![]() |
Za 640 i 535 ? Mislim jucer se pricalo kako ce to izac a danas skoro nist ..
|
|
Over the air update
starting end December 2015 . Tu je na forumu receno da ce bit od danas pa reko nema nikakvih iskustava jos.. edit: Sad provjerio na 535 DS i nema nista :( |
Ima tko 950 DS , koliko traje baterija, koliki sot dobivate ?
|
Citiraj:
|
javio mi mob da je update spreman...a nisam na wifi sad...čim dođem doma odma stavljam
...640 dual sim |
Gdje si kupio 640? Meni moja još ništa ne daje. DS iz edigitala
EDIT: Jesi na Insider 10ci ili na WP8.1 |
Citiraj:
|
|
Da li m-zaba dobro radi na WP?
Pitam, jer bi se cura prebacila...sad ima PBZ :kafa: |
Radi dobro.
|
Jel ima tko na W10 insider da ima problem kao ja? U Trgovina ap mi se pod Moja biblioteka prikazuju samo aplikacije koje sam instalirao od kada imam W10. Sve ono od prije na WP8.1 sto sam imao, ne postoji. Ne prikazuje mi ih tamo. Lumia 640
|
Ja s najboljom voljom tražim probleme na 830 i W10, ali neće :)
Sve aplikacije vidim, sad čak i datum piše. Prva je bila instalirana 28.10.2012. Wow, 3 godine na WP. |
To je tebi tako jer ti je gorila ustvari kapuciner :)
|
Sluzbeni WP 8.1 to 10 Device Upgrade Eligibility List:
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrijeme će pokazati. Hardverskih ograničenja nema, afaik. |
BLU će također nadograditi svoja 4 modela.
|
Citiraj:
|
Ima netko info, imam Lumiu 640, preko insidera sam ranije stavio .29 update. Zatim sam izbrisao aplikaciju. Jutros se probudim, mob se bio restartao, traži me PIN. Inače nisam na wifiju, noćas bio i postavljeno da mi instalira automatski ažuriranja. I sad odem u info, vidim .36 zadnji update. Onda je službeni, ako nisam prijavljen u insider, a nisam?
Mob je kupljen u Edigitalu. |
Citiraj:
Sluzbeni W10M rollout, zajedno sa novim FW-om, krece kroz 2 tj (navodno). |
Jesam li jedini kojemu na L930 (10586.36) opet štekaju sve moguće notifikacije?
MS-ovo inzistiranje na vlastitim push serverima stvarno nema smisla. Viber radi ko govno, Telegram također, Outlook mi svako malo izbacuje "your account settings are out of date", gmail šteka u njemu... Ono što najviše ide na živce je što ne briše u notifikacijama stvari koje si već pročitao nego moraš ih ručno brisati. Mjesec dana do izlaska nazovi RTM-a ovo radi ko totalno sranje. |
Meni na 930 radi sve ok. Notifikacije ne kasne, brišu se.
Nemam problema ni s mailovima. |
Jel na Win10 buildu ili na 8.1?
Jer ovo je neupotrebljivo, a napravim factory reset nakon nadogradnje builda. |
Citiraj:
Da sada kupujem mobitel, gotovo sam siguran da nebih kupio wp. Nadam se da će srediti OS da radi kako spada do ljeta kada vjerovatno budem mijenjao mob. Što je žalosno jer sam imao preko 6 windows mobitela i uglavnom sam bio zadovoljan sa iskustvom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
baterija također ok drži. |
Citiraj:
Druga stvar je UI/UX idiotizmi nastali pokusavanjem priblizvanja androidu i generalnim ne koristenjem mozga. |
Problemi koje ti imas na 930 nisu isti problemima na 950. Uoci da 950 mobiteli dobijaju i novi firmware uz novi OS ugrade, a ti mozes samo isprobavat neprilagodjen OS tvom modelu i dalje neosnovano gundjat. Jer mnogi s istim mobitelom na istoj probnoj verziji OS-a uopce nemaju probleme koje tebe pogadjaju...
|
Ovaj Microsoft je nevjerojatan... Cortana je dostupna na Cyanogenmodu ili će uskoro biti... IzvorWinCentral
EDIT: Samim time će i Microsoft devices postati višak, jer će imati bolje services na drugim platformama. Pa će ostati na još mizernijih 1%. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |