![]() |
Evo da se malo smijete :D http://i41.tinypic.com/sdfbyg.jpg
|
Citiraj:
Mislim da je ovo krivo za to: http://www.erepublik.com/en/article/...-1-843478/1/20. Već sam vidio nekih nadimaka "preko grane" kako se bore za našu stranu :D. Respektabilno - nema šta. |
Mozda su mislili da ih nitko nece uloviti u tome jer svi spavaju a karta u kroejši je mnogo skupa pa zasto ih koristiti. :D
Jos 23 min traje bitka za rašku i nadam se da nece se pojaviti tenkovi od peaca i to spustiti jer je trenutacno 148k. |
Raška osigurana.
A u ovo sitno što sam odspavo, barem je 500 naših saveznika uselilo u Hrvatsku - Poljaci valjda? - bio sam negdje 650-ti - sad sam 1200-ti :goood:. |
Ma u nas su POG, GROM , PMTF ,NTJ ,Paratroopers i panzertroopers , Draconesi , USA Marinesi...
Ima nas ka rusa i kineza trenutno u Hrvatskoj :) Evo srbi naprintali 100k kuna i ukrali jos 40k ...kune ce otic u nebo ,slabe pun racku...Minjajte sve u gold ,stvari uzimajte preko blackmarketa ili na hrvatskom chatu na irc.rizon.net kanal #erepublik.hr |
omg, ovi ne odustaju, opet je napadnuta raška.
|
Nekak mi se East Serbia slabo drzi i mislim da bi ovi mogli krenuti u osvajanje nje. Jos 800 stete i novi vojni rank. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
E da, zna li netko na koliko bojišta u isto vrijeme se može otvorit bitka i koliko to stoji otprilike dukata? |
Citiraj:
Jebiga, ocekivala se osveta sa njihove strane, ne... |
Citiraj:
Iz NBS su potrosli od 25.6 do danas preko 800 golda :) a mi oko 250 |
Kao sta rekoh da mi ES smrdi i da se pokusati to osvojiti.
|
ES osvojena, a vidim da su nas i zeleni napali prije sat vremena.
|
Pa čekaj malo, sad mi ništa nije jasno. Šta nismo potpisali mi "Peace Treaty" sa njima?
|
Citiraj:
|
Pa baš gledam, šta to oni nisu i napravili da bi se osigurali od našeg eventualnog napada?
Zna netko za koliko smo pali u bitci za ES? Jer 2.5 sata prije smo se dosta solidno držali. |
Citiraj:
A bitka za ES , indo banka je financirala par +250dmg tenkova i jbga...ode... glavno sefokusirat na origigi regije jer ce ih napast madjari kad nan isteknu mppovi... |
Ticket napravljen "11 Jun 2009 12:35 PM" i danas dobijem odgovor da zbog poteskoca na serveru nemozeju prosljediti taj ticket. :D
|
jedno pitanje (glupo mozda :D) - vidim da pise da 10 shoutova na dan i dobijes 10 inventory slota. Kaj mogu ja bezveze vikat recimo 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0 i onda cu dobit tih 10 mjesta u inventoryu?
|
Vidim da je webstartm imao opet prste u eRepu. :P
http://www.croitportal.com/igre/brow.../246-erepublik |
Citiraj:
@ Vejita Ma znan lika koji je napravia portal, ta braća Pešo :) |
Sutra Dan D. Ako postoji ovdje možda neaktivnih, a preko lvl-a 5 ste, pravo je vrijeme da se aktivirate :)
|
Citiraj:
amo svi za andycro glasat |
Evo dobio otkaz - posla u sektoru nikakvog. Pitanje je - gdje se preselit i otić radit? I kako onda funkcionira praćenje vijesti i obavijesti iz Hrvatske?
|
Ja sam u Ukrajni vec par mj. a vijesti pratis normalno kao da si u HR, samo odes na dno vijesti i kliknes na show more news ili tako nesta i onda ti otvori se nova stranica gdje odaberes HR zastavu i citas vijesti iz HR. I vidim da je stranica jos uvijek dole.
|
Evo admin otvoria skill 0 http://www.erepublik.com/en/company/skill-o-food-193443 manuf firmu...20 kn placa,srbima ide 10 kn u kasu :/ tako da ,radje se preselite u neku drugu drzavu
|
Preselio se u obećanu zemlju - Španjolsku - našao Q1 posao za 15 ESP-a (ne znam kakav je tečaj španjolskog novca ali mi se čini dobro :D). Sad slijedećih dana malo dvoklikat dok ne isteknu MPP-i i Mađaroni nas počnu šiljit, onda se vraćam sa mukom zarađenim novcem i oružjem :).
|
Ja radim za 0.75g po danu ali dobio sam 5g unaprijed pa 9 dana radim za đabe. Ali ovih 4-5 dana sam spiskao oko 15-20g. Svaki dan 5-6x q2 oruzja i popuniti well do 97 ako se selim/vracam pa mi ode 4. Vidim da ima 127 zaposlenih u toj firmi koju spominje web. :(
|
Svaki novi igrač je bitan... Pomozite Hrvatskoj svojom registracijom.
Direktan link za registraciju, traje 30 sekundi maksimalno Probajte igru, garantiram da će vam se svidjeti... Nemate ništa za izgubiti, a naša eDomovina može samo dobiti.. Pomozite nam u ratu protiv Srbije, ako ubrzo ne dobijemo više novih igrača, pokorit će nas.. Zahvaljujem u ime eRepublik zajednice. |
bude danas kakav trening rat?
|
opet hebeni:
Oops, something went wrong. The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |