![]() |
Da, nasao sam negdje da je bilo masovne tuce i normalno da su suci bili domacinski raspolozeni. Đabe im. :D
|
Bit ce repova iza ove tekme, G99 se zali na Greentreeja da je igrao a bio iskljucen. Uz to, cekat cemo moguce odluke strafensenata oko kazni za tucnjave i ostale incidente.
U svakom slucaju, ozljeda Ouzasa nije dobra vijest, kao ni GM-ovi nasih igraca. Nadam se da ovaj susret u Grazu i nastavak serije pobjeda nece biti obiljezen drugim stvarima. |
|
Jadan G99-zalba odbijena :lol2:
|
I dosao je dan prve utakmice Arena Ice Fevera 2012, Medvescak ce omjeriti snage sa momcadi Olimpije. Naravno, ocekujem pobjedu, dobru igru i ugodnu atmosferu, bez obzira sto je zagrebacka sportska arena mjesto odigravanja, a ne DS.
Idemo medvjedi, ZIG ZAG! |
Prijenos, stream ???
|
|
|
Niš ne radi nažalost :(
|
|
uključujući i taj...
|
Pa nisu normalni. Gube 4:1 od slovenaca. :(
|
A dogodi se, bez kapetana se danas igralo, reprezentativna pauza je malo decke opustila, pak nije htio u gol i nema veze. Bit ce bolje u petak!
|
Koji je koeficijent bio na kladari za Olimpiju? :D
Zanimljivo je da su prva 3 kluba na tablici danas izgubili, mogli smo pobjedom na 1. mjesto doc. Jos je KAC izgubio doma od Znojma i prekosutra dolaze nama. |
Da, sutra dolazi KAC, rivalstvo necu spominjati, vecinom se sve zna. Samo da napomenem da je KAC prilicno oslabljen, nedostaje im prilicno igraca. Naravno nadam se pobjedi i dobroj igri, boljoj popunjenosti i atmosferi u areni.
|
:D
http://www.youtube.com/watch?v=Uqyn7...feature=fvwrel Citiraj:
_______________________________________ Fina pobjeda medvjeda (4:1) za 1. mjesto!! Nedelja rezervirana za Red Bull Salzburg, trpanje! :D |
Bio i ja vidjet medvjede danas, nije bilo loše:)
|
Da loše, prije 2 godine smo skoro bili kanta za napucavanje za austrijance. Sad ih metemo ko cigo napolitanke. :chears:
Međedi su dašak svježeg zraka u posranom stanju većine HR sporta. :respekt: |
Citiraj:
Meni samo Mike Oluette -On je pičkica :D :lol2: |
|
Jel će bit di kakav stream?
|
Zasad jos nista nema, al nemrem vjerovat da na SPORTKLUB HRVATSKA oni stave villach i olimpiju
moj boze kao da me to zanima .D |
0:1 Jeffrey, samo naprijed.
|
:D U 51. sekundi ga je zabio, asist Naglicha.
Btw, vidim da KACere i dalje *ebe koordinacija, sad su spusili 2 min na: Citiraj:
|
|
3:1 za KAC ...
EDIT : 4:1 EDIT2 : Omg, u zadnjoj minuti izjednačili 4:4! |
4:4
|
Sa 4:1 na 4:4! :D
Edit: Normalno da su odmah naseg bacili van zadnjih 45 sec... |
4:4 jeeeee
edit: 4:5 jeeesss |
Dobro je, ostali smo prvi:)
|