PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

speedy-3 24.07.2007. 17:51

taj ST film sa se snima je o Spocku i ekipi dok su bili na akademiji znaci u mladim danima upitno je kako ce taj film ispasti na kraju jer vec s ovom zadnjom serijom su "preorali" pola kannona vracanjem u predaleku proslost tako da bi i film mogao biti isto ako ne jos i gori od Enterprisea

Angelus 27.07.2007. 19:59

ej,puj to...ne vrijeđaj mi enterprise,sasvim je bio oke,i više

@icefisherman-znam to,ali mislio sam na seriju,a film je tek 2008 najavljen tako da,nemoramo se još neko vrijeme brinut...od svih startreka najviše ne volim TOS,neznam,valj zato što nije "iz mog vremena" al nekak mi je,predosadan...

@LAcy-i madonna je prestara,al je šminka njena potpuno nova :D ...mogu oni to lako sredit...

ja bi film sa voyagerom...mislim da zaslužuje bar jean...i živcira me što nisu nijednu epizodu pustili poslije povratka kući...mislim da bar to zaslužuje,pa makar je i cilj seirje bio povratak kući

speedy-3 27.07.2007. 20:51

ma jooooooj e moguce je da ce Robbie Williams glumiti "mladog" Kirka ma uzhas to ce biti najgori ST film ikada

Zaramoth 27.07.2007. 21:19

E pa pas mu mater. Star Trek bez Williama Shatnera ili Patricka Stewarta i ostatka originalne ekipe - NIJE Star Trek.
Ne znam, meni osobno bi film puuuno izgubio na zanimljivosti ako za glumce uzmu neke nove hollywoodske zvijezdice i....Robbiea Williamsa.
Toliko da ga najvjerovatnije ne bih niti pogledao.

SniperWolf 27.07.2007. 21:24

TBH boli me k*** kak ce izgledat novi film,
ak bude valjalo super - a ako ne nije neki smak svijeta i tak se to ocekivalo
nek se srede i pocnu radit nesto kako spada, ima puno boljih stvari nego da gledam jos jednu shrot videosnimku sa wannabe Borg neprijateljima i wannabe Kirk kapetanom koji ce naravno bez pol muke s***at svih :)

LAcy 27.07.2007. 22:38

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 776946)
ma jooooooj e moguce je da ce Robbie Williams glumiti "mladog" Kirka ma uzhas to ce biti najgori ST film ikada

Možda bude mjuzikl :D

SniperWolf 27.07.2007. 23:05

Citiraj:

Autor LAcy (Post 776995)
Možda bude mjuzikl :D

Moze, moze,
ako one dobiju robbija mi ocemo T'pol!!:dobar:

LAcy 27.07.2007. 23:11

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 777006)
Moze, moze,
ako one dobiju robbija mi ocemo T'pol!!:dobar:

A T'pol pjeva?

Angelus 28.07.2007. 08:14

i mjuzikl i scene poput

"the borg is one terrible gobshi*te"

a kad se bude radilo o TNG filmu stavit će 50 Centa za LaForge-a kojeg će preimenovat u L.A.Forgery...

već vidim skriptu

"Mr.L.A.Forgery,reroute all auxilliary power to engines
Fo Sho Cap,which bling button should i press"

i jasno

"Captain,L.A.Forgery just got Phasered 9 times
Beverly?what do you think
He's gonna make it captain"

:D

SniperWolf 31.07.2007. 16:30

Ne kuzim kak ce T'pol pjevat sa papirnatom vrecicom na glavi?
Neko je u ovoj temi vec prije reko da je ona skroz oke, samo da nosi vrecu na glavi i idemoo :D

LAcy 31.07.2007. 18:06

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 779253)
Ne kuzim kak ce T'pol pjevat sa papirnatom vrecicom na glavi?
Neko je u ovoj temi vec prije reko da je ona skroz oke, samo da nosi vrecu na glavi i idemoo :D

Ne kužim, T'pol je zgođušna iako umjetna.

SniperWolf 31.07.2007. 18:15

Meni je skroz ok, iako ne bas tolko u faci al ono - svako ima svoj pogled na svijet svoj ukus tak da :)

IceFisherman 03.08.2007. 23:15

jeeej .. uspel sam najti epizode druge sezone eureke .. jedino 5. nemrem najti .. valjda ju još nisu stavili

.. nego kaj mi treba i kolko bi koštalo .. da mogu pratiti onaj Sci Fi kanal na kojem to obično ide

LAcy 03.08.2007. 23:24

Ma kakva eureka, heroje gledaj.

IceFisherman 03.08.2007. 23:26

daj nabaci nekakav linkich na opis toga .. da vidim o cemu se dela h tome :)
thnx

fairy 03.08.2007. 23:30

Citiraj:

Autor LAcy (Post 782128)
Ma kakva eureka, heroje gledaj.

kaj su tak dobri? hm, morat ću si zapisat na listu za nabavku :D :D

mislim si kak bi se konačno mogla bacit i u nabavu star treka... tng i ds9 za početak :goood: pa ak ima nekog tko bi mi u tome mogao pomoći... :fiju: :o

LAcy 03.08.2007. 23:33

Gdje ćeš bolju preporuku od moje? :D

Već je bilo riječi o Heroes ovdje, no da ponovim. Pojedini ljudi imaju genetske promjene koje im daju određene moći, većina je zbunjena i krije se, jedan doktor je otkrio način da ih nađe... ima loših momaka, dobrih i onih koje još nisam skužio jer nisam odgledao sve. Slično je X-manu sa manje specijalnih efekata, ali puno zanimljivije pričanom pričom. Preporuka za pogledati, meni je bolje od Eureke.

LAcy 03.08.2007. 23:35

Citiraj:

Autor McG (Post 782132)
Vidi o čemu se radi.:)

Halooo, smanji malo doživljaj! Nemoj ljudima sve reći i pokvariti užitak!

fairy 03.08.2007. 23:39

Citiraj:

Autor LAcy (Post 782135)
Gdje ćeš bolju preporuku od moje? :D

Već je bilo riječi o Heroes ovdje, no da ponovim. Pojedini ljudi imaju genetske promjene koje im daju određene moći, većina je zbunjena i krije se, jedan doktor je otkrio način da ih nađe... ima loših momaka, dobrih i onih koje još nisam skužio jer nisam odgledao sve. Slično je X-manu sa manje specijalnih efekata, ali puno zanimljivije pričanom pričom. Preporuka za pogledati, meni je bolje od Eureke.

ma čitala sam već malo neš o seriji... ak se ne varam, glumi milo ventimiglia (iz gilmoreica :D ) yes, please... :goood: :D

McG 03.08.2007. 23:40

Citiraj:

Autor LAcy (Post 782137)
Halooo, smanji malo doživljaj! Nemoj ljudima sve reći i pokvariti užitak!

Nije mi ni bila namjera nekome pokvariti užitak ili odati kak se odvija radnja cijele sezone. Uglavnom ode post... Svi sretni i zadovoljni.

LAcy 03.08.2007. 23:46

Citiraj:

Autor fairy (Post 782138)
ma čitala sam već malo neš o seriji... ak se ne varam, glumi milo ventimiglia (iz gilmoreica :D ) yes, please... :goood: :D

To stvarno ne bih znao :D

Citiraj:

Autor McG (Post 782139)
Nije mi ni bila namjera nekome pokvariti užitak ili odati kak se odvija radnja cijele sezone. Uglavnom ode post... Svi sretni i zadovoljni.

Super! :respekt: Šteta bi bilo, serija je baš dobra. Malo su razvukli glavnu priču, ali ipak je jako dobro.

Nego kako si obrisao post?

McG 03.08.2007. 23:52

Citiraj:

Autor LAcy (Post 782141)
Super! :respekt: Šteta bi bilo, serija je baš dobra. Malo su razvukli glavnu priču, ali ipak je jako dobro.

Tak i tak sam u tom postu citiral sam sebe, od prije nekolko stranica ove teme i u tom postu nisam otkrival detalje. Samo ugrubo o čemu se radi u seriji kad je neko već prije postavil isto pitanje ko i IceFisherman. Bolje rečeno post je bil sličan ovom tvojem od malo prije.

Citiraj:

Autor LAcy (Post 782141)
Nego kako si obrisao post?

Moderatorske opcije.

Angelus 04.08.2007. 07:55

UNDERCOVER COP!:D

može t'pol bit zgođušna al sevn'o'najn je sejedno bolja :D
bez borgovskih perverzija jasno...:D

ma daj...čini mi se da će film bit katastrofa...
baš se pitam kad će spešl efekti doć do te granice da će glumci bit nepotrebni....30,40 godina bi reko...vi?

LAcy 04.08.2007. 09:33

Citiraj:

Autor Angelus (Post 782261)

može t'pol bit zgođušna al sevn'o'najn je sejedno bolja :D
bez borgovskih perverzija jasno...:D

Vidio sam slike, bolje mi izgleda u seriji.

Citiraj:

Autor Angelus (Post 782261)
baš se pitam kad će spešl efekti doć do te granice da će glumci bit nepotrebni....30,40 godina bi reko...vi?

Zapravo već i danas bi se dalo izvesti, jesi gledao Final Fantasy? Osobno bih volio jer zaista neki glumci previše zarađuju za svoju lošu glumu. Ipak kao što drum machine nije zamijenila dobrog bubnjara neće ni animacija dobrog glumca.

Edit: Da li su sve epizode Eureke ovako glupe?! To nije SF to je parodija na SF.

ti.le 14.08.2007. 07:10

Pozdrav,

izgleda da cu novom Star Trek filmu glumiti Tom Cruise:suicide:; a jedan od negativaca bi mogao biti Russell Crowe...

http://www.net.hr/film-glazba/page/2...3/0137006.html

IceFisherman 14.08.2007. 09:43

OMG .. neznam kaj ideju opče vu prošlost .. nek jednostavno napraviju s picardom đenvejicom siskom nekakav film i to bu to . tema za film ima barem milijon

LAcy 14.08.2007. 10:02

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 789050)
OMG .. neznam kaj ideju opče vu prošlost .. nek jednostavno napraviju s picardom đenvejicom siskom nekakav film i to bu to . tema za film ima barem milijon

Retro je sad in a možda (koliko god to glupo zvučalo) nemaju ideju kako ići dalje u budućnost.

P.S.
Da li su sve epizode Eureke ovako glupe?! To nije SF to je parodija na SF.

KnezTame 14.08.2007. 10:18

Ja sam bas pogledal prosli tjedan tu Eurueku i cini mi se ko Teen kvazi sf komedija serija.

Ono par ubernarijenih kromiranih (err pocrnjenih) komada s ultra uskim oblikacama, da im syse ispadnu van + ubermacho/metro ex uber pametan muzh, kvazi dobricina i naivac serif i njegva teen problematicna kcer + neki kvazi automehanicar al uber kul nuklearni znanstvenik + kompjutor geek u sve zeleno sarenom okruzju s gadgetima koji se iz ruba mljecne staze vide da su plasticnjava....

Ufff.

E sad

SciFi Chanel

Kak je to moguce gledat kod nas? ima opce koja opcija da se to moze gledat, ili molimo Boga da se T-Comovci sjete staviti u MaxTv, pa makar uz pretplatu dodatnu?

ti.le 14.08.2007. 10:23

Citiraj:

Autor KnezTame (Post 789084)
E sad

SciFi Chanel

Kak je to moguce gledat kod nas? ima opce koja opcija da se to moze gledat, ili molimo Boga da se T-Comovci sjete staviti u MaxTv, pa makar uz pretplatu dodatnu?

Pozdrav, paaa moguce je...imas dva sci fi channela, jedan je u Spanjolskom d+ paketu (ima original ton) i jedan je u Njemackom premiere paketu (isto ima original ton), a treba ti recimo Victory FTA rs-232 null modem itd...

Cataphract 14.08.2007. 11:30

Citiraj:

Autor LAcy (Post 777008)
A T'pol pjeva?

7of9 pjeva "you are my sunshine". T'Pol je u karanteni. Oskudno odjevena. Klima u karanteni je pokvarena pa je temperatura kao u sauni, a hladna struja puše točno po njenim bradavicama. Zatim se kroz filtere provlači nepoznati agens koji uzrokuje preuranjeni pon'farr u T'Pol. Jedina koja ima pristup karanteni je 7of9 koja upravo dolazi u posjet T'Polici..

:fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08.