![]() |
Od svih koje sam probao, F710 mi najviše odgovara za vožnje i sporCke simulacije tipa PES, NBA i emulatore NES, SNES, N64 i Plejke.
Sent from Mobara |
Citiraj:
Dok sam radio u prodaji, ljudi su se kunili u taj xbox kontroler kako najbolji i neuništiv, što mogu potvrditi jer smo imali valjda 2 reklamacije od koje jedna je bila da je novi kontroler bio loše iskalibriran(vukao je u jednu stranu). Samo je potrebno malo vrijeme navikavanja zvog nešto drugačijeg rasporeda od PS/Logitech kontrolera. F710 se isplati kupit kad je Logitech na akciji, jer je inače skup. |
Citiraj:
Probao sam par kontrolera i meni osobno najbolje paše xbox kontroler za pc. Meni služi najviše za platformere tako da ne mogu reći kakav je za vožnje, kolege prije su ti dali već neke savjete. :chears: |
Ne, nije tako.
Postiji xbox kontroler i xbox kontroler za windows. S jednim dobiješ dongle a s drugim ne. Nikakva posebna ponuda. Xbox kontroller za windows, svaki dućan ga ima. |
Citiraj:
|
Xbox 360 kontroler koristi wireless adapter ako ga zelis koristiti na pc-u. Isti taj se prodaje kao pc compatible u paketu s adapterom. Kontroler je isti, a adapter lako nabavis odvojeno. Nisam u toku sa novijim modelima
|
Ja jedino pretpostavljam da on misli da u ovome xbox kontroler za windows dobiješ u paketu i wireless adapter što je ono što sam rekao u prijašnjem postu da se pazi ako misliš spajati bežično. Inače ne postoji kontroler za xbox a poseban za pc. Za xbox one je skoro ista situacija ko za xbox 360 jedino je prednost ovih novih što ih možeš spojiti bluetooth pa ne trebaš wireless adapter.
|
Citiraj:
Pričam o 2 različita bundle-a. Jedan s dongleom i jedan bez. |
Moj xbox 360 je bio u paketu s adapterom, tj kako se ovdje naziva "for windows"
Edit: ispravak, na mom racunu iz Instara to ipak ne pise, dakle adapter je bio kupljen naknadno. |
Ja imam zicni x360 kontroler koji se spaja usb priključkom i na pakiranju je pisalo for windows....
|
Da, taj žični je takav. Pričamo o wirelessu.
|
Citiraj:
Ja sam samo detaljnije objasnio kolegi jer može djelovati kao da postoje posebni xbox kontroleri za pc što nije točno. :chears: PS i na mojoj kutiji od xbox one s kontrolera piše for windows pa svejedno ne dođe adapter ali meni nije ni trebao prije. |
Nisam znao da je tako. Po meni ako piše for Windows, nema smisla da nema adapter (jedino ako piše Windows compatible).
|
Nema problema tu smo da raspravljamo. Moraš gledati isključivo da je bundle inače ne dobiješ adapter bar je takvo moje iskustvo a kupio sam i prodao nekoliko kontrolera. :chears:
|
Moj je došao bez adaptera. Kupio nekakvu kinesku kopiju na ebayu za par dolaza i vozi miško.
|
Citiraj:
To je glupo prema kupcu, ali da, dobro za znati za ubuduće. |
Znam i ja da je glupo ali eto ako ne paziš na to nećeš dobiti adapter, usput ovaj novi je oko 30 eura na amazonu tako da im nije u interesu bundlati to :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00...mXL&ref=plSrch https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00...JuL&ref=plSrch |
Ne kužim zbog čega izbjegavate novi xbox kontroler (onaj s bluetooth)...ko da kugu ima :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PS4 kontroleri su još skuplji... |
F710 me na akciji ispao oko 200 kn i ima više garancije, ovi Speedlink i ostali su još jeftiniji.
300+ kn za gamepad s godinom garancije je puno. |
Di je f710 bio toliko na akciji?
Gledam da bi ga uzeo EDIT: Najjeftinije kaj sam vidio je 265kn u mall.hr Vani nisam vidio jeftinije. |
Dugo nije bio na nekoj postenoj akciji. Zna biti na amazonu kad su akcije na logi proizvode... Zvoni mi kao da sam ga i u linksu jednom vidio na vikend akciji. Al ni blizu 200kn, to mi je promaklo ili je bilo davno :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav ljudovi, tražim neki bežični gamepad za PC, do kojih 400tinjak kn.. jel postoji kaj pametno za te novce?
Gledal sam onaj od Xboxa, al dost i košta.. |
Logitech F710
Već pola godine intenzivno štoljam PES, NBA i F1 sa njime i majka je. Samo menjam baterije :D Nikakav wear nisam primjetio ili da je oslabilo nešto. Pisao sam ranije o tome, kupio ih iz Japana za debelo manje od 200 kn. Yodoexpress je seller. Došo za 10 dana. Edit: Našo i post taj u kojem sam laprdao o tome. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3142492 Sent from Mobara |
Slažem se F710 je stvarno ok. Uzeo ga kolegi, njemu odličan a i sam sam ga koristio neko vrijeme.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |