![]() |
Citiraj:
Šta kola... Potez tisućljeća u HNL-u :roller::roller::roller::roller::roller::care::care::care::care::care::care: ovo da oćeš, promašit nemreš :D |
Ma, zapucal bi to Tadić...100%:D
|
Citiraj:
EDIT: Hahaha :D Upravo se spojio na facebook i frend iz Portugala ima link na Sivonjićev "gol" u statusu i čudi se kako nije zabio :) Očito se dobri potezi daleko čuju :D |
Jebote sudac i Dinamo.
|
E Dinamo Dinamo... ovako loše niste odigralo već godinama... izgledala mi je ko puštena utakmica :(
|
Loš derbi, loš Hajduk, loš sudac, očajno loš Dinamo, padaju sve dublje i dublje.
Da sam im ja trener nakon utakmice bih ih natjerao da odrade žestoki trening. Po mogućnosti u blizini starog placa u Splitu. |
Jebes i trenera koji sa igracem vise vadi napadaca za napadaca. Slepi je kralj :D
|
Citiraj:
|
eto, i mi popušili od šibenika... no dobro, ne sekiramo se previše, još uvijek odzvanja onih 1:0 protiv ajduka ;)
|
Ouuuuuu jeeee :D
9. misto na tablici...samo je nebo granica :goood: |
Kale: gospodar svemira
LOL,neznam di da stavijem al ovo me oborilo s nogu :lol2:
Kale za anale Kalinić: Englezi nisu svjesni koliko sam moćan Ostatak parodije na: LINK |
Citiraj:
čekamo dinamo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
hehe, pa i oni nam dolaze ko i Hajduk, rastreseni i u panici :D |
Citiraj:
|
Šibenik pobjedom na Maksimiru ide na prvo mjesto LOL
|
Sveto ime Ilija
|
Svaka reklama je dobra, makar bila i negativna.
|
|
još jedan poraz, i to od ove sirotinjske istre ;(
|
2:0:stoopid:
|
Haahahahahaha, Mamic legenda :D
|
Baš sam gledal:D
|
Citiraj:
|
CSKA pao u krizu, ha? :)
|
Čim je Maminjo pustio priču javnost da se zanima za njihovog trenera ode sve u krasni...
Međimurje - Ajduk 1:1 Osijek - Zagreb 5:3 Inter - Rijeka 1:0 Croatia Sesvete - Cibalia 0:3 |
Mamic show - Volim Nogomet (snimke)
"Nokautirao" je verbalno Suseca Hajduk tone sve dublje i dublje, ako danas Dinamo ne pobjedi zaguzvati ce se posteno na vrhu tablice, imali bi zanimljiv kraj jesenskog djela |
Citiraj:
|
Jučer Osijek-Zagreb uvjerljivo najbolja tekma:)
|
A je Šibenik dugo trajao :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:40. |