![]() |
Citiraj:
Instalirao mi se je novi sofware 3.1 prije toga je bio jealbrekan na 3.0.1 odnosno 3.0 |
Možeš bez problema jailbreakati, i sad i ubuduće.
|
Citiraj:
jer sam nasao samo 3.0 fw i redsnow |
Ovdje (samo za OS X):
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4254 Ili na wndowsima napraviš restore u DFU modu sa pwnanim firmwareom. |
Citiraj:
Gdje da nabavim pwnani fw 3.1, jer pwnani 3.0 fw nece vise da jailbreka jer prepoznaje noviji software. Citao sam na netu da se moze pwnati samo za MAC verziju ili ja nemam pojma. Sa koje stranice da skinem sve te alate i fw 3.1 Citiraj:
|
Izgleda da sam se malo zaribao...
Stavio sam custom 3.1 sa enableanim pushom, itd na iPhone 3G i sad ne mogu izgasiti push. Izgleda da mi je preko noci potrosio 55% baterije, preko dana isto puno, a iPhone sam po sebi pali Mail aplikaciju svako malo i provjerava poštu. Čak sam i izbrisao mail, i još uvijek je pali. Poludit cu... Jel ikako mogu to sredit? |
Citiraj:
Postupak ide ovako: 1. Instaliraj itunes 9.0.1 2. Downgrade-aj iphone 3g na sluzbeni 3.0 firmware (telefon ce ostati blokiran u recovery mode-u nakon prijavljivanja greske) 3. Sada pokreni redsnow 0.8 i jailbreakaj ga sa 3.0 firmwareom ( ponovo ce se blokirati iphone, ne redsnow,nego iphone,tj. vrtit ce se onaj poznati "vrtuljak" :D i tu ce ostati blokiran) 4. Ugasi telefon , stisni i drzi home i power tipku ,povezi ga na itunes u dfu ili recover mode-u (ako ga upalis pojavit ce se recovery mode) 5. restore-aj ga sa shift+ CUSTOM 3.1 firmware 6. gotovo P.S. Prilikom restore-a sa custom 3.1 firmware-om ,moze se desiti da ti duze vrijeme itunes javlja PREPARING IPHONE FOR RESTORE. Nemoj nista raditi,samo cekaj da pocne i da zavrsi. Ili mozes sa ireb-om na stranici http://ih8sn0w.jaredp.info |
Pozdrav! Udi u (postavke), zatim (mail,kontakti,kalendari), zatim (ucitaj nove podatke Push), pa izaberi (Rucno).
Mislim da je to to. Citiraj:
Uspio sam tek sad :fala: dobio sam Cydiu :goood: Citiraj:
Mislim da je to to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
na neki od proteklih datuma, sigurno imas backup? |
Problemi sa baterijom se javljaju kad se vrati backup prilikom restoranja ili update-a. Nemoj vracati backup i sve ce biti ok sa baterijom.
|
Da li ovo s prve stranice još uvijek vrijedi , odoh sad po ajfon, neću ga ni spajat na ništa dok ne vidim koje itunse instalirat pa na dalje...
Ako ne šljaka, molim neki link da ne zaj*** telefon odma na startu :D |
Dakle, imam iphone 3gs i mislio sam ga jailbreakat. stvar je u tome da sam "slučajno" upgrade-ao softversku verziju 3.1. i sad niti ne mogu jaibreakat niti ne mogu downgrade-at na 3.0. verziju (pokušavao sam razne tutorijale, ništa nije bilo uspješno)...uglavnom, ima netko sličnih problema? rješenje? hvala..
|
Citiraj:
Treba pricekati :kafa: Da li netko zna sta se dogada sa stranicom http://cydia.hackulo.us/ jer ne mogu skinuti installous |
nakon jailbreaka iphona 3g na jb 3.01 neam carriera u settingsima i ne mogu uhvatit mrezu. jel neko ima rjesenja?
|
Citiraj:
|
kupljen u tmobileu, s njihovom karticom. mislim da nema mreze zbog basebanda jer je bio fw star godinu dana. jel se moze downgrade napravit i koji fw bi bio dobar?
|
Citiraj:
|
zanima me dali je na iphone-u 3g, sa soft 3.0 moguće kako isključiti onaj search koji se dobije sa 3.0 softom?
|
Zašto bi isključio spotlight? - to je vrlo koristan feature.
|
ne koristim ga pa me zanima dali ga se može iskljiučiti...?
|
GeoHot je, čini se, našao novi exploit koji će omogućiti JB na svim iPhoneima sa 3.1, a i budućim verzijama firmwarea. :chears:
LINK LINK2 P.S. Uskoro ćete imati na izbor cijelu ergelu JB alata s obzirom da se više ekipa uključilo u razvoj svojih rješenja (ili modificiralo postojeća) - to su:
|
Citiraj:
|
Novi će se geohotov jailbreak tool zvati blackra1n, izlazi uskoro i naravno podržava 3.1.2 :)
Osim toga, (vjerojatno) dobra vijest za one kojima treba unlock, a imaju 05.11.07 baseband - dolazi ferociousbird: Citiraj:
|
A Geohotu vjeruješ?
|
Zar bih trebao sumnjati? :D
Prvi jailbreak uopće je njegov (slobodno proguglaj i zašto više nije dio dev-teama) kao i za FW 3.0 (purplera1n) isto tako i unlock za 04.26.08 (purplesn0w). Ja sam mu zamjerao samo pretjeranu samouvjerenost i bahatost kad je govorio o unlocku, parafraziram: Pa što ako apple pokrpa baseband, evo ako treba sljedeći tjedan ću naći novu rupu - nije ovo golf da bi to bila zadnja rupa. Zasad ne govori ništa o unlocku, tako da bih ga slobodno mogao pitati gdje ti je sad ta rupa? |
lol.. jednostavno pitanje. Imam osjećaj da si se lagano postavio na stražnje noge :)
Ja općenito ne vjerujem ljudima, tak da geohot nije iznimka. Što se tiče JBa, prvo čekam da vidim 1000 zadovoljnih usera prije nego riskiram preilično skup uređaj :) |
Samo postam novosti vezane uz jailbreak i osobno preferiram dev-team, ali sve dok nema problema sa jailbreakom mogu mirne duše koristiti i druge "releaseove" bez obzira tko ih je izbacio ;)
|
A jesu ga zakomplicirali sad,100 realeseova,a taj 3.1 nije ni toliko bitan...najviše je razlika bila sa 2.2 na 3.0..
|
Ajme, a da smisle bolja imena?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |