![]() |
koja tocno veza,da li je siguran da mu nesto u pozadini ne radi,da li je preskenirao komp od raznih sranja,da li je mozda na onoj adsl2 modulaciji (ne kuzim se previse u to ali sam procitao da ona izaziva prevelik ping u igrama)
|
Citiraj:
|
jel ima koji server kao nekad na cod2 only rifle.
Znači bez automatike i sprejanja. |
Citiraj:
još nekaj, probali smo složit zvučni razgovor, ali xfire samo napiše da ne može uspostavit poziv s osobom, akj treba kaj složiti ili??? onda smo prek msn, ali problem je da je on onda čul i mene kak igram, znači čul je to kaj mu govorim, ali i zvukove iz igre, hodanje, pucanje...dajte neki program za razgovor al da samo ja čujem svoje zvukove iz igre, a on jedino kaj bi od mene čul bi bilo to kaj ja govorim...help |
pa rekel sam ti več i na cod2 topicu da si instaliraš TEAMSPEAK.
|
Citiraj:
|
preporuka za server => 88.198.20.167:28940 Overgrown only :) postao sam ovisan o toj mapi,sve mi je drugo bzvz...i ekipe ima taman 8 vs 8
|
Citiraj:
Overgrown mi je daleko najbolja mapa i njezin 24/7 je apsolutno zlo Ček, ček, jesi ti Jesus Christ? :D A joooooooj, da XD, pa mi se fragamo ovih dana dobro :D |
Citiraj:
zna li tko za server gdje se stalno vrti backlot? |
Citiraj:
EDIT: FR Narsil,da da,sad sam te pred malo lijepo par puta zaredom :D A.J => Samo dođi :D odličan je server! |
eheh vidim da ima dosta ljudi koji to pucaju :D
Neznam ak ste čuli, moj klan ima pub RABBITS CLAN <3 COD4 PROMOD 85.114.38.26:28960 Krekan je, vrti se novi promod 4.2... Vidim da se čika robert ovdje vuče ko stara ofucana pica pa da vidite kak se napucavamo njegov i moj klan :D http://www.imagesforme.com/out.php/t...e0bc86146b.png |
@mirtek10
Jel Fata (Kemper No1) igra? :p A nisam već dugo Zuletu i Gandži uzeo mjeru. :D |
Citiraj:
|
eh redneck,ti si samo fanboy rabbitsa :) rabbitsi stoji za svega desetak igraca,ne vucibatine koje samo tag nose a nis koristi su :P
a sumnjam da ce se ovdje ekipi svidat promod server,jerbo ukida ukapanje milih im klejmora :D |
Napravili su taj ProMod samo da meni i Fati otežaju kempanje
|
Citiraj:
Zule kolko ja pratim po g2t forumu, nije baš često online :D A gandža puca sa nama skoro svaki dan Citiraj:
|
Raspitaj se malo u klanu tko je Fata. :D
|
fata je na faxu u Zg-u pa nemore igrat na laptopu jadnicak, cak sad ne more ni na maskare poc :D
|
mad? gemmy kujo stara poslana ti je tipkovnica :D
|
Citiraj:
Vidio sam prošlogodišnje ili predprošlogodišnje slike sa kojima se je hvalio. Nije mi jasno kako uspijevate igrati bez i jednog kempera u clanu? Ja sam si u Pevecu na sniženju kupio maskirni šator. :D |
Mogli bi danas rokati :Machineg:
Ovaj od AMD-ejca--> 88.198.20.167:28940 Može od 20.00h.... |
ki me to spominje :P
more fata igrat COD4, nekako, ali more, za kempanje ionako ne treba puno FPS-a :) petica s druge strane mi je neigriva :( ca se tice promoda, nema claya, a ja jako volin clay, ko i amdejac :) |
Citiraj:
|
malo si koristio nedopuštena sredstva a.k.a. sredstva za bolju igru? :D
|
Citiraj:
Ma sve je OK, ali imam problema sa dobavaljačem igrice. :D Kaže da je key već zauzet. Izgleda da je trgovac imao doma pržionu i sve nas prevario. ;) Citiraj:
Nema do odskočne mine, AntiUAV, i G3 s prigušivačem i pancirnim mecima, Desert Eagle za svaki slučaj, Dimna bomba za mjenjanje pozicije i šator iz peveca. Zadnjih tjedan dana igram samo s tim ili promjenim G3 sa UZIjem s prigušivačem. |
dali netko zna kako se pravilno mora napisat u configu da ostane zauvijek a da ne moram svaki put kad udem u igru upisivat u consolu?
rado bih dosao na overgrown server ali i mene muce problemi sa keyem |
Citiraj:
evo 2 SS,prvi od jučer drugi od pred malo http://www.imagesforme.com/out.php/t307206_cod.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t307205_cod4dd.jpg |
Citiraj:
Ja ti na tom 24/7 Overgrown visim još od ljeta, i nikako da me pusti Recimo, moj sveukupan score samo na tom serveru prije nego sam se pridružio klanu: http://pce.hostili.com/images/narsw5b_thumb.jpg + još dodaj ~50000 bodova nakon sto sam promjenio ime u FR| Narsil pa me tracker prati pod tim nickom Citiraj:
Citiraj:
Provjeri neke, to m ije gametracker izbacio ;) |
Citiraj:
Citiraj:
jel zna tko kako se pravilno pise u config_mp-u? |
u kojem smislu pravilno?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |