![]() |
Nope, frisko se pojavilo na geizhals.de pod dealovima i sve s njihove stranice. Sad prije sat-dva sam uspio ih par i otvorit al nije više dostupno. Sad jel bilo prije il nije i ak nije zas su im serveri padali neznam.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Ne zaboravite da na uvoz iz CH ide pdv jer nije u EU!
|
Ajde malo da razbijem temu cijena i dobave.
Znači imam 3060ti i R5 1600 af, javlja se lagani bottleneck cpu-a. Manje više igram CoD Mp ili warzone. Razmišljam o upgrejdu Cpu-a ali i monitora (1080p). Šta vi mislite, koliko će mi se smanjiti bottleneck ako odem na 1440p. Odnosno dal da s 3060ti grafom prvo mijenjam monitor ili Cpu? |
CPU, minimalno R3600.
|
Citiraj:
|
Imam trenutno oko 100-140...znam imat te dropove sa 140 na cca 90 pa se to onda lagano osjeti.
|
Citiraj:
Ja mu govorim iz iskustva , jer sam prošao upgrade path sa R1600 na R3600 i sa 1080p na 1440p monitor. Ako je meni R1600 bottleneck-ao GTX1080, onda mogu mislit šta njemu radi od 3060Ti. Dipovi do 90 FPS na 1080p, ne, uopće ne treba mijenjati CPU :D |
Neda mi se baš pratit. Kad se očekuje da bi bila normnalna raspoloživost grafičkih. Jel izlazi 3080ti, ako da kad?
|
vjerojatno nagodinu tek, eventualno krajem 2021, a na drugo pitanje nitko nezna, bilo je glasina ali sa trenutnom situacijom ništa nije sigurno
|
Citiraj:
To nitko ne zna. Prvo je bio 1. mjesec, pa 3. mjesec ... sad su negdje na ljetu... ali realno nitko ne zna. Raspolozivost nije normalna, a cijene su jos manje normalne. |
Citiraj:
|
Da al mislim da kad iz svice kupujes platis njihov i onda jos nas na to.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Ima li smisla na 3080 aorus master ici na vodeni blok i sve sto ide uz njega?
Oko 400 eur bi me izasla ta prica. Obzirom da je buka na sasvim zadovoljavajucem nivou, mogu li barem ocekivati nesto bolje clockove ili i to pada u vodu obzirom na power limit? |
a dobit češ nešto, ali baš 400 eur ekvivalent....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema tih kartica kod njih. Ja sam uzeo 3x prije 2 tjedna, još čekam na njih isto i na 3080. |
Citiraj:
|
Bogami ova Gainwardica 3070 Phoenix hladnija od moje bivše MSI 2060 Super Gaming X, još 65 stupnjeva nije prešla u full loadu. Ventovi su uglavnom na nekih 1300-1400RPM i to je stvarno tiho. Bio sam malo skeptičan oću neću i sad mi nije žao. Uglavnom upgrade me koštao 2500 tako da sam s obzirom na situaciju zadovoljan.
|
Zotac RTX 3070, 5500 kn, Instar, GO!
|
Citiraj:
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
Citiraj:
Ne znam tko je mogao složiti ovaj asimterični izrod od coolera xD |
Obično ljudi uzmu da je trpaju u kištru, a ne da je trpaju :D
|
Citiraj:
|
A nije neka manekenka ali radi posao :D
Za buku nisam mjerodavan, u mikrovalki je gdje svi ventovi u loadu podivljaju, pa se nju ni ne cuje :D |
Citiraj:
Po review je dosta sporija od founders edition. https://www.youtube.com/watch?v=7eNfhn_wC8w To po meni govori da se dosta šparalo na izradi. Vidiš da svako malo dođe nešto povoljno. Dobro.Relativno povoljno. |
Koliko vidim po njemackim shopovima, 3070 je lagano in stock svugdje i sada ce laganini pocet padat cijene. Ja bi se osobno jos strpio malo
Samo vrazji FE nikako da dropa NBB. |
Već neko vrijeme ima poprilično 3070ki na lageru u dosta trgovina u DE i AT, ali cijene idu samo gore :)
|
Imao sam ju jučer u košarici, i odustao kad sam vidio reviewove :) Doći će bolja prilika. Doduše, onda će i polovno tržište početi padati pa će se izgubiti dio vrijednosti u prodaji postojećih komponenti.
|
Ne znam ja sam si zado max od 600e kolko cu izvalit za grafu..
PA makar moro ic na Hrelic trazit c64 da se igram do tada.. p.s: jucer skuzio da ekpia masovno prodaje slike grafa , da navuku botove i scalpere na kupovinu.. To bi trebale i trg ucinit za sve sljedece stockiranje grafi.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |