![]() |
Jovetić za 1:0 M.Citya protiv Liverpoola. :) Recimo da je Lovren zajebo. :D
|
Recimo i da je Moreno mogao bolje reagirati, Lovren je izbijao loptu :D
|
Mogao je, a mogao je Lovren i bolje izbiti. :p
A treći gol? :D Ni tu nije kriv? :p |
Di Maria je sletio....
Medvjediću, još ne vjeruješ da će potpisati za United? :roller: Milton Keynes-Manchester United 21:00 :) |
Citiraj:
Vidi se da su neuigrani i uz to Lovren nije prošao pripreme s momčadi. Protiv slabijih klubova to mogu izvuć, protiv jačih ne ide. Što se direktnih okršaja tiče, Lovren je izvrsno Džeku čuvao, ali cijeli obrambeni red Liverpoola je plivao što se postavljana u prostoru tiče. Kad se malo uigraju siguran sam da će obrana funkcionirati bolje nego prošle godine, jedino ne znam akk će Suareza nadoknaditi. Ako se po jutru dan poznaje, City i Chelsea će se potuć za naslov :D |
Po jutru je i Tottenham dobar. :p
|
Citiraj:
|
Arsenal je ovu sezonu čudan. :D Inače dobro otvore, a finiš useru. :D
|
Citiraj:
Bilo bi vrijeme... |
Ili su samo "okrenuli raspored". :D
|
Ako se po jutru dan poznaje onda se ove godine bore za Kup UEFA, a ne naslov :D
|
Di Maria igra u nedjelju protiv Burnleya:)
A ono jučer, Lovren.. ahahahaha, :D ja sam još kad je bio u Lyonu rekao, "ako hoćeš shebat momčad, uvali im Lovrena". To je kao trojanski konj na sterodima. |
Citiraj:
Ja sam rekao da je Dottore smiješan sa tim postanjem "vijesti" (*tračeva*). Da je došla barem polovica igrača iz sveg toga što je on postao, sad bi CM u Junajtedu bio Alcantara, a ne Cleverly :roller: Citiraj:
Točno se vidilo onda kad su Lovren i Moreno išli da ulove Shittyeve igrače u offsideu, a Škrtel i Johnson stoje na mjestu k'o debili |
Lovren je jučer u par situacija bio katastrofalno postavljen, ko da uopće ne prati igru, posebice kod prvog gola. Da je bio na pravom mjestu, odnio bi loptu čišće i kvalitetnije.
Al s druge strane, obranu ne čini samo stoperski par, pa treba uvidjet i da defanzivno veznjaci nisu odradili svoj posao kako treba, te tako otežali stoperima. Al bit će to dobro kad se uigraju. |
Mehdi Benatia u Bayernu
|
Dobra kupnja Bayerna, a ne znam kaj će di maria u M.Unitedu. Niti igraju kakav europski kup, a niti ne izgledaju najbolje.
|
Citiraj:
Neuigranost prije svega, slažem se. Sjest će to na svoje mjesto, i bit bolje, ali teško da će Pool konkurirat za naslov. Nije mi se dalo u detalje gore pisat, ali tak jasno da je za loše postavljanje obrambenog reda velikim dijelom kriv srednji red koji praktički nije igrao obranu. A pljujte po Lovrenu kolko oćete, lik je najbolji obrambeni igrač kojeg imamo. Točka :D Striktna pokrivanja je odradio super, za onaj odbijanac glavom nije kriv što Moreno čeka da se lopta do njega dokotrlja umjesto da krene na nju, a bome je i kod zadnjeg gola obrana ostala na brisanom prostoru. Zaboravljate opet da nije prošao pripreme s momčadi... |
Mančester ide utabanim stazama :D
3:0 :D:D:D Fertik, 4:0 - sasvim dosta :D |
Citiraj:
Citiraj:
Veće su šanse da ja imam threesome sa Kate Upton i Mirandom Kerr nego da oni osvoje titulu pored ovakvog čelskog i tittya :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ok To je capital one cup ali OPET! :D |
Citiraj:
|
Za pozdrav novom igraču su izgubili 4:0 od kluba iz League One. :D
Postava: Manchester United 01 de Gea 36 Vermijl 41 James Booked 28 Anderson 06 Evans 38 Keane 37 Janko (Pereira - 45' ) 26 Kagawa (Januzaj - 20' ) 14 Hernández 19 Welbeck 22 Powell (Wilson - 57' ) Substitutes 11 Januzaj 29 Zaha 33 McNair 39 Thorpe 40 Amos 44 Pereira 49 Wilson OVO NIJE TAKO LOŠA POSTAVA! :) |
Citiraj:
Oni koji igraju nogomet znaju kako je to. A i ruku na srce, bili navijač Reala ili ne, voljeli Ronalda ili ne, dobije batina kao vol. Kao i Messi te ostali vrhunski igrači. Treba vratiti ako se može i pritom izbjeći karton. Eto, vidim da volite otočki nogomet, pa pitajte jednog Škota ili Irca kako nećeš nekome vratiti, naravno da budeš i to je sportski i uredu. |
Citiraj:
Citiraj:
Edit: Maribor usao u LP. Aalborg potopljen na Cipru :D |
Citiraj:
Njega plaćaju smiješno puno da, među ostalim ne radi takve gluposti. I ne, ne treba vratiti. Igraj igru i pusti kretena da igra svoju. Na kraju pokušavaš vratiti i još si napraviš veći problem. |
Ja nemrem vjerovat da je ovaj našao izgovor zašto je Ronaldo opičio suparničkog igrača po faci.
Još malo pa će doć sa izgovorom zašto Suarez grize ljude po terenu. Ronaldo je egomanijak i đubre, a ono je jednostavno bio jedan cheap shot za kojeg se očito nadao da nitko neće vidjet, ali je na njegovu žalost sve ostalo zabilježeno, opravdanja za to NEMA |
Citiraj:
Di Maria - won Champions League and retired from European football. :D :D :lol2: |
Jel vi to stvarno komentirate Carling Cup rezultate?
|
Da, s obizirom koja je postava igrala. :D Da su dobili već bi ti napisao da je to siguran pokazatelj i zagrijavanje za PL! :D :D
|
Citiraj:
Došao u najveći engleski klub. Subota 13.45h Burnley-United, 2 ko neboder, uništit će ga. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |