![]() |
Na izlasku iz zavoja je hamilton pustio gas i zbog toga se je alonso zaletio u njega
|
Ma nije to rekao, niti nije Hamilton pustio gas. Da je pustio gas ( prije svega nije takva osoba koja bi to napravila) alonso bi letio prek njega.
|
Cestitke Hamiltonu.
Ovaj RBR mi stvarno nije jasan. Kao promijenili taktiku zbog prelaska oba mclarena i nakon prve promijene guma Vettel ispred oba mclarena i umjesto da se vrate na tri zaustavljanja on idu na dva, genijalci.... Veliki poraz RBR (ali Vettel dio). |
Webber,Pirelli gume,odlichna utrka:)
|
Odlična utrka. Više pretjecanja nego u nekoj od prijašnjih cijelih sezona :). Button ludnica, mora zapamtit koji je njegov box.
|
Super utrka nakon dugo vremena
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rosberg se dobro držao dok nije krenulo s promjenama guma. Rosberg je krenuo prerano po gume, a Renaultov dvojac prekasno.
Dok su svi već bili na novom kompletu, oni su se vukli po stazi još skoro 10 krugova i gubili pozicije na veliko. Podesili su bolide za max brzinu na 3 ona ravna pravca i obilo im se o glavu. Heidfeld kaže da je imao problema s KERS-om :D Webberu nije smetalo... |
Citiraj:
Alonso je najvjerojatnije kriv zbog svoje krive procjene dužine bolida. Još bih samo nadodao da već jako dugo nisam vidio tako napetu završnicu utrke.:care: |
Citiraj:
@Drug Brko Kontroliraj malo izjave u smislu "ne trabunjaj" i slično. Temeljem čega napadaš tako čovjeka? Ti si bio u bolidu do njega pa si vidio? |
Prenos
Hvala bogu na brodskoj televiziji, ponovo sam skenirao digitalni resiver i našao na brodskoj televiziji prenos, 100% Cool...:goood:
|
|
Gledam dokumentarac o Senni i nevjerujem koji je Prost cigan, zajedno s FIA-om.
|
Citiraj:
Ayrton Senna pogibija HRT (ostali dijelovi kod istoga usera) |
Citiraj:
Nego sto predvidjate za Tursku? Red Bull se vraća pobjedama ili ih McLaren odnosno Hamilton opet pobjedjuje? Od Ferrarija i Mercedesa bas nista ne ocekujem. Prvo nek uhvate Renault :D |
Vettel se malo zaigrao:p
|
Ja mislim da su Šumiju danas uvalili minardi, jer kako drugačije objasnit sekundu zaostatka za Rosbergom. Ko da voze dva različita auta. Rosberg vozi odlično, nježno uopče nema dojam agresivnost dok ovaj panj upravo suprotno :nono:
|
ajmo Petrov
|
nikada njihov slogan nije bio bolji i bolje pristajao nego na ovim kvalifikacijama:
red bull daje ti krilaaaaaaa!!!!!! no kako bilo da bilo ja bodrim svoga Hamiltona :frend:, samo neka napravi kao i na prosloj trci i :amen:. |
opet odlicna utrka. malo cudno gledati utrku u kojoj ima po par minuta praznog hoda, stalno netko napada i prolazi nekoga, ulazi u boks ili tako nesto........ stvarno puno pretjecanja, nemam prigovora, jadan reziser kad ne znas sto prikazati :).
sto se same utrke tice, alonso jedini koji je priprijetio dvojcu RBa. na kraju vettel, webber, alonso, hamilton, rosberg itd. ali jedini je alonso "malo" kasnio iza RBa, 10 sekundi iza vettela i manje od dvije iza webbera. massa i schumacher - joj. ne znam sto bih rekao, obojica su bili dobri u proslosti, ali mi je sve vise tlaka ih gledati. cak i vise kad pogledas da i ferrari ide (alonso na trecem, neko vrijeme i cvrsto na drugom mjestu), ali i mercedes (rosberg na petom, cak i on kratko na drugom mjestu, ali konkurentan cijelu utrku). jedino sto mi je zao sto nismo vidjeli kobayashija uopce danas, a covjek je takoder vozio jako jako dobro. sve u svemu jako dobra utrka, vettel od pocetka nije imao posla osim ostati prvi, ovi su se iza lijepo prestizali, ja vrlo zadovoljan :chears:. i da, trebao je massa dobiti prolaz kroz boks za gresku lolipopa ili kako se vec zove covjek sto ga pusta iz boksa. sto se petrova i schumachea tice, po meni sve cisto, zar borbe. i jedva cekam spanjolsku, dva tjedna.......... |
Citiraj:
zadnje dvije utrke su zanimljivije od citavih sezona |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moze neki link? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izgleda da je alfonso potpisao do 2016.