![]() |
Ma bez opcije armbara i rear naked choka igru ne kupujem :stoopid:
|
Update na onaj članak gdje se spominje comabt system.
UPDATE: Our editor Bennett Ring, who was at GDC, suggests the combat witnessed in the source for this article is in fact likely a quicktime event, rather than a complex melee system. |
Citiraj:
:dobar: |
Za kempere bi mogli organizirat i obaranje ruku iza grmlja :roller:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nista protiv konzola, al gledam bf3 foume: pc teme: 1.Server Admin's Spectator Tool to Catch Hackers 2.How to get rid of grenade spam 3.Does BF3 need the 'Commander' position as seen in BF2 4.How should deaths be counted after a revive? 5.No points for kills, only for team actions konzole podforum: 1.KILLSTREAKS 2.more realistic Facial animations 3.Blood in Bf3 4.Zombie mode! 5.Achievements, make them funny! Sad da ne generaliziram, nade se pokoji degenerik i pc sekciji, al ovo je dosta realna slika 2vrste publike. Kojeg zeca iz sesira planiraju izvuci da i jedni i drugi budu zadovoljni beats me :nono: |
Citiraj:
:hitthewal: |
NHF ali bolje nemoj davati tako glupe izjave :)
Veći team radi na PC verziji koja je uz to i primarna, a ne konzolaška, da je obratno onda bi bio port, ovo je samo demonstracija enginea koji će pokušavati prikazati grafiku jednako na PC-u i na konzoli... |
Ispravite me ako griješim, ali meni nije bitno da li je port ili ne, ako izgleda i radi isto na pc-u i na konzolama.
|
Može jedino izgledati isto, ali raditi ne jer su konzolaške verzije degradirane (retardirane) zbog upravljanja gamepad-om, autoaim, itd.
Što se grafike tiče briga me hoće li igra dobro izgledati i na konzolama, ali ponašanje mi ne diraj :fuming: |
Zaboravih se izjasnit precizno. Nije mi bitno jel port ili je pc primarni, ako se ponaša isto kao na konzoli. Pc je jedno, a konzola drugo i nema šanse da ikad bude isto. Uvijek će netko popušit, ako se radi na tome da igra bude ista na svim platformama. Bit će opet konzola koje će u trenutku izlaska bit možda jače od pc-a, a onda će ih pc opet pregazit. Samo, problem je što multiplatformska igra, u današnje vrijeme, poprima osobine najslabije karike (trenutno konzole) i ne koristi puni potencijal pc-a i to čak ni prosječnog. To je žalosno, po meni. Ne može sve na svemu radit i točka. Ali tu nema onda puno zarade. Još nam samo fali da prestanu proizvodit HD sadržaj jer ga se ne može u punom sjaju gledat na gro televizora. Znam da je usporedba smiješna, ali i ovo što rade, ovaj konzolitis, je isto smiješan, barem meni.
Edit: ako na konzolama mora bit isto kao na pc-u i obrnuto, zašto nam ne stave zajedničke servere, da se malo zabavimo? :). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A vidis ja se molim samo da ne ispadne kao BC2. BC2 je super igra, al dizajn mapa, i tempo su prilagodeni 32 igraca i malo pojednostavljeno je sve, nadam se da trica to ispravi, jer bi ovakav map dizajn i squad princip bi bili dosta losi sa 64 igraca. Dobru hit detekciju ozbiljno mislim vec sad prekrizite, tako je vec 10g x( |
Citiraj:
|
da haha, ja bio na nakom serveru u bc2, i svakih par min, banned,banned,,banned,banned...igro sam oko 3 sata i za to vrijeme banali su valjda 40 ljudi, prestrašno nešto.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
najava sa fb:
"New Battlefield 3 gameplay trailer featuring large-scale firefights tomorrow! Head to www.battlefield.com at 1200PM GMT for the world premiere." |
|
Yeeeeeeeeeah, jedva čekam pucati po botovima. Sve već viđeno, zapravo vidjeli smo i više u onom leakanom videu.:baad:
|
mogli su bar nekog relevantnijeg igrača snimit, a ne jebenog sprayera :fiju:
i ovaj melee sistem mi se uopće ne sviđa, baš mi se da boksat u battlefieldu :nono: |
Citiraj:
Citiraj:
Kako je dobra mjuza iz svih trailera, uvijek se naježim. :goood: |
Ovo je SP :stoopid: Sprayer, njub, noob, donk sheme odma hahahahaha.
I to nije nikakav mele sistem, to je cisto da ne bude obicni cutscene borbe, malo interaktivnosti. Uglavnom, odlicno izgleda, a najbolje mi je kako lik nogu zalomi ispod sebe kad ide izac kroz otvor za ventilaciju. :roller: |
ma ne vajnam, al lik fakat odvratno spraya :D
|
Do izlaska ćemo 'odigrati' 50 % SP-a. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |