![]() |
mineri targetiraju drito gpu-ove tako da sli/cf možeš spojit isključivo da iskoristiš snagu grafi za igranje.
|
Kaj velite na ovak nekaj , da li se isplat kupit tak nešto? Mislim da bi cijena dostave bila oko 150$, i carina nekih još 200-300. A kad to usporediš sa cijenom komponenti, grafičkih kartica, napajanja i dr. koštalo bi i duplo samo da složiš bar dva riga za majnanje LTCa, a ovo bi po računici se isplatilo za 3 mj. Al strah me je takvu gljuntu kupit prek neta i to još prek E-baya. Neznam.
|
Citaj malo i prouci, ovo je Bitcoin ASIC za SHA-256, a ne za scrypt na kojem je vecina alt-coina
|
pa za bitcoin čovjek i priča.
|
Citiraj:
|
omašio sam fudbal kao i kolega gore :D
|
Citiraj:
|
|
500baksa mjesečno sam vidio na nekom kalkulatoru... eh sada šta će biti za 3 mjeseca boga pitaj.
|
Citiraj:
|
stavis tocku i svi znamo da je to redni broj, odnosno PETI mjesec ;)
|
Bitcoin - iskustva i korištenje
Citiraj:
|
Citiraj:
Nitko ne racuna dizanje diff. ? 0.03 BTC / Day Next Earnings: 0.02 BTC / Day I tako pada svakih 14 dana...jooj :goodnite: |
Citiraj:
|
Imam par početničkih pitanja vezana uz Bitcoin..uplate/isplate iz/u Hr.
Uglavnom.. 1. Gdje kupiti Bitcoine? 2. Jel moguće kupiti preko PayPal-a (pošto ga najviše koristim)? 3. Gdje online čuvati lovu..nije da mislim bogatstvo imati na računu, nego ono u protuvrijednosti 100-200kn u bitcoinima Malo sam se pogubio u temi pa eto..a i jer sam iz hr pa neznam kako to sve funkcionira kod nas.. 4. Registrirao sam se na Coinbase.com jel to ok stranica za bitcoine? Edit: sada vidim da Coinbase prima samo Visu i bankovni transfer, i visa ne moze biti primarna za kupnju bitcoina, a bankovni transfer ide samo iz US ..imate koji prijedlog? |
1. bitstamp
2. naša banka, devizni 3. bitstamp 4. odregistriraj se :D |
Citiraj:
https://cex.io/calc Pa pogledaj "Monthly Profit" :chears: Ukratko, ne bi otplatio ni pola stroja za godinu dana :) http://upload.slike.com/slike/2014/0...9.14.40 AM.png |
Citiraj:
Al kolko vidim da je pretvorba BTC/$ =148, na koji način, kaj nije 1BTC/610$? Možda sam ja nešto krivo shvatio? Ja ti koristim ovaj kalkulator. Na njemu se prikaže i slijedeča težina i koliko do promjene težine. Čini mi se dosta točan, tak nekako i ja dobivam kad "pješice" računam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
.. jos samo komentar: ako zelis cuvati BitCoine, cuvaj ih u svom wallet-u.
I stavi password. I napravi negdje backup! :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
qoinpro.com |
.. a ja bio jos zlocestiji, pa prijavio njegov post. Sto bi i drugi trebali.
|
Hm
Citiraj:
A ja baš zamalo uzeo "bombon" :fiju: Baš me zanima kolko dugo ti daju besplatno, valjda ko diler narkića, "Stari, evo za tebe besplatan uzorak, da vidiš kak dobru robu imam, bolju nek drugi, evo i 1 i 2 i 3 put, e 4 put, plati care, videl si da je super, sad plati ili plati manje al dovuci curu ili frenda da i oni probaju " :lol2: |
|
daj mi recite šta trenutno majnati i koji pool koristiti?:fala:
|
ja sam na wemineall
|
Trenutno CACH coin.. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |