![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
malo je over-saturated (slicno ko amoled) al vidljivost je zato jako dobra. Support je ok zasad, ionako mislim da neces imati potrebu minjati romove, sluzbeni MM radi odlicno. Od sveg hw-a jedino baterija kaska, pogotovo u MM-u. Za razliku od LP-a di sam ima 5-6h sot-a, sad jedva izvlacim 4h. Taj famozni "doze" nije previse pomoga stand-byu... Sve u svemu, mob je jako fluidan i sve vrti bez po muke, pravi flagship. Ako ti smeta velicina onda definitivno S6... |
Ja imam G3 nekih pola mjeseca, dvoumio se između S6 i njega, na kraju uzeo G3, prvo jer mi je bio jeftiniji, drugo, čitao sam recenzije na mob.hr i oni se slažu da je G4 ipak malkice bolji od Samsunga. Pošto mi je G4 trenutno skup, a i kažu da nema neke prevelike razlike između G3-G4 uzeo sam G3. Da se ne ponavljam, nisam požalio
|
Ako mozes normalno manipulirati sa 5.5 inca ekranom uzmi tak nesto. Meni je vec 5 inca overkill.. I za ruku i nemam toliko duboke djepove. Stalno smeta negdje
|
Citiraj:
Razlike izmedju G4 i G3 postoje itekako, no nisu svima toliko bitne da opravdaju razliku u cijeni... Neke koje sam ja primjetija su ekran, kamera, fluidnost i performanse (G4@LP vs G3@LP)... Ne znam kako se G3 ponasa sad kad je MM dostupan, al G4 je jos fluidniji... |
Ma krivo sam se izrazio, kako ti kažeš financije su bile odlučujući faktor, ali htio sam reći da je po recenzijama G4 za jedno koplje bolji od S6 i da ako uzme G4 neće sigurno pogriješiti
|
Ma da ;)... A cuj, tesko je reci koji je jednostavno "bolji". Oba mobitela su odlicni te imaju svoje prednosti i nedostatke, sve ovisi o onome koji kupuje i o njegovim/njezinim zahtjevima i zeljama...
|
Mozete li mi pomoci pri odabiru novog andorida do 1800 kn... Ali bih neki poznati brand... MObitel bi se koristio za fb,messenger,whatsapp i viber. Hvala
|
S5, iako će ti biti overkill za tu namjenu
|
Koji mobitel trenutno ima najbolju kameru? Sada ima LG G2 i do sada nisam nešto fotkao mobitelom jer sam imao DSLR, ali prodao sam fotić i skužio da G2 i nije neka sreća što se tiče kamere.
Sporo fokusira, noćne fotke su kriminal...Ne očekujem DSLR kvalitetu, al nekako mi se čini da su fotke u prosjeku lošije nego na ostalim mobitelima tipa iphone, samsung... Žena ima G2 mini i to je još gore?! |
Citiraj:
|
Preporuka za S6. Brutalna kamera.
|
Zahvaljujem na brzim odgovorima. :)
|
Pogledaj si i L950
|
Da, Lumia 950 ima stvarno bolesnu kameru, al WP10 je po meni za sad jos uvijek u banani
|
BB Priv bi trebao imati jebenu kameru, ima li to netko tu već?
|
Citiraj:
Relevatno sudit ne mozes na osnovu testnih verzija koje su jednake za sve modele. Mozes tek onda kad za svoj konkretni model dobijes update finalnog FW-a i WP10... |
@brodjo
Čovjek je tražio mob sa dobrom kamerom. Nije naveo ni OS ni cjenovni rang. Ali se slažem s tobom da WP treba još malo sazriti da bi postao ozbiljan OS. |
Ja bih pogledao iPhone 6s, pa i Nexus 6P prije galaxya S6.
|
jeli s5 u super stanju za 1400kn dobra kupnja? Sa hajera w810 kojeg vec imam 2 god...cini mi se da je. boljih novih kineza u tom cjenovnom rangu nema...
|
Po meni je to odlična kupnja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jep, kupio tako ženi pred koji dan, stanje ko nov, garancije godinu i kusur, za te pare, čudinjo all rounder.
|
Citiraj:
|
pozz ekipa. trebam neki jeftiniji smartfon za roditelje. (njima prvi smartfon). pozeljno da ne bude cigletina, znaci nesto do 4 inca, 4.3 inca MAX, pozeljno da ima opciju pojednostavljenog menija sa vecim slovima. sad dal neki brand name ili kinez, manje bitno, bitno da je bang for buck, i da ce radit bez kasljucanja, da me ne zovu starci svako tolko, e zblokirao se, ili , ne radi mi ovo, sta sad?
tnx :) |
Znam da ovo bas i niheuobicajeno pitamje na ovoj temi, ali trebam old skul mob za punca : D
Ne da se na smartphone natjerati, treba mi neki dumb phone za njega, cisto da ima malo veci ekran i tipke. Da se mogu povecat slova i sl. Nisam bas dugo kupovao takve pa ne znam jel uopce ima kaj takvog da valja. |
Jel ima netko preporuka za neki android do 1000 kn, da se za tu lovu moze kupit novi sa garancijom i da je veličina ekrana 4,5"?
Hvala |
Imaš LG Spirit u simpi:
https://www.simpa.hr/mobitel/lg-spir...4-32-1-1-0-0-0 Iako ekran nije 4.5 nego 4.7, pa ako nije presudno... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:07. |