PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2012 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=226025)

aski 10.07.2012. 21:00

A vjerojatno je to u pitanju... On je za mene jedna obicna konjina koji bi tukao kao neki Novaka :D A u to sam se uvjerio u zadnje dvije-tri godine jer samo zna pljuvati po drugima kad mu ne ide. Lik voli paru i trazi puno, ima jebeno znanje, ali nije nikakav poseban lik pa taman da se zove Murray Walker!

Citirat cu jednog frenda:

Citiraj:

Pogledao sam par postova u tom dijelu njegove stranice i to je stvarno dno dna. Uzdizanje samog sebe kao F1 Boga u Hrvata i ruganje dojučerašnjim kolegama isključivo zbog vlastitog neuspjeha. Nitko ne dovodi u pitanje njegovo poznavanje F1, ali lik je totalni ekscentrik, pomalo narcisoidan i užasno naporan. Kao komentator je loš jer samo bifla podatke, ima monotono dosadan glas i to je užas. Blaž i Neven su stvarno najbolja kombinacija, iako vjerojatno ne znaju koliko godina ima i čime se bavi supruga Sauberovog mehaničara zaduženog za promjenu prednje desne gume.

Ruga se Sepi, iako sam još više frflja ,a onom njegovom poznatom Rrrr odnosno ljljljljlj da ne govorimo.

Dno dna.

Flood 10.07.2012. 21:37

Citiraj:

Autor kian (Post 2197413)
Tko zna što će biti od F1 u Hrvata.

U narednim mjesecima očekujem još veću količinu reklama,dok će za prijenos utrke biti potreban durbin proizvoljnog dizajna,za uvećavanje prozorčića jelte :D

PVC i lož ulje :D

draksa 10.07.2012. 21:40

Mislim da je sad u Silverstonu bilo cca 8-9 blokova reklama, znaci 2 kruga svaki blok i dodje se na 16-18 krugova. Na utrci od 52 kruga to je 1/3, pogotovo ako se od tih 9 blokova 7 iskoristi u 2. pol utrke. Da nisam tolko ljen digo bi se sa kauca i otiso gledat sky :S

Nacki 11.07.2012. 17:36

Ja ne zamjeram Balzu na odabiru kada ce pustit reklame, vise zamjeram ovima sta su mu natrpali 8 blokova reklama od po 2.5 - 3 minute.
Sad me lovi nostalgija za prijenosom na drzavnoj televiziji, par blokova reklama od pol minute. Jedino sto tamo nikada ne bi pustali Kanadu 6 sati niti bi pratili kvalifikacije u Silverstonu u cjelosti.

Baja 001 11.07.2012. 19:22

Citiraj:

Autor draksa (Post 2198457)
Mislim da je sad u Silverstonu bilo cca 8-9 blokova reklama, znaci 2 kruga svaki blok i dodje se na 16-18 krugova. Na utrci od 52 kruga to je 1/3, pogotovo ako se od tih 9 blokova 7 iskoristi u 2. pol utrke. Da nisam tolko ljen digo bi se sa kauca i otiso gledat sky :S

Ma ko ima net stvarno je grijeh ne gledat na BBCu, vrhunski komentatori, jvaljanje uživo s staze, nema reklama.

kian 11.07.2012. 20:27

Citiraj:

Autor Nacki (Post 2198265)
zanimljivo
jel itko zna koje tocno firme su u blokadi ili je to samo Mladenova patka?

Nije Mladen to izjavio nego netko drugi, a za firme tko zna vrijeme će pokazati. :D

Nick7 11.07.2012. 20:41

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2199124)
Ma ko ima net stvarno je grijeh ne gledat na BBCu, vrhunski komentatori, jvaljanje uživo s staze, nema reklama.

Hmm.. OK, kako net pomaze? :)

Nacki 11.07.2012. 20:42

Citiraj:

Autor kian (Post 2199143)
Nije Mladen to izjavio nego netko drugi, a za firme tko zna vrijeme će pokazati. :D

Na Mladenovom je sajtu, a samo se tamo pojavilo, pa sad izvedimo konkluziju

Baja 001 12.07.2012. 10:04

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 2199150)
Hmm.. OK, kako net pomaze? :)

+

:kafa:

Rino 15.07.2012. 12:37

Citiraj:

Autor aski (Post 2198422)
Citirat cu jednog frenda:

Citiraj:

Nitko ne dovodi u pitanje njegovo poznavanje F1, ali lik je totalni ekscentrik, pomalo narcisoidan i užasno naporan. Kao komentator je loš jer samo bifla podatke, ima monotono dosadan glas i to je užas. Blaž i Neven su stvarno najbolja kombinacija, iako vjerojatno ne znaju koliko godina ima i čime se bavi supruga Sauberovog mehaničara zaduženog za promjenu prednje desne gume.
Nije napad na tebe, ali koji je k... tvom frendu!
Organski ne podnosim Nevena i njegovo: "Ispričavam se" :puke:
Prasičko opet samo govori o onom što i sam trenutno vidim i u njegovom svijetu svi su stalno u nekim jebenim problemima!

Jergović je barem pokušavao ljudima objasniti što je to ustvari DDD, EBD, off-throttle blowing itd. dok ova dvojica dobro da znaju značenje kratice KERS, a siguran sam da ne znaju kako ustvari funkcionira difuzor!

kian 15.07.2012. 21:01

Vidim da je još aktualan.

Malo o Formula One Managementu

I za utvrđivanje gradiva trakavica zvana USF1 story

Naravno tko ga ne podnosi neka ne čita :chears:

aski 15.07.2012. 22:14

Necu citati jer je naporan, ali se mogu kladiti da je negdje spomenuo (kao x puta prije) da je sam otisao jer eto Englezi nakon nekog vremena imaju obicaj naci novi posao... :D

@Rino, C/P sam citavi post. Nije da ja bas obozavam ovu dvojicu, ali su bolji od prof.dr.sc. Jergovića i pijanog Dijakovića. Cvijanović se trudi, ali ne ide :(

Oni se ne mogu usporedjivati sa komentatorima na BBC-u i Skyu. David Coulthard je bio do kraja 2008. vozac, a Brundle je bio aktivan do 1996., a cesto zna testirati novije bolide. Zadnji koji je vozio je bio Ferrari F10. Oni sve zbog toga bolje znaju i razumiju od ovih koji su "samo" komentatori.

Inace, ako si bolje upucen u proslost F1, onda znas da je Brundle neko vrijeme u Benettonu bio Schumacherova kanta za napucavanje koji nije mogao ni primirisati onome sto je Schumacher radio u istom bolidu :D Pa cesto baca hejterske komentare za vrijeme utrke, sto je neprofesionalno i onda se cudi kad ga MSC na gridu prije utrke odjebe za intervju... :D

Sad sam malo otisao u sirinu, ali cesto se tu povlaci paralela sa komentatorima BBC-a i Skysportsa.

M.U.P. 16.07.2012. 15:00

nije bas istina, brundle je nacesce vrlo respektan prema msu i najcesce ga hvali.. hvali ga puno vise nego ostali komentatori.. iako jasno da ima odredjene komplekse, al tko nema.. ima i dc pa ga i on takodjer najcesce hvali i dize..

prosla su vremena kada se bacalo kamenje na msa, on je sad tu kao ikona, malo i kao maskota i nema razloga vise za konstantim povlacenjem..

sto se tice komentatora, sve ste rekli, ja bi samo dao i moj glas za bbc!

steta sto ne prenose vise sve utrke.. sky je super, al mi je losa ekipa (osim sto su im babe dobre :) .. al bbc je nezamjenjiv..

Blue_Fatal1ty 16.07.2012. 22:55

Citiraj:

Autor M.U.P. (Post 2201624)
osim sto su im babe dobre :)

e he heeeee.. :D

al je problem šta koentatora onda ne čujem dok njih prikažu!

Dr. Faustus 18.07.2012. 14:01

Nürburgring u teškoćama

http://savethering.org/

http://autoklub.jutarnji.hr/nurburgr...anjem/1041816/

Burko 18.07.2012. 14:21

NHF, ali kakve ovo veze ima sa F1? ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........

Baja 001 18.07.2012. 18:51

Je li iko kupove stvari s F1 stora? Zapelo mi par stvarčica za oko (Pirelli narukvice, Carbon fiber narkrukvica, par majca i maketa :D). Uglavnom oće mi opalit carinu, npr ako uzmen stvari za 100€ u 1. turi, a narukvica je ~250€ (carbon) pa me zanima kako bi to ovi lešinari na granici gledali?

aski 18.07.2012. 21:40

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2202654)
Je li iko kupove stvari s F1 stora? Zapelo mi par stvarčica za oko (Pirelli narukvice, Carbon fiber narkrukvica, par majca i maketa :D). Uglavnom oće mi opalit carinu, npr ako uzmen stvari za 100€ u 1. turi, a narukvica je ~250€ (carbon) pa me zanima kako bi to ovi lešinari na granici gledali?

Narucio ja Senninu double S polo majicu. Majica DHL-om za 3-4 dana dosla iz Manchestera na carinu. Cijena je bila 29 funti + 11 funti za usluge DHL-a.

Ugl. to sam narucio 02. svibnja. Evo kako je izgledalo. Prvo sam poslao print screen transkacije s pay pala, ali kreten nije reagirao nego mi je za tri dana poslao mail da mu pošaljem dokaz o plaćanju.
Na kraju sam ih nazvao i rekao da odjebu i da necu uzeti posiljku, a odgovorise mi da nema probema i da u gubitku mogu biti jedino za onih 40 funti.

Prosli tjedan su mi vraćene pare. :fiju:

begi 21.07.2012. 11:29

Gledam treći trening, nema kiše. Imam osjećaj da će PP osvojiti Vettel ili Hamilton.
Ipak pljusak na kraju, biti će interesantne kvalifikacije.

Flood 21.07.2012. 11:42

Citiraj:

Autor Burko (Post 2202563)
NHF, ali kakve ovo veze ima sa F1? ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........

Da se mozda prosle godine nije tamo vozila utrka??Pa mozda bi se trebala opet voziti 2013.??

Burko 21.07.2012. 13:29

Citiraj:

Autor Flood (Post 2203653)
Da se mozda prosle godine nije tamo vozila utrka??Pa mozda bi se trebala opet voziti 2013.??

Citiraj:

Autor Burko (Post 2202563)
ima vise smisla postati ovo u temu Automobila nego ovdje.........

staza kao staza ugosti svake druge godine formulu na jedan vikend, ostalih > 700 dana sluzi za testiranje i pederisanje vremena nekog brzog proizvodaca (ljubitelji top geara kuze sto hocu reci), te za "izletnike" koji voze svoje ljubimce tamo i bezbrizno ih gaze.

sorry, ali IMHO kako sam napisao, vise je vezano generalno za automobile nego za forumu. ali ok, priznajem da to jest jos uvijek aktualna staza na kojoj se vozi F1, ali opet ponavljam da je vijest "vaznija" u - Automobilima. samo toliko, nista vise niti manje.

Burko 21.07.2012. 15:19

kako su hamilton i schumacher na kraju ovako losi........ ccc.

nego, alonso i po kisi danas uvjerljivo jako jako jako brz. rezime, najbrzi, sto se na kraju i vidjelo jer je jos sam sebi skinuo preko 0.2 sekundi do tada najbrze vrijeme, iako se vidjelo iz helica da je na rubu kako vozi. ali jebiga, i alonso i ferrari idu, postavljena vremena pokazuju.

RB isto dobar, drugo i trece vrijeme, i iznanadenje nakon MSCa - hulkenberg i maldonado. pa tek onda mclaren, di resta, i sta se dogodilo sa kimijem....... steta, valjda najmanje ljud ne voli finca :).

a massa i rosberg skroz bozesacuvaj. smijurija kako alonso gazi ostatak, a massa ne moze do Q1, kako MSC i dalje pokazuje sta moze, a rosberg najgori u Q2, i jos ima kaznu....... obojica katastrofa, jer ocito da imaju bolide koji idu i koji mogu.

i sutra, a ne ocekujem pobjedu, nekako me vuce na trece mjesto. RB isto, najvjerovatnije webber jos iza, a hamilton ili cak schumacher neko od postolja. jedva cekam, jos 22 i pol sata, jos kad bi bilo malcice kise i sutra, :goood:.

C.J.B. 21.07.2012. 15:35

Lotus, Sauber i McLaren uzasni na mokrom, ali gledao sam sva 3 treninga i na suhom izgledaju stvarno mocno, sve 3 ekipe.
Rajko bio najbrzi na medium, Button i Hamilton, cak i Perez isto jako konkurentni.
Bit ce zanimljiva utrka, bez kise gotovo sigurno.
Grosjean 20., Rosberg 22. sutra. Veliki podbacaj..
Zao mi Kimija.. da je ostalo suho mozda bi bio na pp, ovako opet van velikih bodova izgleda..

Jelc 21.07.2012. 16:02

Matori je napravio dobar posao:)

Flood 21.07.2012. 16:17

Citiraj:

Autor Burko (Post 2203681)
ali opet ponavljam da je vijest "vaznija"

Pa to je legendarna F1 staza prije sveg ostalog sta navodis...:D

Nadam se dobroj utrci sutra:)

kian 22.07.2012. 10:12

Round 10: German GP - Inside F1: Qualifying | BBC Formula 1 2012 - izjave vozača

Tko koristi live timing, malo informativnija aplikacija.
F1LT

Citiraj:

F1LT is a Formula 1 live timing application written using Qt library for Windows and Linux systems. It is an alternative application to the java applet available on formula1.com site.
To use the application you only need an account on formula1.com site, which is used to login into the live timing server and obtain the data.

C.J.B. 22.07.2012. 12:12

Red Bull ce navodno startat iz bokseva zbog neke tehnicke nepravilnosti na bolidima.. nesto oko mappinga motora koliko sam shvatio..

kian 22.07.2012. 12:24

Opet nešto muljaju:

Red Bull's engine maps referred to German Grand Prix stewards by FIA

C.J.B. 22.07.2012. 13:03

Ipak bez sankcija.
Red Bullovo objasnjenje ih kao nije razuvjerilo, ali posto pravilo nije dovoljno jasno ruke su im vezane :)

Jelc 22.07.2012. 13:06

Citiraj:

Autor C.J.B. (Post 2203942)
Ipak bez sankcija.

Tak jasno, nisam ih ni očekivao:p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39.