PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2014/2015 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261025)

Hamm 25.08.2014. 21:42

Jovetić za 1:0 M.Citya protiv Liverpoola. :) Recimo da je Lovren zajebo. :D

Roberto 25.08.2014. 22:04

Recimo i da je Moreno mogao bolje reagirati, Lovren je izbijao loptu :D

Hamm 26.08.2014. 06:16

Mogao je, a mogao je Lovren i bolje izbiti. :p

A treći gol? :D Ni tu nije kriv? :p

ExtremePower 26.08.2014. 08:15

Di Maria je sletio....
Medvjediću, još ne vjeruješ da će potpisati za United? :roller:
Milton Keynes-Manchester United 21:00 :)

Roberto 26.08.2014. 08:55

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2649879)
Mogao je, a mogao je Lovren i bolje izbiti. :p

A treći gol? :D Ni tu nije kriv? :p

Ma krivi su i on i Moreno za sva tri gola u globalu, ali da nema grešaka obrane rijetko bi golove u nogometu gledali :P

Vidi se da su neuigrani i uz to Lovren nije prošao pripreme s momčadi. Protiv slabijih klubova to mogu izvuć, protiv jačih ne ide.
Što se direktnih okršaja tiče, Lovren je izvrsno Džeku čuvao, ali cijeli obrambeni red Liverpoola je plivao što se postavljana u prostoru tiče.
Kad se malo uigraju siguran sam da će obrana funkcionirati bolje nego prošle godine, jedino ne znam akk će Suareza nadoknaditi.

Ako se po jutru dan poznaje, City i Chelsea će se potuć za naslov :D

Hamm 26.08.2014. 08:58

Po jutru je i Tottenham dobar. :p

Roberto 26.08.2014. 09:04

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2649897)
Po jutru je i Tottenham dobar. :p

Njima uglavnom do podneva padne tlak i treba im šećera u vodi razmutit :D :D :D

Hamm 26.08.2014. 11:13

Arsenal je ovu sezonu čudan. :D Inače dobro otvore, a finiš useru. :D

1v@n 26.08.2014. 12:50

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2649967)
Arsenal je ovu sezonu čudan. :D Inače dobro otvore, a finiš useru. :D

Znak da idu po titulu :D
Bilo bi vrijeme...

Hamm 26.08.2014. 14:03

Ili su samo "okrenuli raspored". :D

cccp 26.08.2014. 15:48

Ako se po jutru dan poznaje onda se ove godine bore za Kup UEFA, a ne naslov :D

ivan77 26.08.2014. 15:52

Di Maria igra u nedjelju protiv Burnleya:)
A ono jučer, Lovren.. ahahahaha, :D ja sam još kad je bio u
Lyonu rekao, "ako hoćeš shebat momčad, uvali im Lovrena".
To je kao trojanski konj na sterodima.

panda505 26.08.2014. 15:53

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2649885)
Di Maria je sletio....
Medvjediću, još ne vjeruješ da će potpisati za United? :roller:
Milton Keynes-Manchester United 21:00 :)

Ja nisam nikad rekao da ne vjerujem da će potpisati za United ;)
Ja sam rekao da je Dottore smiješan sa tim postanjem "vijesti" (*tračeva*).
Da je došla barem polovica igrača iz sveg toga što je on postao, sad bi CM u Junajtedu bio Alcantara, a ne Cleverly :roller:

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2649896)
Ma krivi su i on i Moreno za sva tri gola u globalu, ali da nema grešaka obrane rijetko bi golove u nogometu gledali :P

Ma nemre se tu na njih krivica svaljivat. Sve je to do neuigranosti.
Točno se vidilo onda kad su Lovren i Moreno išli da ulove Shittyeve igrače u offsideu, a Škrtel i Johnson stoje na mjestu k'o debili

Shifo 26.08.2014. 16:17

Lovren je jučer u par situacija bio katastrofalno postavljen, ko da uopće ne prati igru, posebice kod prvog gola. Da je bio na pravom mjestu, odnio bi loptu čišće i kvalitetnije.

Al s druge strane, obranu ne čini samo stoperski par, pa treba uvidjet i da defanzivno veznjaci nisu odradili svoj posao kako treba, te tako otežali stoperima. Al bit će to dobro kad se uigraju.

panda505 26.08.2014. 19:16

Mehdi Benatia u Bayernu

Hamm 26.08.2014. 19:27

Dobra kupnja Bayerna, a ne znam kaj će di maria u M.Unitedu. Niti igraju kakav europski kup, a niti ne izgledaju najbolje.

Roberto 26.08.2014. 21:41

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2650218)
Ma nemre se tu na njih krivica svaljivat. Sve je to do neuigranosti.
Točno se vidilo onda kad su Lovren i Moreno išli da ulove Shittyeve igrače u offsideu, a Škrtel i Johnson stoje na mjestu k'o debili

Neuigranost prije svega, slažem se. Sjest će to na svoje mjesto, i bit bolje, ali teško da će Pool konkurirat za naslov.

Nije mi se dalo u detalje gore pisat, ali tak jasno da je za loše postavljanje obrambenog reda velikim dijelom kriv srednji red koji praktički nije igrao obranu.

A pljujte po Lovrenu kolko oćete, lik je najbolji obrambeni igrač kojeg imamo. Točka :D

Striktna pokrivanja je odradio super, za onaj odbijanac glavom nije kriv što Moreno čeka da se lopta do njega dokotrlja umjesto da krene na nju, a bome je i kod zadnjeg gola obrana ostala na brisanom prostoru. Zaboravljate opet da nije prošao pripreme s momčadi...

ShanTech 26.08.2014. 22:26

Mančester ide utabanim stazama :D

3:0 :D:D:D

Fertik, 4:0 - sasvim dosta :D

panda505 26.08.2014. 22:32

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2650426)
Neuigranost prije svega, slažem se.

Naravno da nije ni Lovren najbolji na svijetu, ali da je prošao pripreme sa ostatkom ekipe i da su uigrali offside trap, mislim da bi to puno bolje izgledalo...

Citiraj:

Sjest će to na svoje mjesto, i bit bolje, ali teško da će Pool konkurirat za naslov.

To nitko nije niti tvrdio :D
Veće su šanse da ja imam threesome sa Kate Upton i Mirandom Kerr nego da oni osvoje titulu pored ovakvog čelskog i tittya :D

Citiraj:

Zaboravljate opet da nije prošao pripreme s momčadi...

Trebat će cijeloj ekipi da se uigra bar 6 mjeseci. Onda će biti sigurno u borbi za 4. mjesto sa Arsenalom.

Hamm 26.08.2014. 22:38

Citiraj:

Autor ShanTech (Post 2650464)
Mančester ide utabanim stazama :D

3:0 :D:D:D

:roller::roller::roller:

Ok To je capital one cup ali OPET! :D

spawn 26.08.2014. 22:56

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2650343)
Dobra kupnja Bayerna, a ne znam kaj će di maria u M.Unitedu. Niti igraju kakav europski kup, a niti ne izgledaju najbolje.

Sansa da se uigra cijela ekipa ove godine kako treba za sljedecu i da se bace na klupu igraci kao Young koji vise ne znaju igrat. Da se bar izbore za LP.

Hamm 26.08.2014. 22:58

Za pozdrav novom igraču su izgubili 4:0 od kluba iz League One. :D

Postava:

Manchester United
01 de Gea
36 Vermijl
41 James Booked
28 Anderson
06 Evans
38 Keane
37 Janko (Pereira - 45' )
26 Kagawa (Januzaj - 20' )
14 Hernández
19 Welbeck
22 Powell (Wilson - 57' )

Substitutes
11 Januzaj
29 Zaha
33 McNair
39 Thorpe
40 Amos
44 Pereira
49 Wilson

OVO NIJE TAKO LOŠA POSTAVA! :)

burmuz 26.08.2014. 23:36

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2649525)
Jel ti to ozbiljno opravdavaš Ronalda nakon ovakva 2 udarca u glavu?

Pa da je Barcelona na mjestu Atletica ovdje, Ronaldo bi uz crveni imao i suspenziju do pola sezone. Ovo je u kategoriji Suarezovih ugriza.
Ronaldo se očito previše druži s Pepeom u zadnje vrijeme :)

Probaj, kada igraš nogomet s ekipom, da te netko cijelo vrijeme "na sitno" udara, povlači za dres, uvaljuje ti lakat u rebra u duelima i sl. Probaj to stoički trpiti svih 90 minuta.
Oni koji igraju nogomet znaju kako je to.
A i ruku na srce, bili navijač Reala ili ne, voljeli Ronalda ili ne, dobije batina kao vol. Kao i Messi te ostali vrhunski igrači.
Treba vratiti ako se može i pritom izbjeći karton. Eto, vidim da volite otočki nogomet, pa pitajte jednog Škota ili Irca kako nećeš nekome vratiti, naravno da budeš i to je sportski i uredu.

Roberto 26.08.2014. 23:39

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2650470)
Naravno da nije ni Lovren najbolji na svijetu, ali da je prošao pripreme sa ostatkom ekipe i da su uigrali offside trap, mislim da bi to puno bolje izgledalo...

Apsolutno

Citiraj:

To nitko nije niti tvrdio :D
Veće su šanse da ja imam threesome sa Kate Upton i Mirandom Kerr nego da oni osvoje titulu pored ovakvog čelskog i tittya :D
Pa to i ja velim. Ne da bus se dobro provel s curama, vec da se budu celski i titty pofajtali za naslov :D

Edit: Maribor usao u LP. Aalborg potopljen na Cipru :D

1v@n 26.08.2014. 23:51

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2650515)
Probaj, kada igraš nogomet s ekipom, da te netko cijelo vrijeme "na sitno" udara, povlači za dres, uvaljuje ti lakat u rebra u duelima i sl. Probaj to stoički trpiti svih 90 minuta.
Oni koji igraju nogomet znaju kako je to.
A i ruku na srce, bili navijač Reala ili ne, voljeli Ronalda ili ne, dobije batina kao vol. Kao i Messi te ostali vrhunski igrači.
Treba vratiti ako se može i pritom izbjeći karton. Eto, vidim da volite otočki nogomet, pa pitajte jednog Škota ili Irca kako nećeš nekome vratiti, naravno da budeš i to je sportski i uredu.

Igram nogomet s ekipom, a kad se takve stvari događaju, promijenim poziciju da me čuva netko drugi ili jednostavno trpim. Što ću, takav sam. Ne dopuštam si da puknem, kako god drugi igrali. Ako već ne mogu dalje, ima zamjena. Izađem i pustim drugog da igra. Na kraju dana, boli me noga, bole me rebra, ali nemam ništa slomljeno ni nečije roditelje na vratima :D

Njega plaćaju smiješno puno da, među ostalim ne radi takve gluposti. I ne, ne treba vratiti. Igraj igru i pusti kretena da igra svoju. Na kraju pokušavaš vratiti i još si napraviš veći problem.

panda505 27.08.2014. 00:35

Ja nemrem vjerovat da je ovaj našao izgovor zašto je Ronaldo opičio suparničkog igrača po faci.
Još malo pa će doć sa izgovorom zašto Suarez grize ljude po terenu.
Ronaldo je egomanijak i đubre, a ono je jednostavno bio jedan cheap shot za kojeg se očito nadao da nitko neće vidjet, ali je na njegovu žalost sve ostalo zabilježeno, opravdanja za to NEMA

Lihto 27.08.2014. 00:47

Citiraj:

a ne znam kaj će di maria u M.Unitedu. Niti igraju kakav europski kup, a niti ne izgledaju najbolje.

Lahm - won world cup & retired from international football.

Di Maria - won Champions League and retired from European football.

:D :D :lol2:

ivan77 27.08.2014. 06:54

Jel vi to stvarno komentirate Carling Cup rezultate?

Hamm 27.08.2014. 07:21

Da, s obizirom koja je postava igrala. :D Da su dobili već bi ti napisao da je to siguran pokazatelj i zagrijavanje za PL! :D :D

ExtremePower 27.08.2014. 08:19

Citiraj:

ne znam kaj će di maria u M.Unitedu. Niti igraju kakav europski kup, a niti ne izgledaju najbolje.

Je, bilo bi najbolje da je otišao u Chelsea...:roller:
Došao u najveći engleski klub.
Subota 13.45h Burnley-United, 2 ko neboder, uništit će ga. :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26.