![]() |
Ja bih sačekao malo recenzije za U2312HM. LED osvjetljenje generalno i nije neka sreća ALI U2311H je također edge lit i uniformnost mu svakako nije jedna od jačih strana.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Je, samo kažem ne mora CCFL nužno biti bolje, posebno ako je izvedeno onako kako je u U2311H. Meni je to neravnomjerno osvjetljenje jedina prava zamjerka na tom monitoru.
|
Mala obavijest
U ADM više nema srebrenog DELL U2311H,
ostao je samo crni, koji je 100 kn skuplji. :lol2: |
Citiraj:
ili U2312HM radi leda |
LG IPS236V
Mislim da je ovo trenutno bestbuy monitor. IPS matrica, LED i cijena od nekakvih 1300-1400 kuna. |
Jedino je stalak klimav. Dell to ima bolje složeno no koga to ne dira može uzet LG.
|
U2311h ili 2312hm?
CCFL ili LED? Nikako da izađe neka recenzija 2312hm i usporedba s 2311h. |
@Ninoffmaniak
Mislim da je DELL UltraSharp U2412M najbolji izbor do ~2k kn, znam ne spada u 23" monitore no kvaliteta prikaza je jako slicna U2412 modelu uz LED osvjetljenje.. |
Dell U2312hm review.
http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1317112577 i još jedan - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm |
Veselje se nastavlja, moj U2311H opet prozujao. Nije glasno kao prvi put, ali dovraga, ja to čujem... I opet ga ne mogu slati na servis jer mi treba komp. Oh joy!
|
Prošli tjedan sam kupio Samsung 2333HD. Jako sam zadovoljan, slika je fenomenalna. Ali me je koštao neplaniranih 2.400 kuna.I tek kad sam ga pokrenuo skužio da imam tuner i zvučnike koji mi ne trebaju. Dođem kod prijatelja i vidim i on kupio novi monitor HPS2331 za manje od 1.000 kuna. Gledam u njegovu sliku, gledam u svoju sliku i kao prosječan korisnik ne vidim razliku u kvaliteti. Surfanje, internet i igre sve izgleda prekrasno na oba monitora.
Sada lupam :hitthewal: jer sam bacio 1.400 kuna. |
Trebao si uzeti Dell U2412 za te novce.
|
Ja sam sebi kupio Acera P236H i za tu lovu (1300kn) sam čisto zadovoljan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš zbog Dell-ovom nebuloznom filozofijom oko kvalitete. Nemam ja vremena gledati da li sam dobio dobru seriju ili reviziju, pa trči i reklamiraj za svaku sitnicu. Ma daj...:nono: Sa Samsungom imam dobra iskustva u kvaliteti prikaza slike i opet sam uzeo Samsung. Vidjet ćemo hoće li ovaj izdržat koliko i Sync. 755DFX Crt. |
A Samsung je bolji nego Dell po čemu? Dovoljno im je pogledati PLS, ciljano tržište i kakve probleme sa kontrolom kvalitete imaju. Ime branda je jedna od zadnjih stvari po kojoj se kupuje monitor.
|
Citiraj:
NHF ali dojma sam da nisi imao vremena ni pročitat brošuru monitora koji si kupio :) Za te pare je 2412M nobrainer i ziher bi bio zadovoljan prikazom. |
Imam samo jedno pitanje vezano uz HPS2331.
Ima li to mat ili glossy finish ekran? Ne uspijevam nigdje pronaći ovu informaciju. |
http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=10559
jel valja? :) |
Citiraj:
|
je li ovo ok kupnja za do 200€ (1500kn)?
IPS 231 P-BN (austrijska stranica) kod nas je svega 50 kn jeftiniji prema recenzijama se čini ok ili je bolje uzeti LG IPS236V? čini mi se da 236 ima hdmi, dok 231 ne a 231 ima pivot i nije "staklen" :) |
Kolko su skuplji Dellovi U2311H i U2312HM? Ak je mala razlika ja bi radije uzeo U2311H jer ima kudikamo stabilniji stalak od ovih LG-a meni poznatih (IPS235V, IPS236V i IPS231P).
EDIT Zaboravio sam napisati da je LG bolji na papiru, a DELL u praksi. |
Update: o Samsungu 2333HD
Uhvatila me znatiželja kako radi TV tuner na 2333HD. Kada sam ga kupio nije mi bilo bitno što sam dobio tuner,pa nisam odmah niti gledao. No da skratim: Tv tuner je neispravan. Pokušao tražiti signal na 3 različite lokacije u gradu i nikako da uspijem. Vratio ga. Probali ga oni u servisu i gle čuda ne hvata ni kod njih. Nisu više imali na lageru 2333HD. Normalno da servis ne dolazi u obzir i tražio novi monitor. Sjetih se vas dobrih i poštenih ljudi na PC expertu:D Postadoh i ja skroman vlasnik Dell-a U2412M. Valjda će biti dobar? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dell U2311H LG IPS231P-BN s tim da Dell tu gdje sam trenutno (Austrija) nisam niti našao po dućanima edit: sad vidim da već postoji tema o spomenutima LG vs. Dell |
Pošto nema DELL-a, onda LG. Zaboravio sam napisati, IPS231P nema HDMI, ovi ostali (IPS235V, IPS236V) imaju. IPS231P review.
|
ako bih isao na della - u2311h ili u2312hm?
razlika je, koliko sam uspio naci na netu, ccfl vs. led, i input lag kao na strani potonjeg. no kazu da prvi ima bolje boje. drugi je pak nešto jeftiniji (ispod 1500kn je) izgubljen sam malo sad :) sto je bolje u ovom slucaju? Tnx Edit: evo sad vidim da je i ovo vec pitano u temi. :) |
trebao bi mi monitor do 1800 kn,da se moze kupit na rate u st.koristit ce se uglavnom za surfanje,filmove i igre!!
|
Nekog od već spominjanih LG IPS monitora, u Linksu.
Recimo: IPS236V |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |