![]() |
|
Otkud pohapsiše te poštene katolike koji krvare na braniku hrvatstva :nono:
Citiraj:
|
Maminjo fakat dobru robu troši.
|
Gledao sam Otvoreno... Koji lik:D
Ma nemogu mu nista. Di bi onaj iz favela bio, da nije bilo Mamića? U Arsenalu sigurno nebi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zdravko je i u sudskom sporu sa eduardom pokazao kako je čist. Not |
Kladim se da u Hrvatskoj ima barem 50 nogometaša koji bi, da imaju priliku igrati u naših top 3 kluba bili prodani vani. Ali, nema ih tko progurati.
Nitko Eduarda nije silio da potpiše ugovor. Isti je takav kakav je, ne kažem da nije lihvarski. Ali isto su i s francima lihvarski ugovori, no ljudima su se kupovali stanovi i automobili. Ajde, nađi nekog da ti da 100 000 eura kredita. Jedini tko će ti dati, a i to je pitanje, je onaj koji će ti lomiti noge i paliti auto za kojih par mjeseci. Da ne idem offtopic, radi se hajka jer se nekog "ne voli" možda i s razlogom. Ali ste čuli Brlekovića, svatko ima pravo na obranu, a meni ovo više liči na hajku. |
Jedno pitanje : Da Vama dođe policija u kuću na pretres, da li bi isti čas sjeli u auto i dopičili čim prije doma ili bi napravili ko ovaj lik. Sad bi bilo dobro otvoriti kladionicu hoće li se u nedjelju pojaviti ili ne u Zagrebu. Ja bi prije rekal da se bud e javil iz Bosne.
|
Ostao bi tamo di i jesam, ako ce naci nesto, naci ce to bio ja doma ili u Zanzibaru. A kako ce on doci do Bosne molim te lijepo?
|
Preko mađarske i srbije :)
|
Avijonom, pa neće dizat migove dvajstjedinice radi njih :D
|
|
Al ovaj vrbanović - baš djeluje kao onaj tipični zalizani mafijaški consiljeri
|
Citiraj:
|
Maminjo upravo uživo na Bujici u toplicama (Z1 tv).
Jednostavno neprocjenjivo... :D:D |
Citiraj:
|
Bit će zanimljivo pratit što će se događat s dinamom ovu sezonu s obzirom da je doslovno obezglavljen... :)
Sad kad im porezna blokira račun bit će veselo... Još se ja čudim zašto je mamić platio 4 milje za igrača koji je odigrao 1 seniorsku sezonu...sad mi je sve jasno :D |
Citiraj:
Bolesna braća se terete da su sebi protupravno priskrbili 90 milijuna, pritom oštetili dinamo za 118 milijuna i proračun za 12 milijuna. :) ...meanwhile...počelo privodit i suce i delegate..HNS očekivano bez komentara... ....naravno, po ustaljenom i dobro prokušanom HR receptu, uskoro će početi prati ruke od okrivljene ekipe oni koji su ih do jučer bezuvjetno podržavali.... |
Ma važno da Dinamo igra ove godine u EL/LP.
Ipak su solidan izvor prihoda sa svojim blamažama već 4 godine. |
"Puni smo ko brod" :D
|
U petak počinje nova sezona HNL-a.
Ako bude lijepo vrijeme, skoknut ću do Zaprešića da pogledam prvu tekmu nove sezone Inker-Rijeka u 20:00h. :) |
Ima li kakvih novosti hoce li roditelji s djecom moci u nedjelju na Maksimir? 😄
|
Citiraj:
|
Uopće ne znam kako ide kod HNL-a a baš bi mogao pogledat tekmu jel ima danas kakvog streama ili samo MAXtv?
|
Večeras konačno TEKMA :) U smislu navijača,punog stadiona...
|
I onda ce po klasici nogomet zakazat :D
|
Neki stream?
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |