |
|
on ima valjda neki pomak u glavi
|
Lik je odlican, ali odlican napadac. Medju top3 na svijetu. Ali je ocito i medju top3 kad su u pitanju gluposti. Jednostavno, lud je. U vise navrata je pokazao da se ne moze kontrolirati. Ovo i nije neki velik prijestup, normalna stvar koja se dogadja. Ali njemu je ovo vec valjda 100i prijestup. I zna vrlo dobro da nije isto kad on ovo napravi, ili recimo Rafinha.
Kreten. |
"Udara šakom", mozda mu je prislonio ruku na glavu ali "udario šakom" lol
|
Dobra tekma protiv Betisa 6:1 :D Kovačić relativno dobro odigrao..
|
a je siroče ta španjolska liga, ovo kolo baš to pokazuje
|
Citiraj:
Sad dolazi niz lakših utakmica, a onda krajem 11., početkom 12. dolaze Atletico, Barca i Dortmund. Ajoj... |
Citiraj:
|
Ove godine bi mogli dići kantu.Ne igra se za Ronaldovu statistiku,vec momcadski.Bar jucer.
Čovjek se promjenio,zbilja igra za momcad sad. Nije u rangu Diega,ali dobar!:D |
Citiraj:
Šta nije bilo zadnji tjedana "i ove godine nista, treba mijenjat cijelu ekipu" :P |
Citiraj:
Više se sa time ne zamaram previše,Mirko.Kako bude ,bude! Ili kako budu sijali,tako budu i ....! Ne? |
Citiraj:
Mislim da se i James ozlijedio, ali ionako nije ključan od početka 2015./kraja 2014. godine kada se ozlijedio na svjetskom klupskom prvenstvu, kad je sve krenulo nizbrdo. |
Citiraj:
Po meni nemamo niti jednog ozljeđenog koji je nezamjenjiv.Pogotovo kad nam na bokovima igraju Marcelo i Dani onda je Real opasan,čim jednog od njih nema onda se osjeti pad u ritmu. |
Kazo je nezamjenjiv, 4 remi-a su pocela nakon njegove ozljede.
|
Citiraj:
Danas mega derbi u 21! Sutra nema Reala na Arenama,zaj..! |
Danas Liverpool - M.United. :) 21h. Ima na sportclubu. :)
|
Citiraj:
|
Arene ne prenose Real no prenosi Kanal A. Ajde, barem će danas biti nogometa i golova. Jučer sam se šibom natjerao da gledam MU i Liverpool, bolje da sam išao gledati kečere na ESPN. Isto se sudaraju i valjaju po podu samo su zabavniji. :)
A onaj Pogba je u rangu Antolića, doslovno :D |
Citiraj:
Trube! A gle,bude multiprijenos na četvorci! To bude ionako većinom uključenje u Madrid svako malo,pa će dostajati! Jel ima kakav kvalitetan stream? |
Ja koristim samo ovaj:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ Ima svakavih streamova, prođeš par i nađe se odličnih SD, HD rijetko kad (bar meni) radi bez trzanja. |
Citiraj:
|
Ajme Danilo je dokaz da svatko može bit nogometaš XD koji odron.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tekma standardno dobra, mogao je zidane odmorit kroosa umjesto asensia kad je kova ušao.. još da je Ronaldo zabio :) |
Citiraj:
|
Sve do crvenog kartona bar-cit je bila stvarno jako dobra utakmica. City je u prvih 45min bio opasniji nego u prosle 4 utakmice skupa, po meni cak i bolji od barce.
Steta crvenog, iako navijam za barcu, skupinu ce ionako proci, a crveni unisti utakmicu :( |
Izraz Guardiolinog lica - neprocjenjivo :)
Iako ne znam za koga bi navijao, ali kad je vec rijesena tekma navijam da ih sto vise natrpaju samo zbog ovog na klupi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46. |